No cure no pay

Remco Bravenboer: incasso advocaat en specialist contractenrecht met 10 jaar ervaring

"Krijgen waar u recht op hebt. Zonder onnodig moeilijk gedoe en ingewikkeld taalgebruik. Daar sta ik voor."

Remco Bravenboer (32) is incasso advocaat met ruime proceservaring. Hij is specialist in het contractenrecht.


CV Remco Bravenboer 

Remco is in 2010 privaatrechtelijk afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is sinds september 2015 werkzaam bij e-Legal incasso advocaten. Remco is aan de slag gegaan als incasso jurist. Sinds februari 2017 is hij werkzaam als incasso advocaat.

Tijdens zijn masterstudie is Remco begonnen als executiemedewerker bij een groot Rotterdams deurwaarderskantoor. Na een jaar is hij doorgegroeid naar de functie van jurist, waarin hij ruime proceservaring heeft opgedaan en zich heeft ontwikkeld als juridisch adviseur op het gebied van contractenrecht en (gerechtelijke) incasso.

Nadien heeft Remco zich als bedrijfsjurist binnen een internationaal opererend bedrijf bezig gehouden met het opstellen en beoordelen van uiteenlopende contracten alsmede het inzichtelijk maken en beperken van aansprakelijkheidsrisico's.

De kennis en ervaring die Remco heeft opgedaan zet hij graag in om u als incasso advocaat zo effectief mogelijk bij te staan.

mr. Remco Bravenboer Neem contact op met mr. Remco Bravenboer via:
Roger Lemmer van Lemmer Tours & Travel Services: "Op dinsdagochtend de opdracht gegeven tot spoed beslaglegging. Binnen 4 dagen was ons geld veiliggesteld!!!" Roger Lemmer van Lemmer Tours & Travel Services: "Op dinsdagochtend de opdracht gegeven tot spoed beslaglegging. Binnen 4 dagen was ons geld veiliggesteld!!!"

Ons bedrijf had meerdere openstaande facturen bij een van onze debiteuren. Op maandagmiddag informatie ingewonnen bij E-Legal Incasso advocaten Rotterdam. Op dinsdagochtend de opdracht gegeven tot spoed beslaglegging. Woensdagmiddag ging het rekest de deur uit naar de rechtbank. Donderdag tweede helft van de middag heeft de rechtbank verlof gegeven tot beslaglegging. Direct daarna zijn de deurwaarders, die al klaarstonden, beslag gaan leggen, zodat er donderdag eind van de middag beslag lag. Vrijdagmiddag is door debiteur zorggedragen voor de betaling en was de betaling binnen bij E-Legal, zodat het beslag er direct afgehaald kon worden. Kortom: Binnen 4 dagen was ons geld veiliggesteld!!! Dankzij E-Legal incasso advocaten Rotterdam! Wat een snelheid en wat een service! Bij problemen omtrent wanbetalers raden wij iedereen deze toppers van harte aan!

Raymond: "Relatief simpele financiële kwestie leidde met de juiste hoeveelheid (juridische) druk tot het beoogde resultaat. Remco bedankt!" Raymond: "Relatief simpele financiële kwestie leidde met de juiste hoeveelheid (juridische) druk tot het beoogde resultaat. Remco bedankt!"

Relatief simpele financiële kwestie leidde met de juiste hoeveelheid (juridische) druk tot het beoogde resultaat. Remco bedankt! Sterke punten: communicatie, advies, argumenten.

Sandra van de Vijver van PRECIES! interieurbouw: "e-Legal adviseerde ons het faillissement van onze debiteur aan te vragen. Dit hebben we gedaan. Onze facturen zijn betaald. En de kosten ook" Sandra van de Vijver van PRECIES! interieurbouw: "e-Legal adviseerde ons het faillissement van onze debiteur aan te vragen. Dit hebben we gedaan. Onze facturen zijn betaald. En de kosten ook"

Onze debiteur betaalde maar niet ondanks aanmaningen per e-mail en WhatsApp. Na 2 maanden hoorden wij dat onze debiteur ook andere leveranciers niet betaalde. Toen was ons geduld echt op. Want dan word je toch bang dat je al die tijd voor niets hebt gewerkt. Wij hebben toen gezocht naar een partij die onze debiteur stevig zou aanpakken, maar wel binnen de fatsoensnormen zou blijven. Je wilt jezelf namelijk niet associëren met koekenbakkers die met knuppels rondlopen. De stevige en professionele aanpak op de website van e-Legal sprak ons daarom aan. Al snel bleek dat gewone incasso niet werkte, want onze debiteur had ook al de nodige deurwaarders achter zich aan. e-Legal adviseerde ons het faillissement van onze debiteur aan te vragen. Dit hebben we gedaan. Daarna hing onze debiteur direct aan de lijn. Nu had hij opeens wel geld om ons te betalen, waardoor het niet meer nodig was om het faillissement door te zetten. Onze facturen zijn betaald. En de kosten ook. Sterke punten: Wij zijn ontzettend tevreden over jullie aanpak. Wat ons veel vertrouwen heeft gegeven, is dat jullie alles geduldig uitleggen. We hebben jullie leren kennen als een fatsoenlijke organisatie die de kneepjes van het vak en het slagen van de zweep kent. Wij bevelen jullie met een gerust hart aan.