No cure no pay

Anastasia Mohabir: incasso advocaat met passie voor uw incassozaak

"Incasseren gaat vaak niet zonder slag of stoot, maar des te groter is de uitdaging. Ik zet mijn tanden graag in uw wanbetaler om uw incassozaak tot een goed einde te brengen."

CV Anastasia Mohabir

Anastasia is privaatrechtelijk afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft een deel van haar rechtenstudie in het buitenland gevolgd.

Tijdens haar studie heeft zij meerdere stages gelopen bij advocatenkantoren. Daarnaast is Anastasia werkzaam geweest bij een rechtswinkel.

Na haar studie is Anastasia werkzaam geweest bij een rechtbank en als jurist bij een aantal advocatenkantoren.

Nadien is zij als advocaat gestart en heeft zij brede ervaring opgedaan in de algemene rechtspraktijk. Hier heeft zij de nodige mensenkennis opgedaan, waardoor zij uw debiteur goed kan inschatten.

Sinds juni 2020 is Anastasia werkzaam bij e-Legal incasso advocaten waar zij als incasso advocaat haar passie heeft gevonden.

Anastasia zet zich vol overgave in voor uw incassozaak en pakt uw wanbetaler met veel enthousiasme aan.

mr. Anastasia Mohabir Neem contact op met mr. Anastasia Mohabir via:
Frank Beyleveld van Karuna: "Door de erg goede hulp van Anastasia Mohabir is de zaak snel en efficiënt opgelost" Frank Beyleveld van Karuna: "Door de erg goede hulp van Anastasia Mohabir is de zaak snel en efficiënt opgelost"

Nooit gedacht dat ik een incasso traject zou moeten opstarten. Door de erg goede hulp van Anastasia Mohabir is de zaak snel en efficiënt opgelost. En binnen de beloofde termijn. Ik ben ook erg goed op de hoogte gehouden van de voortgang en heb regelmatig overleg gehad. Het dossier op hun website is makkelijk te benaderen en geeft veel informatie. De zaak is naar tevredenheid opgelost. Ik kan e-legal incasso advocaten zeer aanraden!

Nicole van Gervan van Anglo Dutch Legal Translations: "Anastasia Mohabir heeft ons (en de wederpartij) uitstekend en soepel door de procedure heen geleid" Nicole van Gervan van Anglo Dutch Legal Translations: "Anastasia Mohabir heeft ons (en de wederpartij) uitstekend en soepel door de procedure heen geleid"

Zeer blij verrast met de hulp en service van e-Legal. Anastasia Mohabir heeft ons (en de wederpartij) uitstekend en soepel door de procedure heen geleid. Het hele proces was volkomen duidelijk, transparant en voor ons eenvoudig. Heel veel dank voor alle hulp. Wij komen in de toekomst graag terug indien dat nodig is.

Diana Andringa van Taarten van Diana: "Blij dat mijn debiteur door een slimme zet van Anastasia toch heeft betaald" Diana Andringa van Taarten van Diana: "Blij dat mijn debiteur door een slimme zet van Anastasia toch heeft betaald"

Blij dat mijn debiteur door een slimme zet van Anastasia toch heeft betaald. Eindelijk een punt achter deze zaak. Bedankt!!