No cure no pay

Wat klanten zeggen

Edwin Schoon van The Key Agency: "Een heel hoog incasso percentage" Edwin Schoon van The Key Agency: "Een heel hoog incasso percentage"

Als je dan als ondernemer een incasso uit handen geeft, is er eigenlijk maar 1 partij die ik kan aanraden: e-Legal incasso advocaten. Duidelijke communicatie, snel handelen en een webportal waar het eenvoudig is om alle stappen en status te volgen. En als je dan eens een vraag hebt, kun je altijd persoonlijk contact opnemen. Goed georganiseerd en een heel hoog incasso percentage, een aanrader.

Jacqueline van Kampen van Mind's Eye Media: "Beter af met een incasso advocaat dan met een incassobureau" Jacqueline van Kampen van Mind's Eye Media: "Beter af met een incasso advocaat dan met een incassobureau"

Als u een niet-betalende debiteur heeft, dan raad ik u echt E-Legal aan. Lucien heeft me ontzettend goed geadviseerd in een moeilijke zaak. Hij is kundig, professioneel en ook gewoon heel fijn om mee te communiceren. Via een online dossier kunt u uw zaak volledig volgen. Ook bent u echt beter af met een incasso advocaat dan met een incassobureau. Ik ben met deze zaak begonnen bij een incassobureau. Naast dat ik fout werd voorgelicht, hadden zij mij niet eens tot het einde kunnen helpen. Een incassoadvocaat is echt gespecialiseerd. U kunt van begin tot eind daar terecht en heeft u meer middelen tot uw beschikking om u geld te krijgen. Ik hoop natuurlijk dat het nooit meer voorkomt, maar als ik ooit nog eens een niet-betalende klant heb, dan is Lucien de eerste die ik bel.

Bas van Welzen van Softwell: "Ik kwam erachter dat incassobureaus redelijk onduidelijk zijn in hun voorwaarden" Bas van Welzen van Softwell: "Ik kwam erachter dat incassobureaus redelijk onduidelijk zijn in hun voorwaarden"

Als een klant niet betaalt en gewoon niet reageert, dan heb je op een gegeven moment gewoon geen keuze meer. Na maanden van coulance ga je dan kijken, wat voor opties heb ik? Ik heb zelf niet de tijd en mogelijkheden om daar elk moment achteraan te gaan. Dus ik besloot de zaak uit handen te geven en het neer te leggen bij een partij die meer kennis en ervaring heeft. Toen heb ik gezocht naar mogelijke incassobureaus. Ik kwam erachter dat incassobureaus redelijk onduidelijk zijn in hun voorwaarden. e-Legal incasso advocaten schept wel duidelijkheid. Voor, tijdens en na afloop van de behandeling van een incasso is duidelijk waar je staat. Dat vind ik erg belangrijk. Het voordeel is verder dat bij e-Legal de juridische zaken ook afgehandeld kunnen worden, in het geval dat het nodig is.

Patrick van Gils van Sodexo: "Met de hulp van e-Legal, Ilonca Mos-Bolier, hebben we het optimale resultaat wat in dit dossier mogelijk was kunnen behalen" Patrick van Gils van Sodexo: "Met de hulp van e-Legal, Ilonca Mos-Bolier, hebben we het optimale resultaat wat in dit dossier mogelijk was kunnen behalen"

Met de hulp van e-Legal, Ilonca Mos-Bolier, hebben we het optimale resultaat wat in dit dossier mogelijk was kunnen behalen. Snelle opvolging en duidelijke communicatie.

