No cure no pay

Klaas op de hoek: incasso advocaat en specialist bestuurdersaansprakelijkheid met 9 jaar ervaring

"Bent u op zoek naar een creatieve oplossing voor een lastig geschil? Laat mij dan met u meedenken en ik zorg ervoor dat u met uw wanbetaler kunt afrekenen."


CV Klaas op de Hoek

Klaas heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en behaalde in 2009 en 2010 zijn masters in het strafrecht en gezondheidsrecht.

Na zijn studie startte hij in 2011 als advocaat op de incasso- en faillissementspraktijk van een middelgroot advocatenkantoor in de regio Delftlanden.

In 2015 maakte hij de overstap naar een advocatenkantoor in de Hoeksche Waard. Bij dat kantoor hield hij zich voornamelijk bezig met bestuurdersaansprakelijkheidskwesties en het oplossen van geschillen tussen bestuurders.

Sinds januari 2020 versterkt Klaas het team van e-Legal incasso advocaten, waar hij zich bezig houdt met complexere incassozaken en zaken op het gebied van het bestuurdersaansprakelijkheidsrecht.

Bel of e-mail Klaas als u op zoek bent naar een creatieve oplossing voor een lastig geschil.

 

mr. Klaas op de Hoek Neem contact op met mr. Klaas op de Hoek via:
Brend Kouwenhoven: "Ben je op zoek naar een advocaat die strategisch meedenkt en snel handelt, dan ben je bij mr. KT op de Hoek aan het juiste adres!" Brend Kouwenhoven: "Ben je op zoek naar een advocaat die strategisch meedenkt en snel handelt, dan ben je bij mr. KT op de Hoek aan het juiste adres!"

Ben je op zoek naar een advocaat die strategisch meedenkt en snel handelt, dan ben je bij mr. KT op de Hoek aan het juiste adres!

Pedja Vujic: "Zelfs met een zeer lastige wanbetaler wist Klaas op de Hoek raad" Pedja Vujic: "Zelfs met een zeer lastige wanbetaler wist Klaas op de Hoek raad"

Top service! Zelfs met een zeer lastige wanbetaler wist Klaas op de Hoek raad. Ik kan E-Legal van harte aanbevelen