No cure no pay

Ed Veldhuizen: advocaat incassorecht en huurrecht met 15+ jaar ervaring

"Ervoor zorgen dat u krijgt waar u recht op hebt, daar word ik enthousiast van. Ik help u daar graag bij, want zoals het spreekwoord luidt: ‘voor niets gaat de zon op’!"

Ed Veldhuizen (36) is advocaat incassorecht en huurrecht met 15+ jaar ervaring.

Specialisaties Ed Veldhuizen

Ed is gespecialiseerd in:

  • incassorecht
  • huurrecht
  • procesrecht
  • beslagrecht
  • vermogensrecht
  • verbintenissenrecht

 

CV Ed Veldhuizen

Ed is in 2012 afgestudeerd als deurwaarder (formeel: ‘toegevoegd kandidaat-gerechtsdeurwaarder’, en later ‘toegevoegd gerechtsdeurwaarder’) aan de Hogeschool Utrecht.

Na deze studie heeft Ed ca. 9 jaar als deurwaarder gewerkt bij een gerechtsdeurwaarderskantoor te Delft, waar hij al sinds 2004 werkzaam was en gerechtelijke procedures van begin tot eind voerde.

In de tussentijd heeft Ed zijn rechtenstudie afgerond, waaronder zijn WO-master ‘Privaatrecht’ aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Sinds januari 2020 is Ed werkzaam bij e-Legal incasso advocaten. 

Ed is een ruimdenkende en praktisch ingestelde advocaat die zich focust op kansen en mogelijkheden, en het best haalbare resultaat weet te behalen in zo’n kort mogelijke tijd.

Door zijn uitgebreide proceservaring weet Ed goed hoe een gerechtelijke procedure het beste kan worden gevoerd. Daarnaast weet Ed door zijn uitgebreide kennis en ervaring als deurwaarder als geen ander hoe hij de vordering op uw wanbetaler kan incasseren.

Behalve incassozaken behandelt Ed ook veel huurzaken. Het huurrecht heeft zijn bijzondere interesse, dus voor huurrechtelijke vragen kunt u Ed altijd bellen.

mr. Ed Veldhuizen Neem contact op met mr. Ed Veldhuizen via:
Ben van Sleeuwen van Magic Cocktails Europe: "Met name mr. Ed Veldhuizen heeft zich enorm ingespannen en gezorgd ervoor dat de klant (inmiddels niet meer) de rekeningen heeft voldaan. Dus kortom, zeer aan te bevelen!" Ben van Sleeuwen van Magic Cocktails Europe: "Met name mr. Ed Veldhuizen heeft zich enorm ingespannen en gezorgd ervoor dat de klant (inmiddels niet meer) de rekeningen heeft voldaan. Dus kortom, zeer aan te bevelen!"

Een hele goede en heldere ervaring met e-Legal! Uiterst correct te woord gestaan en behandeld. Zeer aan te raden in het ''incasso-verhaal'' Met name mr. Ed Veldhuizen heeft zich enorm ingespannen en gezorgd ervoor dat de klant (inmiddels niet meer) de rekeningen heeft voldaan. Dus kortom, zeer aan te bevelen!

Angelique de Graaff: "Zo professioneel, vriendelijk en voorkomend te woord gestaan door Ed Veldhuizen tijdens de gratis eerste telefonische kennismaking. Verrassend" Angelique de Graaff: "Zo professioneel, vriendelijk en voorkomend te woord gestaan door Ed Veldhuizen tijdens de gratis eerste telefonische kennismaking. Verrassend"

Zo professioneel, vriendelijk en voorkomend te woord gestaan (door mr. E.R. (Ed) Veldhuizen) tijdens de gratis eerste telefonische kennismaking. Verrassend. Ik ben er een heel eind door gered en gemotiveerd om naar hem terug te keren, indien de problematiek waarmee ik me meldde hiertoe aanleiding geeft. Super.🙏

Edin Crnkic van Stam Uitzendbureau: "Dhr Veldhuizen is een zeer ervaren jurist met zeer duidelijke communicatie naar zijn client toe" Edin Crnkic van Stam Uitzendbureau: "Dhr Veldhuizen is een zeer ervaren jurist met zeer duidelijke communicatie naar zijn client toe"

Top service van dhr Ed Veldhuizen! Duidelijke uitleg bij iedere stap die genomen moest worden. Dhr Veldhuizen is een zeer ervaren jurist met zeer duidelijke communicatie naar zijn client toe.