Kennismaken met ... Emily van Breugel

Direct welkom met taart

emily-van-breugelMijn eerste twee werkweken zitten er alweer bijna op! Bij binnenkomst had ik direct het gevoel welkom te zijn en de taart die voor mij klaarstond hielp daarbij zeker.

Ik vond het een leuke manier om op deze manier ook de andere collega’s te ontmoeten en hen zo op informele wijze te leren kennen.

Mijn inwerkperiode

Gedurende de week heb ik kennisgemaakt met de werkwijze van e-Legal: een werkwijze die voor de advocatuur erg innovatief is. Veel is geautomatiseerd en dat werkt goed, al moet je wel even weten waar wat staat.

Wat verder opvalt is dat iedereen flink zijn schouders eronder zet en dat het op momenten behoorlijk druk kan zijn. Tijdens de lunch is daar minder van te merken, want dan gaat het juist om de interesses die iedereen buiten werktijd om heeft.

Ik kijk uit naar…

De komende periode staat vooral het ‘inwerken’ op het programma, maar uiteraard kijk ik uit naar mijn eerste eigen dossier en het succesvol binnenhalen van een eerste vordering.

Een van de redenen om voor e-Legal te kiezen is de mate van zelfstandigheid en de mogelijkheid om snel een begin te maken aan het opbouwen van een eigen praktijk. Zo had ik vanaf dag twee al zelf persoonlijk contact met cliënten.

kennismaken-met-emily

Ook de eerstvolgende kantoorborrel staat op het programma: ik heb goede verhalen gehoord over eerdere borrels dus daar kijk ik absoluut naar uit. En stiekem kijk ik uit naar de komst van nieuwe collega’s zodat dat ik niet het jonkie van kantoor blijf, haha!

Bekijk de persoonlijke pagina van Emily van Breugel


Op zoek naar een kantoor dat bij je past?

Ben je op zoek naar een kantoor dat goed bij je past? Kijk dan eens naar de vacatures bij e-Legal incasso advocaten

Wij zijn doorlopend op zoek naar juristen, advocaat-stagiaires en advocaat-medewerkers. Op dit moment hebben wij ook een vacature voor een senior advocaat-medewerker met ambities om als teamleider aan de slag te gaan.