Hippisch recht advocaat

Hippisch recht advocaat gezocht?

hippisch recht advocaatBent u op zoek naar een gespecialiseerde advocaat hippisch recht?

Zoek dan niet verder, want onze hippisch advocaten zijn uitstekend thuis in de paardenwereld en in het paardenrecht.

En omdat wij het klappen van de zweep kennen, geven onze klanten ons een 9,6 op basis van 300+ reviews.

Doe daarom gerust een beroep op ons en profiteer van de volgende 7 voordelen:
 

 • Gespecialiseerd in hippisch recht én in incassorecht
 • Kies voor het beste paard van stal (gemiddeld cijfer: 9,6)
 • Hoog slagingspercentage door ruime proceservaring
 • Landelijke dekking
 • 30 minuten gratis advies (alleen voor bedrijven)
 • Vaste prijs mogelijk 
 • Veel tevreden klanten
Angelique Kunst van Horsefriend Products B.V.: "Het is fijn om dan specialisten op het gebied van incasso en hippisch recht achter de hand te hebben" Angelique Kunst van Horsefriend Products B.V.: "Het is fijn om dan specialisten op het gebied van incasso en hippisch recht achter de hand te hebben"

Een meningsverschil met een klant over een betaling. Dat is het minst leuke deel van je werk. Helaas komt het in iedere bedrijfstak voor. Ook in de hippische wereld hebben we hier heel enkel mee te maken. Het is fijn om dan specialisten op het gebied van incasso en hippisch recht achter de hand te hebben. Onze vaste jurist, mr Ilonca Mos-Bolier, weet prima wat er in deze wereld speelt en hoe hier mee om te gaan. Door het goede persoonlijke contact kan er direct, resultaatgericht, gehandeld worden.

Petra Hibma van Horse Control: "e-Legal denkt ook mee in de portemonnee van de ondernemer en zal onhaalbare trajecten afraden" Petra Hibma van Horse Control: "e-Legal denkt ook mee in de portemonnee van de ondernemer en zal onhaalbare trajecten afraden"

Ik heb gelukkig niet vaak een incassokantoor nodig maar de enkele keer dat het wel zo was, ben ik snel en goed geholpen. Ik vind het erg prettig om met e-Legal te werken omdat het eenvoudig is om een incasso in te dienen, en de voortgang is makkelijk online te volgen in de online omgeving. Mocht het nodig zijn dan is het geen probleem om snel persoonlijk contact te krijgen met de behandelaar voor bijvoorbeeld overleg of bij vragen. e-Legal denkt ook mee in de portemonnee van de ondernemer en zal onhaalbare trajecten afraden. Kortom: ik ben erg tevreden met e-Legal!

Jorn Meijers van Somnium Stables: "Wij zijn zeer tevreden over de snelle, doelgerichte aanpak van advocaat hippisch recht Ilonca Mos-Bolier" Jorn Meijers van Somnium Stables: "Wij zijn zeer tevreden over de snelle, doelgerichte aanpak van advocaat hippisch recht Ilonca Mos-Bolier"

Wij zijn zeer tevreden over de snelle, doelgerichte aanpak van advocaat hippisch recht Ilonca Mos-Bolier. Ze heeft ons zeer goed bijgestaan tijdens een juridisch geschil. We kunnen haar dan ook ten zeerste aanbevelen voor al uw zaken binnen het hippisch recht.