Michel van Dijk van Adesto Verzekeringen: "Wat de ene advocaat niet lukte, kreeg e-Legal gelukkig wel voor elkaar" Michel van Dijk van Adesto Verzekeringen: "Wat de ene advocaat niet lukte, kreeg e-Legal gelukkig wel voor elkaar"

Niet iedereen heeft incasseringsvermogen… Een klant van ons assurantiekantoor had een incassozaak die verkeerd dreigde af te lopen. De rechtbank kon de vordering van onze klant niet toewijzen, maar de tegenvordering van de wederpartij werd wel toegewezen. Onze klant heeft toen een ander advocatenkantoor ingeschakeld voor het hoger beroep, maar in hoger beroep ging het nogmaals mis. Inmiddels was onze klant ruim 3 jaar en de nodige kosten verder. Met de nodige onderbuikgevoelens over de rechtspraak wilde onze klant het hierbij maar laten. Wij hebben de zaak toen voorgelegd aan e-Legal incasso advocaten. Zij zijn aan de slag gegaan met de zaak en hebben niet alleen alsnog de vordering geïncasseerd, maar ook nog eens met terugwerkende kracht de rente over al die jaren. Dat wat de ene advocaat niet lukte, kreeg e-Legal gelukkig wel voor elkaar.

Grayson Morris van Dutch-American Translations: "e-Legal heeft voor mij volledig resultaat gehaald in 3 dagen" Grayson Morris van Dutch-American Translations: "e-Legal heeft voor mij volledig resultaat gehaald in 3 dagen"

Lucien Ridderbroek heeft duidelijk een passie voor zijn vak: gedetailleerde informatievoorziening op de website (toegankelijk voor iedereen die langssurft, niet alleen klanten), persoonlijke contact, meedenken over de beste aanpak. e-Legal heeft voor mij volledig resultaat gehaald in drie werkdagen, van een debiteur die 2,5 jaar lang altijd te laat betaalde en dan nooit het volle openstaand bedrag. Het binnengekomen geld inclusief de wettelijke rente was dezelfde dag nog op mijn rekening gestort. Uitstekende service en een zeer overzichtelijk en makkelijk te gebruiken online dossiersysteem. Ik kan e-Legal van harte aanraden.

Elize van de Water: "e-Legal heeft vaker met dit bijltje gehakt" Elize van de Water: "e-Legal heeft vaker met dit bijltje gehakt"

Het is altijd heel lastig wanneer je te maken hebt met een debiteur die niet tot betaling over wil gaan, vooral niet wanneer deze de boel probeert te traineren door te blijven vertellen er 'alles aan te doen' en er met een onvolledig akkoordje onderuit probeert te komen en daarmee te doen alsof. E-Legal heeft vaker met dit bijltje gehakt en prikt daar doorheen. Een daadkrachtige behandeling van mijn dossier was dan ook het gevolg. Daarbij geeft E-Legal altijd zeer snel response en heeft een uitgebreid up to date portal waar alles netjes en helder staat gespecificeerd. Aanrader.

Jaap Klootwijk: " E-Legal heeft er echt van alles aan gedaan om het opgelost te krijgen" Jaap Klootwijk: " E-Legal heeft er echt van alles aan gedaan om het opgelost te krijgen"

E-Legal heeft voor mij een incasso proberen te doen maar helaas is dit niet gelukt, de zaak heeft een aantal jaren in beslag genomen en E-Legal heeft er echt van alles aan gedaan om het opgelost te krijgen maar de debiteur heeft al het mogelijke gedaan om in een schuldsanering te komen en dan wordt het een moeilijk verhaal om te krijgen waar je recht op hebt. Ondanks dat het niet opgeleverd heeft van wat ik verwacht had, heb ik er toch een goed gevoel over dat E-Legal al het mogelijke er aan gedaan heeft om het voor elkaar te krijgen. Sterke punten: De communicatie en de inzet van E-Legal vond ik een heel sterk punt.

Niek Kwestro van Westrok B.V.: "Bij ons oude incassobureau was het scoringspercentage laag, maar e-Legal doet dit veel beter" Niek Kwestro van Westrok B.V.: "Bij ons oude incassobureau was het scoringspercentage laag, maar e-Legal doet dit veel beter"

Tot op heden zijn de ervaringen uitermate positief. Bij ons oude incassobureau was het scoringspercentage laag maar e-Legal doet dit veel beter. Daarnaast is het persoonlijk contact en de snelheid van reageren een plezierige ervaring in vergelijking met andere incasso-organisaties. Wij hebben geen spijt van de overgang !!!

