No cure no pay

Ed Veldhuizen: senior jurist incassorecht en huurrecht met 15+ jaar ervaring

"Ervoor zorgen dat u krijgt waar u recht op hebt, daar word ik enthousiast van. Ik help u daar graag bij, want zoals het spreekwoord luidt: ‘voor niets gaat de zon op’!"

Ed Veldhuizen (36) is senior jurist incassorecht en huurrecht met 15 jaar ervaring.

Specialisaties Ed Veldhuizen

Ed is gespecialiseerd in:

  • incassorecht
  • huurrecht
  • procesrecht
  • beslagrecht
  • vermogensrecht
  • verbintenissenrecht

 

CV Ed Veldhuizen

Ed is in 2012 afgestudeerd als deurwaarder (formeel: ‘toegevoegd kandidaat-gerechtsdeurwaarder’, en later ‘toegevoegd gerechtsdeurwaarder’) aan de Hogeschool Utrecht.

Na deze studie heeft Ed bijna 9 jaar als deurwaarder gewerkt bij een gerechtsdeurwaarderskantoor te Delft, waar hij al sinds 2004 werkzaam was en gerechtelijke procedures van begin tot eind voerde.

In de tussentijd heeft Ed zijn rechtenstudie afgerond, waaronder zijn WO-master ‘Privaatrecht’ aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Sinds januari 2020 is Ed werkzaam als senior incasso jurist bij e-Legal incasso advocaten. 

Ed is een ruimdenkende en praktisch ingestelde jurist die zich focust op kansen en mogelijkheden, en het best haalbare resultaat weet te behalen in zo’n kort mogelijke tijd.

Door zijn uitgebreide proceservaring weet Ed goed hoe een gerechtelijke procedure het beste kan worden gevoerd. Daarnaast weet Ed door zijn uitgebreide kennis en ervaring als deurwaarder als geen ander hoe hij de vordering op uw wanbetaler kan incasseren.

Behalve incassozaken behandelt Ed ook veel huurzaken. Het huurrecht heeft zijn bijzondere interesse, dus voor huurrechtelijke vragen kunt u Ed altijd bellen.

mr. Ed Veldhuizen Neem contact op met mr. Ed Veldhuizen via:
Harry Sterk van PPS Netwerk Nederland: "Wij hadden slechte ervaringen met incassobureaus. Hoe anders bij e-Legal" Harry Sterk van PPS Netwerk Nederland: "Wij hadden slechte ervaringen met incassobureaus. Hoe anders bij e-Legal"

Wij hadden slechte ervaringen met incassobureaus: veel werk voor ons (indienen van cases), teleurstellende vakbekwaamheid (in combinatie met een soort luiheid) bij hen en (dus) nauwelijks of geen resultaat. Bij elke pietluttige tegenwerping van de wanbetaler, kon je weer aan de slag om het hele verhaal opnieuw uit te leggen...dat schoot nooit op. Hoe anders bij e-Legal: strakke manier van case indienen, eenduidige communicatie en resultaat!

Ronnie Rutten van Novy de Vakman: "Zij krijgen voor elkaar, wat je als ondernemer zelf niet voor elkaar krijgt bij niet betalende klanten" Ronnie Rutten van Novy de Vakman: "Zij krijgen voor elkaar, wat je als ondernemer zelf niet voor elkaar krijgt bij niet betalende klanten"

Ondanks meerdere herinneringen en aanmaningen betaalde onze klant niet. Uiteindelijk besloten om een incasso bureau in te schakelen. Dit was overigens voor ons de eerste keer dat we een incassobureau inschakelden. Via internet kwam ik uit bij E-legal. Vanwege de goede recensies die ik las, heb ik eerst telefonisch contact gezocht voor verdere informatie. Zeer vriendelijk te woord gestaan door E-legal en duidelijke uitleg over de procedure gekregen. Niets hoeven voor financieren, zij houden zich aan het no cure no pay beleid. Binnen korte tijd kreeg ik het goede bericht van E- legal dat zij het volledige openstaande bedrag hadden geïncasseerd. Na akkoord had ik het bedrag binnen een paar dagen op mijn rekening. Sterke punten: duidelijk, betrouwbaar, correct, daadkrachtig! Zij krijgen voor elkaar, wat je als ondernemer zelf niet voor elkaar krijgt bij niet betalende klanten.

Edin Crnkic van Stam Uitzendbureau: "Dhr Veldhuizen is een zeer ervaren jurist met zeer duidelijke communicatie naar zijn client toe" Edin Crnkic van Stam Uitzendbureau: "Dhr Veldhuizen is een zeer ervaren jurist met zeer duidelijke communicatie naar zijn client toe"

Top service van dhr Ed Veldhuizen! Duidelijke uitleg bij iedere stap die genomen moest worden. Dhr Veldhuizen is een zeer ervaren jurist met zeer duidelijke communicatie naar zijn client toe.