No cure no pay

Anastasia Mohabir: incasso advocaat met passie voor uw incassozaak

"Incasseren gaat vaak niet zonder slag of stoot, maar des te groter is de uitdaging. Ik zet mijn tanden graag in uw wanbetaler om uw incassozaak tot een goed einde te brengen."

CV Anastasia Mohabir

Anastasia is privaatrechtelijk afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft een deel van haar rechtenstudie in het buitenland gevolgd.

Tijdens haar studie heeft zij meerdere stages gelopen bij advocatenkantoren. Daarnaast is Anastasia werkzaam geweest bij een rechtswinkel.

Na haar studie is Anastasia werkzaam geweest bij een rechtbank en als jurist bij een aantal advocatenkantoren.

Nadien is zij als advocaat gestart en heeft zij brede ervaring opgedaan in de algemene rechtspraktijk. Hier heeft zij de nodige mensenkennis opgedaan, waardoor zij uw debiteur goed kan inschatten.

Sinds juni 2020 is Anastasia werkzaam bij e-Legal incasso advocaten waar zij als incasso advocaat haar passie heeft gevonden.

Anastasia zet zich vol overgave in voor uw incassozaak en pakt uw wanbetaler met veel enthousiasme aan.

mr. Anastasia Mohabir Neem contact op met mr. Anastasia Mohabir via:
Frank Beyleveld van Karuna: "Door de erg goede hulp van Anastasia Mohabir is de zaak snel en efficiënt opgelost" Frank Beyleveld van Karuna: "Door de erg goede hulp van Anastasia Mohabir is de zaak snel en efficiĆ«nt opgelost"

Nooit gedacht dat ik een incasso traject zou moeten opstarten. Door de erg goede hulp van Anastasia Mohabir is de zaak snel en efficiƫnt opgelost. En binnen de beloofde termijn. Ik ben ook erg goed op de hoogte gehouden van de voortgang en heb regelmatig overleg gehad. Het dossier op hun website is makkelijk te benaderen en geeft veel informatie. De zaak is naar tevredenheid opgelost. Ik kan e-legal incasso advocaten zeer aanraden!

Luc Tienhoven van Ypsomed B.V.: "Een aanrader wanneer je zelf niet verder komt met je debiteur." Luc Tienhoven van Ypsomed B.V.: "Een aanrader wanneer je zelf niet verder komt met je debiteur."

Over E-Legal incasso advocaten kan ik kort en krachtig zijn; uitstekend! Dossiers makkelijk aan te leveren en te volgen via het portal, krachtige werkwijze met duidelijke stappen. Prima tarieven. Kortom: een aanrader waar het om incasseren gaat wanneer je zelf niet verder komt met je debiteur.

Cynthia Brinkman: "Goed incassobureau! Uiteindelijk toch nog mijn geld gekregen" Cynthia Brinkman: "Goed incassobureau! Uiteindelijk toch nog mijn geld gekregen"

Goed incassobureau! Je kan zelf alles volgen wat er wordt gedaan en ze houden je op de hoogte. Uiteindelijk toch nog mijn geld gekregen. Al met al een goede ervaring gehad!