Wil Ooms van Trotec Laser B.V.: "Hele prettige benadering met uitstekend resultaat" Wil Ooms van Trotec Laser B.V.: "Hele prettige benadering met uitstekend resultaat"

Bijzonder goede ervaringen met E-legal gehad. Hele prettige benadering met uitstekend resultaat, één en al lof voor dit kantoor.

Mr. Harry van Straten van Fluvius Advocatuur: "Zodra ik weer een steunvordering nodig heb, meld ik mijzelf weer" Mr. Harry van Straten van Fluvius Advocatuur: "Zodra ik weer een steunvordering nodig heb, meld ik mijzelf weer"

Zelf allerlei incassobureaus en deurwaarders bellen voor een steunvordering schiet niet op. Je bent al snel meer dan een uur bezig met het bellen of faxen van 10 partijen, laat staan als je bij ruim 100 partijen zou informeren, zoals e-Legal doet in het kader van dit onderzoek. Ik verwachtte eerst niet zo veel van het onderzoek. Zeker niet voor die prijs, maar ik moet zeggen: de behaalde resultaten spreken voor zich. Zodra ik weer een steunvordering nodig heb, meld ik mijzelf weer.

Rob Meerwijk van Rob's saunabouw: "Binnen een paar dagen was de hoofdsom betaald" Rob Meerwijk van Rob's saunabouw: "Binnen een paar dagen was de hoofdsom betaald"

Ik had er laatst voor het eerst mee te maken. Een zakelijke klant die niet betaalde maar ook nergens meer op reageerde, niet op mail, niet op telefoon. Ik heb vanaf dat moment de duidelijke aanwijzingen van de website van e-legal gevolgd. Dat leidde natuurlijk niet tot betalen, maar wel tot een volledig dossier. En dat bleek belangrijk te zijn. Daarna heb ik mijn zaak in gediend bij e-legal en toen ging het hard. Binnen een paar dagen was de hoofdsom betaald en uiteindelijk na een paar maanden ook de incasso-kosten. Ik was vooral blij met de directe aanpak en de no-nonsense communicatie. En passant heb ik nog gratis tips gekregen om mijn algemene voorwaarden te verbeteren.

Evert Broenland: "Een maand later had ik mijn geld!" Evert Broenland: "Een maand later had ik mijn geld!"

Een niet betalende opdrachtgever. Ongeveer het meest irritante wat je als zzp kan overkomen. Na al het bellen en schrijven heb ik contact gezocht met E-legal incasso advocaten. Vanaf het moment dat ik mijn stukken had ingeleverd, ben ik fijn op de hoogte gehouden over de voortgang en heb ik niets meer hoeven doen. een maand later had ik mijn geld! Hartelijk bedankt voor het behartigen van mijn belang!

Eelco Snoeck van Deeel: "Uitstekende service met het gewenste resultaat" Eelco Snoeck van Deeel: "Uitstekende service met het gewenste resultaat"

Zeer goede ervaring met e-legal incasso advocaten. Persoonlijk contact, duidelijkheid, juiste adviezen en een prettig werkend online dossier platform. Lucien Ridderbroek is zeer kundig en prettig om mee samen te werken. Uitstekende service met het gewenste resultaat.

Joeri van der Well van Myti Beheer B.V.: "Ook het kostenaspect werd vooraf duidelijk gecommuniceerd, wat ik enorm fijn vond. Ik had echt grip op de kosten. Wij hadden namelijk een vaste prijsafspraak gemaakt" Joeri van der Well van Myti Beheer B.V.: "Ook het kostenaspect werd vooraf duidelijk gecommuniceerd, wat ik enorm fijn vond. Ik had echt grip op de kosten. Wij hadden namelijk een vaste prijsafspraak gemaakt"

