No cure no pay

Ilonca Mos-Bolier: advocaat met 10+ jaar ervaring

"Afspraak is afspraak. Ik maak korte metten met wanbetalers die dit niet begrijpen en steeds met smoesjes komen. Dan is er genoeg gepraat en is het tijd voor actie."

Ilonca Mos-Bolier (35) heeft ruime proceservaring als incasso advocaat. Daarnaast is zij gespecialiseerd in hippisch recht.

CV Ilonca Mos-Bolier

Ilonca heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij studeerde privaatrechtelijk en strafrechtelijk af en volgde een praktijkgerichte togamaster.

Ilonca is van jongs af aan geïntrigeerd door het recht en rechtvaardigheid. Tijdens haar bachelor en master heeft zij meerdere stages gelopen bij internationaal opererende advocatenkantoren en is zij werkzaam geweest als juridisch medewerker bij een middelgroot Rotterdams advocatenkantoor.

Na haar afstuderen is zij vanuit de positie van juridisch medewerker doorgegroeid naar de functie van advocaat, waarin zij ruime (proces)ervaring heeft opgedaan in het commerciële ondernemingsrecht, insolventierecht, contractenrecht en (gerechtelijke) incasso.

Sinds februari 2018 is Ilonca als advocaat werkzaam bij e-Legal incasso advocaten.

Vanwege haar grote passie voor paarden heeft Ilonca zich ook gespecialiseerd in het hippisch recht. Doe daarom gerust een beroep op Ilonca als u op zoek bent naar een advocaat hippisch recht 

Als advocaat zet Ilonca zich voor de volle 100% in voor uw zaak.

mr. Ilonca Mos-Bolier Neem contact op met mr. Ilonca Mos-Bolier via:
Petra van Van RietschotenBouw: "De persoonlijke benadering van mevrouw mr. I.M. Mos-Bolier had als gevolg dat ik mij gehoord voelde en dat werkte zeer geruststellend. Zij communiceert duidelijk en heeft de eigenschap om de zaak uitstekend te relativeren" Petra van Van RietschotenBouw: "De persoonlijke benadering van mevrouw mr. I.M. Mos-Bolier had als gevolg dat ik mij gehoord voelde en dat werkte zeer geruststellend. Zij communiceert duidelijk en heeft de eigenschap om de zaak uitstekend te relativeren"

Ondanks de vele verzoeken aan het adres van mijn debiteur om tot betaling over te gaan, werd hier helaas geen gehoor gegeven. Om verdere stress en irritatie te vermijden, heb ik contact opgenomen met mevrouw mr. I.M. Mos-Bolier, advocaat bij e-Legal. Voordat ik contact heb opgenomen met e-Legal, heb ik eerst een aantal reviews gelezen op internet. Uit deze reviews blijkt dat e-Legal uitstekend werk levert. Ik kan niet anders dan deze positieve reviews te onderschrijven. Na contact opgenomen te hebben met e-Legal, werd mij heel duidelijk aangegeven wat de mogelijkheden waren omtrent mijn eventueel op te starten zaak, maar ook welke stappen ik juist beter niet kon ondernemen. Dat werkte in mijn geval heel verhelderend. Door middel van uitstekende voorlichting, communicatie en het online portaal, werd ik als cliënt zeer goed op de hoogte gehouden omtrent de voortgang van de zaak. De persoonlijke benadering van mevrouw mr. I.M. Mos-Bolier had als gevolg dat ik mij gehoord voelde en dat werkte zeer geruststellend. Zij communiceert duidelijk en heeft de eigenschap om de zaak uitstekend te relativeren. Het uit handen geven van de ontstane beslommeringen door de wanbetaling, was een verademing. Tevens kijkt mevrouw mr. I.M. Mos-Bolier naar de mogelijkheid om de kosten voor haar cliënten zo veel mogelijk te reduceren en te verhalen op de nalatige debiteur. Voordat ik het wist was alles geregeld en de openstaande vordering stond in no time op mijn bankrekening bijgeschreven. Ik kan iedereen die minder stress wil ervaren van wanbetaling van een debiteur e-Legal ten zeerste aanbevelen. Ilonca nogmaals dank voor de prettige samenwerking en goede zaken gewenst in de toekomst. Groet, Petra van Rietschoten

Jorn Meijers van Somnium Stables: "Wij zijn zeer tevreden over de snelle, doelgerichte aanpak van advocaat hippisch recht Ilonca Mos-Bolier" Jorn Meijers van Somnium Stables: "Wij zijn zeer tevreden over de snelle, doelgerichte aanpak van advocaat hippisch recht Ilonca Mos-Bolier"

Wij zijn zeer tevreden over de snelle, doelgerichte aanpak van advocaat hippisch recht Ilonca Mos-Bolier. Ze heeft ons zeer goed bijgestaan tijdens een juridisch geschil. We kunnen haar dan ook ten zeerste aanbevelen voor al uw zaken binnen het hippisch recht.

Angelique Kunst van Horsefriend Products B.V.: "Het is fijn om dan specialisten op het gebied van incasso en hippisch recht achter de hand te hebben" Angelique Kunst van Horsefriend Products B.V.: "Het is fijn om dan specialisten op het gebied van incasso en hippisch recht achter de hand te hebben"

Een meningsverschil met een klant over een betaling. Dat is het minst leuke deel van je werk. Helaas komt het in iedere bedrijfstak voor. Ook in de hippische wereld hebben we hier heel enkel mee te maken. Het is fijn om dan specialisten op het gebied van incasso en hippisch recht achter de hand te hebben. Onze vaste jurist, mr Ilonca Mos-Bolier, weet prima wat er in deze wereld speelt en hoe hier mee om te gaan. Door het goede persoonlijke contact kan er direct, resultaatgericht, gehandeld worden.