Hippisch recht advocaten vergelijken

In onderstaand overzicht kunt u precies zien welke verschillen er bestaan tussen ons kantoor en andere hippisch recht advocaten. Zo ziet u direct bij wie uw zaak in de beste handen is.

e-Legal
Andere hippisch advocaten
Gespecialiseerd in hippisch recht
Thuis in de paardenwereld (door eigen paard)
Als beste beoordeeld (9,6/10)
Gratis hippisch recht advies (30 minuten)
Landelijke dekking
Online portal
Vaste prijs mogelijk
Ook gespecialiseerd in incasso
Ook gespecialiseerd in beslag leggen
Ook gespecialiseerd in faillissement aanvragen
Werkt vooral voor zakelijke klanten
Werkt op toevoegingsbasis voor particuliere klantenGespecialiseerde advocaat hippisch recht

Onze gespecialiseerde hippisch recht advocaten kunnen u onder meer helpen bij:

 • opstellen of screenen van koopovereenkomsten
 • aansprakelijkheid voor paarden
 • geschillen over paarden
 • verborgen gebreken bij paarden
 • incasso van vorderingen
 • stalling van paarden
 • exploitatie van maneges
 • huur of verhuur van paarden
 • fokken van paarden
 • schadevergoeding
 • beslaglegging

 

Bel ons voor gratis advies van een gespecialiseerde advocaat hippisch recht

advocaat gespecialiseerd in hippisch rechtBel ons gerust als u wilt sparren met een gespecialiseerde advocaat hippisch recht. Dan kunnen wij samen de beste aanpak van uw zaak bespreken.

 • Direct doorverbonden met een hippisch recht advocaat
 • Samen sparren over uw zaak
 • Vrijblijvend juridisch advies over de beste aanpak
 • Op werkdagen van 09:00 - 17:00 uur (lokaal tarief)
 • Gratis voor ondernemers en bedrijven

Bel ons op 010 - 820 028 4

Of laat ons u vrijblijvend terugbellen door hieronder uw contactgegevens in te vullen. Dan bellen wij u zodra het u uitkomt. Dit is praktisch als u contact wilt opnemen buiten onze openingstijden. 

* Wij werken voor zakelijke klanten en vermogende particulieren. Wij werken niet op basis van een toevoeging. Particulieren die op zoek zijn naar een pro deo advocaat verwijzen wij graag naar het Juridisch Loket of de Raad voor Rechtsbijstand

Contact opnemen voor gratis hippisch recht advies

Ja, neem vrijblijvend contact met mij op voor gratis advies.

 

Naam*:
Bedrijfsnaam*:
Telefoon*:
Uw bericht*:
Velden met een * zijn verplicht

 

Veelgestelde vragen over hippisch advocaten

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Hieronder geven wij antwoord op veelgestelde vragen:

Wat doet een hippisch recht advocaat?

Een hippisch recht advocaat is gespecialiseerd in het hippisch recht (paardenrecht) en houdt zich bezig met tal van hippisch rechtelijke onderwerpen.

De werkzaamheden van een hippisch recht advocaat bestaan onder meer uit het:

 • opstellen en beoordelen van koopcontracten voor paarden
 • adviseren over hippisch rechtelijke kwesties
 • behandelen van hippisch rechtelijke zaken
 • onderhandelen met de (advocaat van de) wederpartij
 • procederen in gerechtelijke procedures


Onze advocaten stemmen de strategie en werkzaamheden vooraf met u af. Zo weet u precies wat er gebeurt en wat u mag verwachten. Ook hebben wij een online portal, waarin u uw zaak 24/7 kunt volgen.

Wanneer een hippisch recht advocaat inschakelen?

Het ligt aan uw zaak wanneer u het beste een hippisch recht advocaat kunt inschakelen.

Wacht in ieder geval niet af totdat het te laat is. Als u hierover twijfelt, kunt u ons gerust vrijblijvend bellen voor gratis advies. Wij denken graag met u mee.

U kunt ons bereiken op 010 - 820 028 4

Vanaf welk bedrag is het verstandig om een hippisch advocaat in te schakelen?

Het spreekwoord 'Wie pleit om een koe, geeft er één toe' geldt niet alleen voor koeien, maar ook voor paarden. Maak dus een kosten-/batenafweging voordat u een hippisch advocaat inschakelt voor een relatief goedkoop paard. Concreter: bij een financieel belang van minder dan € 5.000 is het verstandig om andere oplossingen te overwegen, zoals een schikking.