Ik bevond mij op onbekend terrein toen ik voor het eerst beslag wilde leggen voor een onbetaalde vordering. Er stond veel op het spel en ik wist dat ik een advocaat nodig had om beslag te leggen, maar ik had geen idee hoeveel tijd erin zou gaan zitten. Omdat het voor mij volstrekt nieuw was, kon ik niet goed overzien wat de consequenties zouden zijn qua kosten. Zeker niet als er op basis van uurtje-factuurtje wordt gewerkt. e-Legal incasso advocaten heeft mij echter goed wegwijs gemaakt in deze nieuwe materie. Vooraf is duidelijk geschetst hoe het traject zou verlopen. Ook het kostenaspect werd vooraf duidelijk gecommuniceerd, wat ik enorm fijn vond. Ik had echt grip op de kosten. Wij hadden namelijk een vaste prijsafspraak gemaakt met uitzondering van de deurwaarderskosten. Hierdoor ben ik achteraf niet of nauwelijks voor verrassingen komen te staan. Alleen de deurwaarderskosten vielen wat hoger uit dan ik had gedacht. Wat ik ook heel prettig vond, is dat zij bij de incasso mee dachten in de strategie. Hierdoor heb ik alle mogelijkheden goed kunnen benutten, waardoor de beslaglegging gericht en effectief kon plaatsvinden.

Bert Flink: "Kleine klanten worden ook gewaardeerd" Bert Flink: "Kleine klanten worden ook gewaardeerd"

Zeer prettig te woord gestaan, vriendelijk, accuraat, afspraken nakomen. kleine klanten worden ook gewaardeerd, een heel prettige ervaring, die ik absoluut kan aanraden. Bedankt.

Tammo Peters van PROSEO B.V.: "e-Legal doet al jaren onze incassozaken" Tammo Peters van PROSEO B.V.: "e-Legal doet al jaren onze incassozaken"

e-Legal doet al jaren onze incassozaken. Ik vind dat ze goed communiceren en goed advies geven.

Luc Tienhoven van Ypsomed B.V.: "Een aanrader wanneer je zelf niet verder komt met je debiteur." Luc Tienhoven van Ypsomed B.V.: "Een aanrader wanneer je zelf niet verder komt met je debiteur."

Over E-Legal incasso advocaten kan ik kort en krachtig zijn; uitstekend! Dossiers makkelijk aan te leveren en te volgen via het portal, krachtige werkwijze met duidelijke stappen. Prima tarieven. Kortom: een aanrader waar het om incasseren gaat wanneer je zelf niet verder komt met je debiteur.

Mr. Joey Visser van Advocatenkantoor JMV: "Binnen no time waren er maar liefst 5 steunvorderingen gevonden" Mr. Joey Visser van Advocatenkantoor JMV: "Binnen no time waren er maar liefst 5 steunvorderingen gevonden"

Een steunvordering vinden voor een faillissementsaanvraag kost mij vaak veel tijd, dus ik ben via Google gaan zoeken of dit ook sneller en praktischer kon. Ik stuitte toen op het steunvordering-onderzoek van e-Legal. Ik heb dat laten uitvoeren in een zaak, waarvan ik al vermoedde dat de debiteur veel meer schuldeisers onbetaald liet. Binnen no time waren er maar liefst 5 steunvorderingen gevonden van schuldeisers in het hele land. Hiermee kon het faillissement van deze debiteur worden aangevraagd! Echt een aanrader als je als advocaat geen uren kwijt wilt zijn aan het afbellen van deurwaarders.

L Feyenoord: "Duidelijk een bedrijf dat weet van zaken" L Feyenoord: "Duidelijk een bedrijf dat weet van zaken"

Top !! Werken echt volgens afspraak. Duidelijk een bedrijf dat weet van zaken. Gewoon inschakelen en niet wachten is mijn ervaring.

Marinus Kroezen van Kroezen Installatie en Afbouwbedrijf: "Binnen 4 dagen was de openstaande factuur betaald" Marinus Kroezen van Kroezen Installatie en Afbouwbedrijf: "Binnen 4 dagen was de openstaande factuur betaald"

Een incasso opdracht neergelegd en binnen 4 dagen was de openstaande factuur betaald. Wij hadden ons openstaande bedrag binnen zonder voor ons bijkomende kosten. Handig portal online om zelf de opdracht te kunnen volgen. In het verleden heeft hij als advocaat ons bedrijf ook al begeleid en als kleine middenstander denkt hij altijd met je mee. Vriendelijk en toegankelijk persoon!

Araminte Bleeker van GemAra Consulting: "Ik heb voor e-Legal gekozen omdat jullie incasso doen op no cure no pay basis en ook omdat ik mijn zaak heel snel kon indienen en mijn zaak direct zou worden opgepakt" Araminte Bleeker van GemAra Consulting: "Ik heb voor e-Legal gekozen omdat jullie incasso doen op no cure no pay basis en ook omdat ik mijn zaak heel snel kon indienen en mijn zaak direct zou worden opgepakt"

Mijn klant reageerde niet meer op mijn terugbelverzoeken of e-mails. Daarover had ik een heel slecht gevoel. Ook omdat ik veel geld had uitstaan bij deze klant. Ik heb voor e-Legal gekozen omdat jullie incasso doen op no cure no pay basis en ook omdat ik mijn zaak heel snel kon indienen en mijn zaak direct zou worden opgepakt. Die beslissing was toen snel gemaakt. Ik vond het toen wel frappant dat de eerste keer dat jullie belden – dit was dezelfde middag nog – jullie wel iemand aan de lijn kregen. Ik was gelijk blij dat ik het had uitbesteed, want dan nemen ze het kennelijk wel serieus. De financiële problemen bleken toen nog veel ernstiger te zijn dan gedacht. Gelukkig is mijn vordering snel geïncasseerd. Ik heb later nog van andere schuldeisers gehoord dat zij achter het net hadden gevist nadat de klant in kwestie failliet was gegaan. Die zijn toen serieus het schip ingegaan. Ik was in ieder geval heel blij dat mijn facturen wel zijn betaald.

Bob Snoeck van Megatrend B.V.: "Een snelle, effectieve en zeer betaalbare manier om vorderingen te incasseren" Bob Snoeck van Megatrend B.V.: "Een snelle, effectieve en zeer betaalbare manier om vorderingen te incasseren"

Een snelle, effectieve en zeer betaalbare manier om vorderingen te incasseren. Geweldige afhandeling via internet. Niet wachten, gelijk doen !

Gea Zieleman van Verwey Raadgevend Technisch Bureau B.V.: "Sterke punten: goed bereikbaar, snelle feedback, vasthoudend" Gea Zieleman van Verwey Raadgevend Technisch Bureau B.V.: "Sterke punten: goed bereikbaar, snelle feedback, vasthoudend"

Zowel een incassotraject alsmede een eventueel benodigd vervolgtraject worden professionele wijze en zeer doelmatig uitgevoerd. Sterke punten: Professioneel, resultaatgericht, doelmatig, goed bereikbaar, snelle feedback, vasthoudend.

Frits van Oostenbruggen: "Effectief, to the point, zakelijk en snel" Frits van Oostenbruggen: "Effectief, to the point, zakelijk en snel"

Effectief, to the point, zakelijk en snel. Ook prettig dat de stand van zake te volgen is via "mijn e-legal".

Rob Kruit te Wormerweer: "Snel, effectief, heldere communicatie en no nonsense!" Rob Kruit te Wormerweer: "Snel, effectief, heldere communicatie en no nonsense!"

Ik heb hier een goede ervaring opgedaan. Kort samengevat: snel, effectief, heldere communicatie en no nonsense!

Jeroen Bezemer van Truck Service J. Bezemer B.V.: "Het heeft even geduurd, maar wel met de beloofde resultaten" Jeroen Bezemer van Truck Service J. Bezemer B.V.: "Het heeft even geduurd, maar wel met de beloofde resultaten"

Ik ben erg tevreden hoe mijn dossier is verlopen. De stand van zaken is keurig in te zien en per mail is er goed contact. Super! Het heeft even geduurd het hele circuit maar uiteindelijk wel met het beloofde resultaten. Bedankt Luciën en Krista.

Piet den Uijl van Den Uijl® Accountant: "e-Legal heeft mij een zeer goed gevoel gegeven" Piet den Uijl van Den Uijl® Accountant: "e-Legal heeft mij een zeer goed gevoel gegeven"

Het digitaal indienen, corresponderen en afhandelen van incasso's is bijzonder prettig verlopen. Met daarbij een perfecte afhandeling heeft e-Legal advocaten mij een zeer goed gevoel gegeven.

