No cure no pay

Gerna van den Adel: incasso advocaat en specialist insolventierecht met 5 jaar ervaring

"Ik strijd voor rechtvaardigheid en zorg ervoor dat u niet alleen gelijk krijgt, maar ook betaald krijgt."

Gerna van den Adel (26) is incasso advocaat met ruime proceservaring in de incasso- en insolventiepraktijk.

CV Gerna van den Adel

Gerna is in 2015 privaatrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Sinds oktober 2018 is Gerna als incasso advocaat werkzaam bij e-Legal incasso advocaten.

Tijdens haar studie heeft zij meerdere stages gelopen bij advocatenkantoren en is zij werkzaam geweest bij de Stichting Rechtswinkel.

Na haar studie is Gerna begonnen als legal counsel bij een grote bank. Nadien is zij eerst als jurist en later als advocaat werkzaam geweest bij een ander advocatenkantoor, waar zij ruime (proces)ervaring heeft opgedaan in het insolventierecht, ondernemingsrecht, verbintenissenrecht en incassorecht.

Met de kennis en ervaring die Gerna heeft opgedaan, strijdt zij graag voor rechtvaardigheid in uw zaak.

 

 

mr. Gerna van den Adel Neem contact op met mr. Gerna van den Adel via:
Raymond Oei van R.J. Oei: "De krachtige, consistente, effectieve benaderingsmethodieken van Mr. van den Adel bracht debiteur echter in alle casussen vlot tot inkeer en volledige betaling!" Raymond Oei van R.J. Oei: "De krachtige, consistente, effectieve benaderingsmethodieken van Mr. van den Adel bracht debiteur echter in alle casussen vlot tot inkeer en volledige betaling!"

Mijn casussen betroffen een forse loonachterstand bij een weifelende werkgever, die na een doorgemaakte faillissement de fijne kneepjes veronderstelde te beheersen om betalingen uit te stellen tot uiteindelijk 'afstel'. De krachtige, consistente, effectieve benaderingsmethodieken van Mr. van den Adel bracht debiteur echter in alle casussen vlot tot inkeer en volledige betaling! Voor mij is E-Legal incasso advokaten met Mr. van den Adel in bijzonder een professionele partij die zich volledig inspant voor hun cliënt! Sterke punten Heldere en duidelijke incassostrategie. Duidelijkheid met vooraf overleg in geval kosten gemoeid zullen worden. Pro-actieve samenwerking met de cliënt. Zeer goede bereikbaarheid voor contact en overleg. Vloeiende online toegang tot het dossier en meest actuele ontwikkelingen.

Henny den Broeder van CHS Container Handel B.V.: "Uiteindelijk resultaat is dat de volledige som door de debiteur voldaan is" Henny den Broeder van CHS Container Handel B.V.: "Uiteindelijk resultaat is dat de volledige som door de debiteur voldaan is"

Zeer tevreden, ze hebben zich tot het uiterste ingespannen, tot aan het aanvragen van een faillissement toe. Maar uiteindelijk resultaat is dat de volledige som door de debiteur voldaan is. Een aanrader dus !!

Gea Zieleman van Verwey Raadgevend Technisch Bureau B.V.: "Wij hebben als laatste middel om het geld binnen te krijgen het faillissement aangevraagd. En met goed resultaat, want onder druk van de faillissementsaanvraag werd er wel betaald" Gea Zieleman van Verwey Raadgevend Technisch Bureau B.V.: "Wij hebben als laatste middel om het geld binnen te krijgen het faillissement aangevraagd. En met goed resultaat, want onder druk van de faillissementsaanvraag werd er wel betaald"

Je vraagt niet zo maar een faillissement aan, want een persoonlijk faillissement is behoorlijk ingrijpend. Daar hebben we even over moeten nadenken. Wij hadden er zelf al alles aan gedaan om het netjes af te handelen, maar er werd niet betaald. Ook niet nadat wij een vonnis hadden en er meermaals beslag was gelegd. Al reed onze debiteur wel nog steeds in een auto rond. Waarschijnlijk heeft onze debiteur lang gedacht dat hij er mee zou wegkomen. Op een gegeven moment houdt het echter op, want je wordt gewoon voor de gek gehouden. Daarom hebben wij als laatste middel om het geld binnen te krijgen het faillissement aangevraagd. Ik had gedacht dat het veel langer zou duren, maar deze procedure ging eigenlijk heel snel. En met goed resultaat, want onder druk van de faillissementsaanvraag werd er wel betaald. Achteraf bezien was dit een logische uitkomst, want onze debiteur zou namelijk failliet worden verklaard als hij niet zou betalen. Ik denk dat hij zijn lesje wel heeft geleerd. Wij zijn blij dat wij vertrouwen hebben gehad in jullie advies, want het werkt gewoon. Als wij weer een zaak hebben, dan kom ik weer bij jullie. Daar hoef ik niet over na te denken!