Wat kost een hippisch recht advocaat?

Ons advocatenkantoor biedt verschillende soorten tarieven aan, zoals uurtarieven, vaste prijzen, of incassotarieven op basis van no cure no pay voor incassozaken. Bekijk onze tarievenpagina voor meer informatie of bel ons voor een vrijblijvende prijsopgave voor uw zaak.

Hoe werkt een advocaat hippisch recht inschakelen?

Het inschakelen van onze hippisch recht advocaten verloopt doorgaans in de volgende 5 stappen:

 1. U belt ons voor gratis advies. In dit telefoongesprek bespreekt u uw concrete zaak op hoofdlijnen met een van onze hippisch recht advocaten. Zo blijkt snel of wij een goede match zijn en of wij u kunnen helpen met de betreffende zaak. Zo ja, dan kunnen de bijzonderheden van uw zaak worden besproken en kan de strategie in en aanpak van uw zaak meestal gelijk worden afgestemd.

 2. U stuurt ons de stukken toe. U kunt ons het dossier per e-mail of WE-transfer toesturen, maar ook via onze online portal als het gaat om een zaak waarin u (ook) geld vordert.

 3. U ontvangt de opdrachtbevestiging. De opdrachtbevestiging vermeldt de gemaakte afspraken duidelijk, zodat u precies weet wat u van ons mag verwachten.

 4. U ontvangt een voorschotfactuur*. Na ontvangst van uw akkoord met de opdrachtbevestiging ontvangt u een voorschotfactuur voor de eerstkomende werkzaamheden als wij uw zaak behandelen op uurbasis of voor een vaste prijs.

  * Als wij uw zaak op basis van onze incassovoorwaarden behandelen, ontvangt u geen voorschotfactuur van ons kantoor. Bij incasso kunnen de kosten namelijk worden verhaald op uw wanbetaler. Bezoek onze pagina over incasso voor meer informatie.

 5. Wij gaan aan de slag. Na ontvangst van uw voorschotbetaling gaan wij aan de slag met uw zaak. Wij stemmen onze werkzaamheden vooraf met u af. Alle inhoudelijke brieven of processtukken ontvangt u op voorhand in concept. Brieven of processtukken worden pas verzonden nadat u uw akkoord hebt bevestigd met de inhoud ervan. Zo weet u zeker dat u controle hebt over uw zaak.

Hoe werkt gratis advies?

Gratis advies over hippisch recht werkt als volgt:

 1. U belt ons op 010 - 820 028 4

 2. U bespreekt uw zaak vrijblijvend met een hippisch recht advocaat.

 3. U krijgt telefonisch gratis advies, bijvoorbeeld over de juridische haalbaarheid van uw zaak. Ook juridische vragen beantwoorden wij kosteloos als wij uw vraag vanuit parate kennis kunnen beantwoorden.


Máár wij kunnen vanzelfsprekend niet iedereen de hele dag van gratis advies voorzien. In de onderstaande situaties kunnen wij geen gratis advies verstrekken:

 • Als het telefoongesprek (veel) langer dan 30 minuten duurt.

 • Als voor de juridische beoordeling van uw zaak dossieronderzoek of juridisch onderzoek noodzakelijk is.

 • Als u uw zaak liever op kantoor bespreekt onder het genot van een kopje koffie.

Wel kunnen wij u in de bovenvermelde situaties een vrijblijvend prijsvoorstel doen voor het advies. Vaak tegen een scherpe vaste prijs.

Gratis advies geldt alleen voor zakelijke partijen, zoals ondernemers en bedrijven (dus niet voor particulieren).

Wie is de beste hippisch advocaat?

In tegenstelling tot bij strafrecht advocaten bestaat er geen lijst van de beste hippisch recht advocaten van Nederland. Wilt u weten hoe goed onze advocaten zijn? Lees dan de ervaringen van onze klanten. Die spreken namelijk voor zich.