No cure no pay

Vincent Ahuis: incasso jurist met 13 jaar ervaring

"Niets is zo vervelend als klanten die niet willen betalen. Ik zorg ervoor dat het betalingsprobleem wordt opgelost en dat u krijgt wat u verdient."

Vincent Ahuis (42) is incasso jurist met ruime ervaring op incassogebied.

CV Vincent Ahuis

Vincent is in 2006 civielrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit Leiden. Na zijn studie is Vincent als jurist werkzaam geweest bij meerdere creditmanagement organisaties. Sinds augustus 2019 is Vincent werkzaam als incasso jurist bij e-Legal incasso advocaten.

Vincent is een gedreven en probleemoplossende jurist die complexe juridische geschillen snel weet te doorgronden.

Door zijn uitgebreide proceservaring kan Vincent de kansen in een gerechtelijke procedure nauwkeurig inschatten. Hierdoor kan hij goed met u meedenken over de te voeren strategie en is hij goed in staat om u realistisch over de kansen en mogelijkheden in uw zaak te adviseren. 

 

mr. Vincent Ahuis Neem contact op met mr. Vincent Ahuis via:
Martin Smit van Nebest B.V.: "De debiteur heeft alles betaald, inclusief kosten en rente!" Martin Smit van Nebest B.V.: "De debiteur heeft alles betaald, inclusief kosten en rente!"

Voor het eerst een incasso uit handen gegeven aan e-Legal. Dit werkte uitstekend en de debiteur heeft alles betaald, inclusief kosten en rente! e-Legal heeft een uitstekende webportal waar alle acties te volgen zijn. Echt een aanrader!

Nicole Rosenberg van Autorijschool Rosenberg: "Als drukke ondernemer heb je er zelf geen omkijken naar" Nicole Rosenberg van Autorijschool Rosenberg: "Als drukke ondernemer heb je er zelf geen omkijken naar"

Voor het eerst moesten wij een incassobureau inschakelen voor een debiteur. De vordering is snel geïncasseerd door E-Legal. Een geruststellende gedachte dat het in de zeer kundige handen van E-Legal gebeurt. Als drukke ondernemer heb je er zelf geen omkijken naar. Sterke punten: Bij vragen via de portal/mail ontvang je direct antwoord, zelfs onderbouwd met advies. Zo ontbrak er toch nog iets in onze 14-dagen aanzegging. Telefonisch is E-Legal ook zeer goed bereikbaar. Zeer kundig team! Enthousiast, klantvriendelijk, kortom; een sterke aanrader!

Tim Cosson van Mindworkz Webdesign & Online marketing: "Voor tweetal zaken heeft E-legal met succes en daadkrachtige wijze de incassotrajecten afgerond" Tim Cosson van Mindworkz Webdesign & Online marketing: "Voor tweetal zaken heeft E-legal met succes en daadkrachtige wijze de incassotrajecten afgerond"

Voor tweetal zaken heeft E-legal met succes en daadkrachtige wijze de incassotrajecten afgerond. Zeer te spreken over de snelheid van hun werkwijze en communicatie tijdens en na het traject. Ik raad ieder aan om incassotrajecten bij E-legal onder te brengen!