No cure no pay

Amila Kasumovic: incasso jurist met daadkracht

"Hebt u een probleem met een wanbetaler? Ik pak uw wanbetaler aan en zorg ervoor dat u krijgt waar u recht op hebt."

Amila Kasumovic (22) is een daadkrachtige incasso jurist die de uitdaging met uw wanbetaler graag aangaat.


CV Amila Kasumovic

Amila heeft zowel in Leiden als in Rotterdam gestudeerd. Aan de Universiteit Leiden heeft zij in 2018 de bachelor rechtsgeleerdheid behaald in combinatie met het Honours College Law – traject.

In Rotterdam heeft zij aan de Erasmus Universiteit Rotterdam in 2020 het dubbele masterprogramma ‘Toga aan de Maas’ afgerond met als afstudeerrichting privaatrecht.

Tijdens haar studietijd is Amila onder andere werkzaam geweest als juridisch vrijwilliger bij de Stichting Rechtswinkel Rotterdam. Daarnaast heeft Amila stage gelopen bij meerdere advocatenkantoren in Rotterdam.

Sinds juni 2020 brengt Amila haar passie, juridische kennis en ervaring in de praktijk als incasso jurist bij e-Legal incasso advocaten. 

Amila zet zich voor de volle 100% in en stopt niet voordat zij iedere euro waar u recht op hebt van uw wanbetaler heeft geïncasseerd.

mr. Amila Kasumovic Neem contact op met mr. Amila Kasumovic via:
Bas van Tooren van Tower Airvising: "Ik heb weinig succesvolle ervaringen gehad met andere incassopartners. Via Google ben ik met e-Legal in contact gekomen" Bas van Tooren van Tower Airvising: "Ik heb weinig succesvolle ervaringen gehad met andere incassopartners. Via Google ben ik met e-Legal in contact gekomen"

Ik heb weinig succesvolle ervaringen gehad met andere incassopartners. Via Google ben ik met e-Legal in contact gekomen. Het online kunnen indienen van de vordering is super makkelijk. Dat de status van een dossier op elk gewenst moment kan worden ingezien, vind ik erg vlot werken. In principe gun ik iedereen een tweede kans. Hiermee werd door e-Legal rekening gehouden door het incassotraject te verkiezen boven een gerechtelijke procedure. Door mij vervolgens concreet te adviseren en de acties richting mijn debiteur juist te timen, is mijn volledige vordering voldaan!

Liesbeth Hoekstra van Maximum Event Security B.V.: "Zij weten naar de debiteur toe precies op de juiste manier te communiceren zodat het snel goed resultaat had" Liesbeth Hoekstra van Maximum Event Security B.V.: "Zij weten naar de debiteur toe precies op de juiste manier te communiceren zodat het snel goed resultaat had"

Zeer snel en correct afgehandeld met het juiste resultaat. Communicatie loopt perfect. Zij weten naar de debiteur toe precies op de juiste manier te communiceren zodat het snel goed resultaat had. Sterke punten: Kennis en communicatie.

Tim Cosson van Mindworkz Webdesign & Online marketing: "Voor tweetal zaken heeft E-legal met succes en daadkrachtige wijze de incassotrajecten afgerond" Tim Cosson van Mindworkz Webdesign & Online marketing: "Voor tweetal zaken heeft E-legal met succes en daadkrachtige wijze de incassotrajecten afgerond"

Voor tweetal zaken heeft E-legal met succes en daadkrachtige wijze de incassotrajecten afgerond. Zeer te spreken over de snelheid van hun werkwijze en communicatie tijdens en na het traject. Ik raad ieder aan om incassotrajecten bij E-legal onder te brengen!