Mario van Ispelen van Senior Appointments: "In 1 woord een topadvocaat" Mario van Ispelen van Senior Appointments: "In 1 woord een topadvocaat"

Ik heb met diverse incasso advocaten gewerkt, maar met Lucien Ridderbroek van E-Legal incasso advocaten, heb ik de benodigde resultaten behaald! Ik kan Lucien aan iedereen aanraden die een geschil heeft met een debiteur. In 1 woord een topadvocaat.

Sandra van de Vijver van PRECIES! interieurbouw: "e-Legal adviseerde ons het faillissement van onze debiteur aan te vragen. Dit hebben we gedaan. Onze facturen zijn betaald. En de kosten ook" Sandra van de Vijver van PRECIES! interieurbouw: "e-Legal adviseerde ons het faillissement van onze debiteur aan te vragen. Dit hebben we gedaan. Onze facturen zijn betaald. En de kosten ook"

Onze debiteur betaalde maar niet ondanks aanmaningen per e-mail en WhatsApp. Na 2 maanden hoorden wij dat onze debiteur ook andere leveranciers niet betaalde. Toen was ons geduld echt op. Want dan word je toch bang dat je al die tijd voor niets hebt gewerkt. Wij hebben toen gezocht naar een partij die onze debiteur stevig zou aanpakken, maar wel binnen de fatsoensnormen zou blijven. Je wilt jezelf namelijk niet associëren met koekenbakkers die met knuppels rondlopen. De stevige en professionele aanpak op de website van e-Legal sprak ons daarom aan. Al snel bleek dat gewone incasso niet werkte, want onze debiteur had ook al de nodige deurwaarders achter zich aan. e-Legal adviseerde ons het faillissement van onze debiteur aan te vragen. Dit hebben we gedaan. Daarna hing onze debiteur direct aan de lijn. Nu had hij opeens wel geld om ons te betalen, waardoor het niet meer nodig was om het faillissement door te zetten. Onze facturen zijn betaald. En de kosten ook. Sterke punten: Wij zijn ontzettend tevreden over jullie aanpak. Wat ons veel vertrouwen heeft gegeven, is dat jullie alles geduldig uitleggen. We hebben jullie leren kennen als een fatsoenlijke organisatie die de kneepjes van het vak en het slagen van de zweep kent. Wij bevelen jullie met een gerust hart aan.

Martin Smit van Nebest B.V.: "De debiteur heeft alles betaald, inclusief kosten en rente!" Martin Smit van Nebest B.V.: "De debiteur heeft alles betaald, inclusief kosten en rente!"

Voor het eerst een incasso uit handen gegeven aan e-Legal. Dit werkte uitstekend en de debiteur heeft alles betaald, inclusief kosten en rente! e-Legal heeft een uitstekende webportal waar alle acties te volgen zijn. Echt een aanrader!

Jan Verbiest van Studio Verbiest: "Een maanden openstaande factuur werd in no time geïncasseerd. Super" Jan Verbiest van Studio Verbiest: "Een maanden openstaande factuur werd in no time geïncasseerd. Super"

Een maanden openstaande factuur werd in no time geïncasseerd. Super! e-Legal in het kort: doeltreffend, snel, klantgericht. Van harte aanbevolen!

Michael Suripatty van MISU: "In de derde week werd het geld overgemaakt. Zeer tevreden klant !!" Michael Suripatty van MISU: "In de derde week werd het geld overgemaakt. Zeer tevreden klant !!"

Zeker een aanrader! In principe hoefde ik zelf niet veel te doen. Wat mij voornamelijk opviel was de snelheid van e-Legal en duidelijkheid van het digitaal dossier systeem. Het dossier sloot al binnen twee weken en in de derde week werd het geld overgemaakt. Zeer tevreden klant !!

Faizal S.: "Zeer transparant, open en altijd een geweldig resultaat." Faizal S.: "Zeer transparant, open en altijd een geweldig resultaat."

