No cure no pay

Ed Veldhuizen: senior incasso jurist met 15 jaar ervaring

"Ervoor zorgen dat u krijgt waar u recht op hebt, daar word ik enthousiast van. Ik help u daar graag bij, want zoals het spreekwoord luidt: ‘voor niets gaat de zon op’!"

Ed Veldhuizen (35) is senior incasso jurist met 15 jaar ervaring.

CV Ed Veldhuizen

Ed is in 2012 afgestudeerd als deurwaarder (formeel: ‘toegevoegd kandidaat-gerechtsdeurwaarder’, en later ‘toegevoegd gerechtsdeurwaarder’) aan de Hogeschool Utrecht. Momenteel is Ed bezig met de afronding van zijn WO-master ‘Privaatrecht’ aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Na zijn studie heeft Ed bijna 9 jaar als deurwaarder gewerkt bij een gerechtsdeurwaarderskantoor te Delft, waar hij al sinds 2004 werkzaam was en gerechtelijke procedures van begin tot eind voerde.

Sinds januari 2020 is Ed werkzaam als senior incasso jurist bij e-Legal incasso advocaten. 

Ed is een ruimdenkende en praktisch ingestelde jurist die zich focust op kansen en mogelijkheden, en het best haalbare resultaat weet te behalen in zo’n kort mogelijke tijd.

Door zijn uitgebreide proceservaring weet Ed goed hoe een gerechtelijke procedure het beste kan worden gevoerd. Daarnaast weet Ed door zijn uitgebreide kennis en ervaring als deurwaarder als geen ander hoe hij de vordering op uw wanbetaler kan incasseren.

Ed Veldhuizen LLB Neem contact op met Ed Veldhuizen LLB via: