No cure no pay

Gerna van den Adel: incasso advocaat en specialist bestuurdersaansprakelijkheidsrecht met 5 jaar ervaring

"Ik strijd voor rechtvaardigheid en zorg ervoor dat u niet alleen gelijk krijgt, maar ook betaald krijgt."

Gerna van den Adel (27) is incasso advocaat met ruime proceservaring in de incasso- en insolventiepraktijk met bijzondere interesse in bestuurdersaansprakelijkheid

CV Gerna van den Adel

Gerna is in 2015 privaatrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Sinds oktober 2018 is Gerna als incasso advocaat werkzaam bij e-Legal incasso advocaten, waar zij zich in het bijzonder bezig houdt met bestuurdersaansprakelijkheid.

Tijdens haar studie heeft zij meerdere stages gelopen bij advocatenkantoren en is zij werkzaam geweest bij de Stichting Rechtswinkel.

Na haar studie is Gerna begonnen als legal counsel bij een grote bank. Nadien is zij eerst als jurist en later als advocaat werkzaam geweest bij een ander advocatenkantoor, waar zij ruime (proces)ervaring heeft opgedaan in het insolventierecht, ondernemingsrecht, verbintenissenrecht en incassorecht.

Met de kennis en ervaring die Gerna heeft opgedaan, strijdt zij graag voor rechtvaardigheid in uw zaak.

 

 

mr. Gerna van den Adel Neem contact op met mr. Gerna van den Adel via:
Raymond Oei van R.J. Oei: "De krachtige, consistente, effectieve benaderingsmethodieken van Mr. van den Adel bracht debiteur echter in alle casussen vlot tot inkeer en volledige betaling!" Raymond Oei van R.J. Oei: "De krachtige, consistente, effectieve benaderingsmethodieken van Mr. van den Adel bracht debiteur echter in alle casussen vlot tot inkeer en volledige betaling!"

Mijn casussen betroffen een forse loonachterstand bij een weifelende werkgever, die na een doorgemaakte faillissement de fijne kneepjes veronderstelde te beheersen om betalingen uit te stellen tot uiteindelijk 'afstel'. De krachtige, consistente, effectieve benaderingsmethodieken van Mr. van den Adel bracht debiteur echter in alle casussen vlot tot inkeer en volledige betaling! Voor mij is E-Legal incasso advokaten met Mr. van den Adel in bijzonder een professionele partij die zich volledig inspant voor hun cliënt! Sterke punten Heldere en duidelijke incassostrategie. Duidelijkheid met vooraf overleg in geval kosten gemoeid zullen worden. Pro-actieve samenwerking met de cliënt. Zeer goede bereikbaarheid voor contact en overleg. Vloeiende online toegang tot het dossier en meest actuele ontwikkelingen.

Erdinç Oytan van Venti Air: "Een paar dagen voor de zitting bij de rechtbank werd het volledige bedrag dan toch uiteindelijk betaald" Erdinç Oytan van Venti Air: "Een paar dagen voor de zitting bij de rechtbank werd het volledige bedrag dan toch uiteindelijk betaald"

Nooit eerder een incassobureau hoeven in te schakelen. Prettige ervaring. De communicatie is altijd goed en ze denken met je mee richting een oplossing. Middels een online portal is het indienen van het dossier zeer eenvoudig en bestaat de mogelijkheid om het dossier te volgen waardoor je goed op de hoogte blijft van ontwikkelingen in het traject. Na meerdere aanmaningen en sommaties is mij geadviseerd om over te gaan tot een faillissementsaanvraag. Dat bleek een goede zet. Een paar dagen voor de zitting bij de rechtbank werd het volledige bedrag dan toch uiteindelijk betaald.

Leon Zheng: "Wij hebben met behulp van haar onze hele vordering kunnen opeisen" Leon Zheng: "Wij hebben met behulp van haar onze hele vordering kunnen opeisen"

Onze ervaring met E-legal advocaten was zeer positief. Gerna was erg professioneel en heeft ons stap voor stap door het hele proces begeleid en voorzien van de nodige adviezen en kanttekeningen waar nodig. Wij hebben met behulp van haar onze hele vordering kunnen opeisen. We zijn ontzettend dankbaar voor het goede werk wat zij voor ons hebben gedaan.