No cure no pay

Harry Kanhai: incasso jurist en manager cliëntrelaties met 15+ jaar ervaring

“Bij mij staat u als cliënt centraal. Ik vertaal uw klantwensen naar een daadkrachtig incassotraject, zodat wij samen een stevige vuist tegen uw wanbetaler maken.”

Harry Kanhai (38) is gespecialiseerd in klantbeleving op incassogebied.

CV Harry Kanhai

Harry heeft jarenlange onderzoekservaring op het gebied van klantbeleving. Zo heeft hij onder meer uitgebreid onderzoek gedaan naar de klantgerichtheid, klantbeleving en klanttevredenheid van cliënten van overheidsinstellingen en grotere accountants- en advocatenkantoren.

Ook is Harry bij verschillende organisaties verantwoordelijk geweest voor het optimaliseren en innoveren van communicatieprocessen en trajecten op het gebied van incasso en credit management.

Harry heeft zijn bachelor rechtsgeleerdheid in deeltijd behaald. Sindsdien combineert Harry zijn kennis van het recht met zijn grote passie voor het optimaliseren van de klantbeleving. De meerwaarde van deze combinatie is dat Harry een brug kan slaan tussen uw klantwensen enerzijds en een effectieve aanpak van uw wanbetaler anderzijds.

Harry heeft veel ondernemers in zijn familie en vriendenkring. Daarom kan Harry zich goed inleven in uw situatie en kan hij met u meedenken. Harry biedt u een luisterend oor, maar ook een kritische blik. Zo voorkomt Harry dat u als ondernemer verkeerde beslissingen maakt die veel geld kunnen kosten. Vooral als u niet goed bekend bent met het reilen en zeilen op incassogebied.

Harry is als incasso jurist en manager cliëntrelaties werkzaam bij e-Legal incasso advocaten.

Harry Kanhai LLB Neem contact op met Harry Kanhai LLB via:
Brigitta Kortmann van Stichting Kids in Progress: "Een zeer dikke pluim dus voor deze man en een goede kennismaking met deze vorm van incasso!" Brigitta Kortmann van Stichting Kids in Progress: "Een zeer dikke pluim dus voor deze man en een goede kennismaking met deze vorm van incasso!"

In zeer korte tijd heeft Harry Kanhai een langlopende openstaande factuur weten te incasseren... gezien de mailcontacten was het geen gemakkelijke opgave waarbij zelfs het wetboek her en der aangehaald moest worden.. Een zeer dikke pluim dus voor deze man en een goede kennismaking met deze vorm van incasso!

Hilde Quirijnen: "Ik kreeg het volledige bedrag uitbetaald! Ik kan Harry aan iedereen aanraden!" Hilde Quirijnen: "Ik kreeg het volledige bedrag uitbetaald! Ik kan Harry aan iedereen aanraden!"

De letterlijke woorden van Harry: hou jezelf met de leuke dingen bezig van ondernemen. Ik regel de rest. Stel je voor je bent een belg die net een bedrijf heeft opgericht en 1 van je klanten is Nederlands. Na 3 maanden hard werk en geen enkele slechte commentaar ( ondanks meerdere feedback momenten) loopt de samenwerking op zijn einde. Na netjes alles overgedragen te hebben beslist het Nederlands bedrijf de openstaande facturen niet meer te betalen. Daar sta je dan als Belg tegenover een klant met andere wetten en regels. Wel dit bureau, en specifiek Harry, nam al mijn onzekerheden weg. Ik diende niets meer te doen, geen contact meer op te nemen. Ze deden alles. Elke grote beslissing werd overlegd maar ook hier hadden ze goed advies. Ik kan Harry aan iedereen aanraden! Wat een plezier om met hem samen te werken! Ik kreeg het volledige bedrag uitbetaald!

Corina Duizer van Punt Autisme: "Harry ademt de visie en doelstellingen van e-legal uit en heeft door zijn optreden elke toekomstige zorg voor wanbetalers weggenomen!" Corina Duizer van Punt Autisme: "Harry ademt de visie en doelstellingen van e-legal uit en heeft door zijn optreden elke toekomstige zorg voor wanbetalers weggenomen!"

Al tien maanden bleef enige uitbetaling voor onze verleende zorgdiensten door een gemeente uit. Harry bleek niet alleen snel, accuraat en een goede kennis over wet- en regelgeving te hebben, maar ook ervaren met 'gemeentewerk' te zijn en heel vlug de achterliggende context van zorgsystemen te begrijpen en vanuit deze context de juiste strategie te kunnen bewandelen en ons als opdrachtgever hierin feilloos te kunnen coachen en ontzorgen. Harry ademt de visie en doelstellingen van e-legal uit en heeft door zijn optreden elke toekomstige zorg voor wanbetalers weggenomen! De vordering is nog voor het einde van 2020 volledig (inclusief incassokosten) geïncasseerd.