No cure no pay

Vincent Ahuis: advocaat incassorecht en huurrecht met 15+ jaar ervaring

"Niets is zo vervelend als klanten die niet willen betalen. Ik zorg ervoor dat het betalingsprobleem wordt opgelost en dat u krijgt wat u verdient."

Vincent Ahuis (46) is advocaat met ruime ervaring op incassogebied en in huurzaken.

Specialisaties Vincent Ahuis

Vincent is gespecialiseerd in:

  • incassorecht
  • huurrecht
  • procesrecht
  • beslagrecht
  • vermogensrecht
  • verbintenissenrecht

 

CV Vincent Ahuis

Vincent is in 2006 civielrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit Leiden. Na zijn studie is Vincent als jurist werkzaam geweest bij meerdere creditmanagement organisaties. Sinds augustus 2019 is Vincent werkzaam bij e-Legal incasso advocaten.

Vincent is een gedreven en probleemoplossende advocaat die complexe juridische geschillen snel weet te doorgronden.

Door zijn uitgebreide proceservaring kan Vincent de kansen in een gerechtelijke procedure nauwkeurig inschatten. Hierdoor kan hij goed met u meedenken over de te voeren strategie en is hij goed in staat om u realistisch over de kansen en mogelijkheden in uw zaak te adviseren.

Vincent is in het bijzonder gespecialiseerd in huurrecht en behandelt op ons kantoor de meeste huurzaken.

Bel gerust met Vincent om te sparren over uw zaak!

Recente zaken Vincent Ahuis

Vincent heeft recent de volgende zaken gewonnen waarvan het vonnis is gepubliceerd op rechtspraak.nl:

 

mr. Vincent Ahuis Neem contact op met mr. Vincent Ahuis via:
Wiwek Poeran van B&R adviesgroep: "Na korte tijd werd de waarborgsom keurig overgemaakt!" Wiwek Poeran van B&R adviesgroep: "Na korte tijd werd de waarborgsom keurig overgemaakt!"

Waarborgsom werd door verhuurder niet teruggestort ondanks herhaalde verzoeken hiertoe. Uiteindelijk e-Legal ingeschakeld. Bewust niet gekozen voor deurwaarderskantoor. Gelijk op dezelfde dag teruggebeld en actie ondernomen richting verhuurder. Na korte tijd werd de waarborgsom keurig overgemaakt! Sterke punten: Op dezelfde dag (dag van indiening) is er actie ondernomen. Ook is er constant terugkoppeling geweest naar ons toe. Doen wat ze zeggen!

Vincent Jans van Jans Transport: "Door de goede bemiddeling hebben wij binnen 40 dagen alle openstaande facturen betaald gekregen" Vincent Jans van Jans Transport: "Door de goede bemiddeling hebben wij binnen 40 dagen alle openstaande facturen betaald gekregen"

Wij hebben een maand geleden E-Legal de opdracht gegeven om een incasso traject te starten tegen een klant die de facturen niet betaalde. Dezelfde werkdag is meneer Ahuis aan de slag gegaan om het dossier te openen. Door de goede bemiddeling hebben wij binnen 40 dagen alle openstaande facturen betaald gekregen.

Simone Kitseroo van Vastgoeddata Nederland: "Incasso wordt snel opgepakt en goed afgewikkeld" Simone Kitseroo van Vastgoeddata Nederland: "Incasso wordt snel opgepakt en goed afgewikkeld"

Top! Incasso wordt snel opgepakt en goed afgewikkeld. Sterke punten: snelle behandeling en duidelijk overleg.