No cure no pay

Vincent Willems: incasso advocaat en specialist contractenrecht met 5 jaar ervaring

"Ik bijt mij graag vast in uw zaak, waarbij ik complexe juridische uitdagingen niet uit de weg ga. En uiteraard laat ik pas los zodra u bent betaald."

Vincent Willems (31) is incasso advocaat met ruime ervaring in het civiel (proces)recht.

CV Vincent Willems

Vincent is afgestudeerd in het ondernemingsrecht en arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam.

Tijdens zijn studie heeft Vincent 4 jaar werkervaring opgedaan als juridisch medewerker bij een vakbond en een rechtswinkel.

Vanaf 2017 werkt Vincent binnen de advocatuur en heeft hij hoofdzakelijk ondernemers bijgestaan op het gebied van incasso, overeenkomstenrecht en arbeidsrecht.

In 2018 heeft Vincent de overstap gemaakt naar e-Legal incasso advocaten, waar hij als incasso advocaat ondernemers helpt door hun incassoproblemen op te lossen.

Hoewel Vincent zich graag laat uitdagen door complexe juridische vraagstukken, staat een snelle en praktische oplossing bij hem voorop.

 

mr. Vincent Willems Neem contact op met mr. Vincent Willems via:
Niels van Rooij van iFlow: "Ondanks dat ik er persoonlijk een hard hoofd in had is een aantal dagen voor de faillissementszitting de volledige vordering alsnog voldaan!" Niels van Rooij van iFlow: "Ondanks dat ik er persoonlijk een hard hoofd in had is een aantal dagen voor de faillissementszitting de volledige vordering alsnog voldaan!"

Eén van onze klanten besloot hun BV middels een turboliquidatie uit te schrijven bij de KvK en liet daarbij twee facturen van ons onbetaald. Onze eigen pogingen de facturen betaald te krijgen liepen op niets uit, waarna we E-Legal hebben ingeschakeld. In eerste instantie leek de druk van een incasso-advocaat zijn vruchten af te werpen en werd een klein deel van de vordering voldaan, maar helaas bleef het na die ene betaling weer akelig stil. Uiteindelijk heeft E-Legal het advies gegeven om met terugwerkende kracht het faillissement van de BV aan te vragen. In de faillissementsaanvraag heeft E-Legal op duidelijke wijze aannemelijk gemaakt dat er wel degelijk baten waren en dat de bestuurder de BV op onrechtmatige wijze had beëindigd. Ondanks dat ik er persoonlijk een hard hoofd in had is een aantal dagen voor de faillissementszitting de volledige vordering alsnog voldaan! Sterke punten: duidelijke communicatie via e-mail, telefoon en portal, heldere afspraken, transparant, hebben de zaak naar volle tevredenheid opgelost.

Hanif Ghafelehbashi van Aannemersupport: "Duizend maal dankbaarheid vanuit mij voor Vincent Willems. Hij heeft alles opgelost voor mij" Hanif Ghafelehbashi van Aannemersupport: "Duizend maal dankbaarheid vanuit mij voor Vincent Willems. Hij heeft alles opgelost voor mij"

Ik ben echt geweldig geholpen door E-Legal. Helaas moesten wij veel verder gaan, tot aan beslagleggingen. Maar het is E-Legal allemaal gelukt en ik heb al mijn geld ontvangen. Duizend maal dankbaarheid vanuit mij voor Vincent Willems. Hij heeft alles opgelost voor mij.

Vishan Jajairam: "Geen 9 tot 5 mentaliteit" Vishan Jajairam: "Geen 9 tot 5 mentaliteit"

Geen 9 tot 5 mentaliteit. Vincent van e-Legal nam zelfs de tijd om in de avond rond 22:00 uur te reageren met een uitgebreide email. Service- en klantgericht!