No cure no pay

Ed Veldhuizen: senior jurist incassorecht en huurrecht met 15+ jaar ervaring

"Ervoor zorgen dat u krijgt waar u recht op hebt, daar word ik enthousiast van. Ik help u daar graag bij, want zoals het spreekwoord luidt: ‘voor niets gaat de zon op’!"

Ed Veldhuizen (36) is senior jurist incassorecht en huurrecht met 15 jaar ervaring.

Specialisaties Ed Veldhuizen

Ed is gespecialiseerd in:

  • incassorecht
  • huurrecht
  • procesrecht
  • beslagrecht
  • vermogensrecht
  • verbintenissenrecht

 

CV Ed Veldhuizen

Ed is in 2012 afgestudeerd als deurwaarder (formeel: ‘toegevoegd kandidaat-gerechtsdeurwaarder’, en later ‘toegevoegd gerechtsdeurwaarder’) aan de Hogeschool Utrecht. Momenteel is Ed bezig met de afronding van zijn WO-master ‘Privaatrecht’ aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Na zijn studie heeft Ed bijna 9 jaar als deurwaarder gewerkt bij een gerechtsdeurwaarderskantoor te Delft, waar hij al sinds 2004 werkzaam was en gerechtelijke procedures van begin tot eind voerde.

Sinds januari 2020 is Ed werkzaam als senior incasso jurist bij e-Legal incasso advocaten. 

Ed is een ruimdenkende en praktisch ingestelde jurist die zich focust op kansen en mogelijkheden, en het best haalbare resultaat weet te behalen in zo’n kort mogelijke tijd.

Door zijn uitgebreide proceservaring weet Ed goed hoe een gerechtelijke procedure het beste kan worden gevoerd. Daarnaast weet Ed door zijn uitgebreide kennis en ervaring als deurwaarder als geen ander hoe hij de vordering op uw wanbetaler kan incasseren.

Behalve incassozaken behandelt Ed ook veel huurzaken. Het huurrecht heeft zijn bijzondere interesse, dus voor huurrechtelijke vragen kunt u Ed altijd bellen.

Ed Veldhuizen LLB Neem contact op met Ed Veldhuizen LLB via:
Vincent de Vlugt van Renaissance IT: "e-Legal ontzorgt je van de vervelendste taak die bij ondernemen hoort" Vincent de Vlugt van Renaissance IT: "e-Legal ontzorgt je van de vervelendste taak die bij ondernemen hoort"

Sinds onze oprichting in 1998 tot en met 2017, hebben wij altijd gezocht naar een incassobureau met daadkracht. Daarmee bedoelen we niet een bedrijf met een "binnen zonder kloppen" handelswijze, maar eentje dat enerzijds de juiste toon kan zetten met argumenten bij de debiteur in betalingsgebreke zodat deze tot betalen overgaat en anderzijds ook de relatie met diezelfde debiteur kan behouden. Tot 2017 hebben wij gewerkt met onder andere Intrum Justitia en DAS Incasso. En het was bijna altijd hetzelfde verhaal: vooral standaard brieven schrijven en als de klant niet reageerde, werd er vaak nog geeneens achteraan gebeld en het dossier snel gesloten. Sinds dat wij met E-Legal samenwerken, weten we dat het ánders kan en we hebben eindelijk een partij gevonden die ons de stress van een moeilijk(er) incasseerbare vordering uit handen neemt, de klant op een keurige en duidelijke wijze op zijn/haar verplichtingen wijst en ook nog eens respect afdwingt bij de debiteur. Bovendien werkt de klantenportal van E-Legal PERFECT. Deze is continu bijgewerkt naar de laatste status van het dossier en daarnaast informeren de vriendelijke en uiterst vaardige medewerkers van E-Legal je ook tijdig. Kortom: E-Legal ontzorgt je van de vervelendste taak die bij ondernemen hoort en daardoor heb je meer rust in je hoofd en tijd om niet de focus op je andere activiteiten en prioriteiten te verliezen. Ook ons laatst ingediende dossier hebben ze weer met een succesvol resultaat afgehandeld. Samengevat kan ik iedereen de deskundige dienstverlening van E-Legal van harte aanbevelen en durf ik ook mijn hand in het vuur te steken dat zij het allerbeste bedrijf in hun branche zijn. Dus heb je een wanbetaler: blijf niet steggelen en dien je zaak in bij E-Legal. Meer zekerheid om je vordering(en) betaald te krijgen, vind je nergens anders!

Ronnie Rutten van Novy de Vakman: "Zij krijgen voor elkaar, wat je als ondernemer zelf niet voor elkaar krijgt bij niet betalende klanten" Ronnie Rutten van Novy de Vakman: "Zij krijgen voor elkaar, wat je als ondernemer zelf niet voor elkaar krijgt bij niet betalende klanten"

Ondanks meerdere herinneringen en aanmaningen betaalde onze klant niet. Uiteindelijk besloten om een incasso bureau in te schakelen. Dit was overigens voor ons de eerste keer dat we een incassobureau inschakelden. Via internet kwam ik uit bij E-legal. Vanwege de goede recensies die ik las, heb ik eerst telefonisch contact gezocht voor verdere informatie. Zeer vriendelijk te woord gestaan door E-legal en duidelijke uitleg over de procedure gekregen. Niets hoeven voor financieren, zij houden zich aan het no cure no pay beleid. Binnen korte tijd kreeg ik het goede bericht van E- legal dat zij het volledige openstaande bedrag hadden geïncasseerd. Na akkoord had ik het bedrag binnen een paar dagen op mijn rekening. Sterke punten: duidelijk, betrouwbaar, correct, daadkrachtig! Zij krijgen voor elkaar, wat je als ondernemer zelf niet voor elkaar krijgt bij niet betalende klanten.

Harry Sterk van PPS Netwerk Nederland: "Wij hadden slechte ervaringen met incassobureaus. Hoe anders bij e-Legal" Harry Sterk van PPS Netwerk Nederland: "Wij hadden slechte ervaringen met incassobureaus. Hoe anders bij e-Legal"

Wij hadden slechte ervaringen met incassobureaus: veel werk voor ons (indienen van cases), teleurstellende vakbekwaamheid (in combinatie met een soort luiheid) bij hen en (dus) nauwelijks of geen resultaat. Bij elke pietluttige tegenwerping van de wanbetaler, kon je weer aan de slag om het hele verhaal opnieuw uit te leggen...dat schoot nooit op. Hoe anders bij e-Legal: strakke manier van case indienen, eenduidige communicatie en resultaat!