No cure no pay

Vincent Ahuis: advocaat incassorecht en huurrecht met 15 jaar ervaring

"Niets is zo vervelend als klanten die niet willen betalen. Ik zorg ervoor dat het betalingsprobleem wordt opgelost en dat u krijgt wat u verdient."

Vincent Ahuis (44) is advocaat met ruime ervaring op incassogebied en in huurzaken.

Specialisaties Vincent Ahuis

Vincent is gespecialiseerd in:

  • incassorecht
  • huurrecht
  • procesrecht
  • beslagrecht
  • vermogensrecht
  • verbintenissenrecht

 

CV Vincent Ahuis

Vincent is in 2006 civielrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit Leiden. Na zijn studie is Vincent als jurist werkzaam geweest bij meerdere creditmanagement organisaties. Sinds augustus 2019 is Vincent werkzaam als bij e-Legal incasso advocaten.

Vincent is een gedreven en probleemoplossende advocaat die complexe juridische geschillen snel weet te doorgronden.

Door zijn uitgebreide proceservaring kan Vincent de kansen in een gerechtelijke procedure nauwkeurig inschatten. Hierdoor kan hij goed met u meedenken over de te voeren strategie en is hij goed in staat om u realistisch over de kansen en mogelijkheden in uw zaak te adviseren.

Vincent is in het bijzonder gespecialiseerd in huurrecht en behandelt op ons kantoor de meeste huurzaken.

Bel gerust met Vincent om te sparren over uw zaak!

mr. Vincent Ahuis Neem contact op met mr. Vincent Ahuis via:
Martin Smit van Nebest B.V.: "De debiteur heeft alles betaald, inclusief kosten en rente!" Martin Smit van Nebest B.V.: "De debiteur heeft alles betaald, inclusief kosten en rente!"

Voor het eerst een incasso uit handen gegeven aan e-Legal. Dit werkte uitstekend en de debiteur heeft alles betaald, inclusief kosten en rente! e-Legal heeft een uitstekende webportal waar alle acties te volgen zijn. Echt een aanrader!

Vincent Jans van Jans Transport: "Door de goede bemiddeling hebben wij binnen 40 dagen alle openstaande facturen betaald gekregen" Vincent Jans van Jans Transport: "Door de goede bemiddeling hebben wij binnen 40 dagen alle openstaande facturen betaald gekregen"

Wij hebben een maand geleden E-Legal de opdracht gegeven om een incasso traject te starten tegen een klant die de facturen niet betaalde. Dezelfde werkdag is meneer Ahuis aan de slag gegaan om het dossier te openen. Door de goede bemiddeling hebben wij binnen 40 dagen alle openstaande facturen betaald gekregen.

Tim Cosson van Mindworkz Webdesign & Online marketing: "Voor tweetal zaken heeft E-legal met succes en daadkrachtige wijze de incassotrajecten afgerond" Tim Cosson van Mindworkz Webdesign & Online marketing: "Voor tweetal zaken heeft E-legal met succes en daadkrachtige wijze de incassotrajecten afgerond"

Voor tweetal zaken heeft E-legal met succes en daadkrachtige wijze de incassotrajecten afgerond. Zeer te spreken over de snelheid van hun werkwijze en communicatie tijdens en na het traject. Ik raad ieder aan om incassotrajecten bij E-legal onder te brengen!