No cure no pay

Ilonca Mos-Bolier: incasso advocaat en specialist hippisch recht met 10+ jaar ervaring

"Afspraak is afspraak. Ik maak korte metten met wanbetalers die dit niet begrijpen en steeds met smoesjes komen. Dan is er genoeg gepraat en is het tijd voor actie."

Ilonca Mos-Bolier (33) heeft ruime proceservaring als incasso advocaat. Daarnaast is zij ook specialist in het hippisch recht.

CV Ilonca Mos-Bolier

Ilonca heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij studeerde privaatrechtelijk en strafrechtelijk af en volgde een praktijkgerichte togamaster.

Sinds februari 2018 is Ilonca als incasso advocaat werkzaam bij e-Legal incasso advocaten.

Ilonca is van jongs af aan geïntrigeerd door het recht en rechtvaardigheid. Tijdens haar bachelor en master heeft zij meerdere stages gelopen bij internationaal opererende advocatenkantoren en is zij werkzaam geweest als juridisch medewerker bij een middelgroot Rotterdams advocatenkantoor.

Na haar afstuderen is zij vanuit de positie van juridisch medewerker doorgegroeid naar de functie van advocaat, waarin zij ruime (proces)ervaring heeft opgedaan in het commerciële ondernemingsrecht, insolventierecht, contractenrecht en (gerechtelijke) incasso.

Als incasso advocaat zet Ilonca zich voor de volle 100% in voor uw zaak.

mr. Ilonca Mos-Bolier Neem contact op met mr. Ilonca Mos-Bolier via:
Petra van Van RietschotenBouw: "De persoonlijke benadering van mevrouw mr. I.M. Mos-Bolier had als gevolg dat ik mij gehoord voelde en dat werkte zeer geruststellend. Zij communiceert duidelijk en heeft de eigenschap om de zaak uitstekend te relativeren" Petra van Van RietschotenBouw: "De persoonlijke benadering van mevrouw mr. I.M. Mos-Bolier had als gevolg dat ik mij gehoord voelde en dat werkte zeer geruststellend. Zij communiceert duidelijk en heeft de eigenschap om de zaak uitstekend te relativeren"

Ondanks de vele verzoeken aan het adres van mijn debiteur om tot betaling over te gaan, werd hier helaas geen gehoor gegeven. Om verdere stress en irritatie te vermijden, heb ik contact opgenomen met mevrouw mr. I.M. Mos-Bolier, advocaat bij e-Legal. Voordat ik contact heb opgenomen met e-Legal, heb ik eerst een aantal reviews gelezen op internet. Uit deze reviews blijkt dat e-Legal uitstekend werk levert. Ik kan niet anders dan deze positieve reviews te onderschrijven. Na contact opgenomen te hebben met e-Legal, werd mij heel duidelijk aangegeven wat de mogelijkheden waren omtrent mijn eventueel op te starten zaak, maar ook welke stappen ik juist beter niet kon ondernemen. Dat werkte in mijn geval heel verhelderend. Door middel van uitstekende voorlichting, communicatie en het online portaal, werd ik als cliënt zeer goed op de hoogte gehouden omtrent de voortgang van de zaak. De persoonlijke benadering van mevrouw mr. I.M. Mos-Bolier had als gevolg dat ik mij gehoord voelde en dat werkte zeer geruststellend. Zij communiceert duidelijk en heeft de eigenschap om de zaak uitstekend te relativeren. Het uit handen geven van de ontstane beslommeringen door de wanbetaling, was een verademing. Tevens kijkt mevrouw mr. I.M. Mos-Bolier naar de mogelijkheid om de kosten voor haar cliënten zo veel mogelijk te reduceren en te verhalen op de nalatige debiteur. Voordat ik het wist was alles geregeld en de openstaande vordering stond in no time op mijn bankrekening bijgeschreven. Ik kan iedereen die minder stress wil ervaren van wanbetaling van een debiteur e-Legal ten zeerste aanbevelen. Ilonca nogmaals dank voor de prettige samenwerking en goede zaken gewenst in de toekomst. Groet, Petra van Rietschoten

Vincent de Vlugt van Renaissance It: "Transparante en eerlijke werkwijze, geen verborgen tarieven, uitstekende vakkennis en E-Legal zit bovenop de zaak" Vincent de Vlugt van Renaissance It: "Transparante en eerlijke werkwijze, geen verborgen tarieven, uitstekende vakkennis en E-Legal zit bovenop de zaak"

Uitstekend incasso advocatenkantoor dat wij iedereen van harte kunnen aanbevelen. Transparante en eerlijke werkwijze, geen verborgen tarieven, uitstekende vakkennis en E-Legal zit bovenop de zaak met de juiste druk naar de debiteur toe. Naast dat E-Legal ook nauw contact onderhoudt met de opdrachtgever, is er ook een meer dan uitstekende portal voorhanden waarin alle communicatie overzichtelijk wordt bijgehouden. Daarin zijn ze wat ons betreft voor op de concurrentie. Sterke punten: Naast de transparante werkwijze viel ons op dat onze contactpersoon altijd snel reageerde op vragen en deze helder beantwoordde zonder wollige juridische taal. Dat hebben wij in het verleden wel eens anders meegemaakt. Zwakke punten kunnen wij niet bedenken.

Angelique Kunst van Horsefriend Products B.V.: "Het is fijn om dan specialisten op het gebied van incasso en hippisch recht achter de hand te hebben" Angelique Kunst van Horsefriend Products B.V.: "Het is fijn om dan specialisten op het gebied van incasso en hippisch recht achter de hand te hebben"

Een meningsverschil met een klant over een betaling. Dat is het minst leuke deel van je werk. Helaas komt het in iedere bedrijfstak voor. Ook in de hippische wereld hebben we hier heel enkel mee te maken. Het is fijn om dan specialisten op het gebied van incasso en hippisch recht achter de hand te hebben. Onze vaste jurist, mr Ilonca Mos-Bolier, weet prima wat er in deze wereld speelt en hoe hier mee om te gaan. Door het goede persoonlijke contact kan er direct, resultaatgericht, gehandeld worden.