Kennismaken met Vincent Ahuis

Ik heb het gevoel dat ik samenwerk met vrienden

kennismaken met Vincent AhuisIn de week dat onze nieuwe collega Vincent Ahuis begon, ontving hij ook de sleutel van zijn nieuwe woning. ‘Het waren een paar hectische weken’, aldus Vincent, die de allerdrukste periode inmiddels gelukkig weer achter zich heeft gelaten.'

Wat mij meteen positief opviel, was de hartelijke ontvangst. Het is een kantoor waar echt een teamgevoel heerst. Dat merk je al gelijk bij binnenkomst. Ik voel me inmiddels erg thuis en heb het gevoel dat ik samenwerk met vrienden.

Hier ben je zelf van A tot Z verantwoordelijk voor een zaak

Omdat e-Legal digitalisering in bijna alle processen heeft doorgevoerd, duik je in de eerste weken direct het systeem in.

Ook hier vind je de teamspirit weer terug. Er is ruimte om de zaken eigen te maken en heb je vragen dan is iedereen bereid te helpen. Dat de lijnen zo kort zijn, vind ik bijzonder prettig.

Ik heb in eerdere banen bij grote bedrijven gewerkt en dan merk je dat er toch vaak (onbedoeld) eilanden ontstaan. Taken en verantwoordelijkheden zijn dan erg afgebakend en dat is echt een groot verschil met e-Legal. Hier ben je zelf van A tot Z verantwoordelijk voor een zaak en dat betekent in de praktijk dat je ook zelf debiteuren belt. Het was even geleden voor mij, maar het is wel weer leuk!

Ik ben positief verrast over de opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden bij e-Legal

Voor Vincent – die al behoorlijk wat ervaring op incassogebied heeft – is de overstap naar e-Legal ingegeven vanuit de mogelijkheid om aan de beroepsopleiding advocatuur te beginnen. In maart 2020 start hij hiermee.

Vincent: ‘Dat is natuurlijk een fantastische stap en ik kijk hier ook erg naar uit! Binnen e-Legal zijn er net twee advocaten klaar met hun beroepsopleiding en een derde zit er middenin. Ik kan hun ervaringen mooi gebruiken voor wanneer ik zelf start. Sowieso ben ik positief verrast over de opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden bij e-Legal. Ik ben er erg blij mee!’

kennis-maken-met-vincent

Bekijk de persoonlijke pagina van Vincent


Op zoek naar een kantoor dat bij je past?

Ben je op zoek naar een kantoor dat goed bij je past? Kijk dan eens naar de vacatures bij e-Legal incasso advocaten