Ik raad e-legal iedereen aan! Deze partij wilt het dossier eerst geheel begrijpen voordat ze aan de slag gaan. Zeer transparant, open en altijd een geweldig resultaat. Sterke punten: Online maar, wel persoonlijk contact. Transparant. Eerlijk. Direct. Financieel erg aantrekkelijk.

Hans Tours van Turones Beheer B.V.: "We hebben er zelfs niet eens over hoeven te bellen met elkaar. Super!" Hans Tours van Turones Beheer B.V.: "We hebben er zelfs niet eens over hoeven te bellen met elkaar. Super!"

Een debiteur waarvan we al afscheid van hadden genomen betaalde om allerlei smoezen de laatste factuur niet ondanks diverse herinneringen en telefoontjes. De website van e-legal gaf uitstekende adviezen en het indienen van het dossier was hooguit een half uurtje werk. Hierna ging alles in sneltrein vaart en hadden we binnen een maand ons geld. Het hele proces is gemakkelijk te volgen via de website. We hebben er zelfs niet eens over hoeven te bellen met elkaar. Super!

Peter Gerritsen van SARL Pepper-Group:"De klant was halsstarrig, maar e-Legal bleef standvastig" Peter Gerritsen van SARL Pepper-Group:"De klant was halsstarrig, maar e-Legal bleef standvastig"

Ik werk vanuit Frankrijk. Ik heb eigenlijk nog nooit een incassobureau nodig gehad, maar nu had ik een halsstarrige klant die ondanks het feit dat ik netjes mijn training gegeven had, domweg niet betaalde, ook niet na herhaalde mail. Via Internet vond ik e-Legal en vooral hun no-cure-no-pay aanbod sprak me aan. Via de website kon ik makkelijk mijn vordering invoeren en vervolgens werd ik keurig netjes op de hoogte gehouden van de vooruitgang. De klant was halsstarrig, maar e-Legal bleef standvastig. Via een Portal kun je de vooruitgang volgen en alle correspondentie nazien. De mensen van e-Legal zijn zeer correct, vriendelijk en hulpvaardig. Alle lof! Ik hoop ze niet meer nodig te hebben, maar in het geval dat... de crediteur is alvast gewaarschuwd!

Cynthia Brinkman: "Goed incassobureau! Uiteindelijk toch nog mijn geld gekregen" Cynthia Brinkman: "Goed incassobureau! Uiteindelijk toch nog mijn geld gekregen"

Goed incassobureau! Je kan zelf alles volgen wat er wordt gedaan en ze houden je op de hoogte. Uiteindelijk toch nog mijn geld gekregen. Al met al een goede ervaring gehad!

Henk-Jan Osse van The Learning Cycle B.V.: "Al met al zeer professioneel en met 100% resultaat!" Henk-Jan Osse van The Learning Cycle B.V.: "Al met al zeer professioneel en met 100% resultaat!"

Zeer prettige ervaring met Lucien van e-Legal incasso. Duidelijke communicatie door regelmatige update van dossier per e-mail, heldere afspraken die worden nagekomen. Al met al zeer professioneel en met 100% resultaat!

J.J. de Gijt van De Gijt B.V.: "Het is gelukt om een vordering op een zeer hardnekkige wanbetaler te incasseren" J.J. de Gijt van De Gijt B.V.: "Het is gelukt om een vordering op een zeer hardnekkige wanbetaler te incasseren"

Dankzij de inzet van Lucien en zijn kantoor is het gelukt om een vordering op een zeer hardnekkige wanbetaler te incasseren. Verweren worden vakkundig en snel weerlegd waardoor de rechter in mijn voordeel heeft beslist. Ik zal mocht dat nodig zijn zeker weer gebruik maken van de diensten van e-Legal.

Klazine Korpershoek van Arbeidskundig Expertisecentrum B.V.: "Binnen 3 weken was de zaak afgerond" Klazine Korpershoek van Arbeidskundig Expertisecentrum B.V.: "Binnen 3 weken was de zaak afgerond"

E-legal heeft ons op prettige wijze bijgestaan bij het incasseren van een openstaande factuur. Al na een week ontvingen wij het bericht dat het openstaande bedrag was voldaan en binnen 3 weken was de zaak afgerond. De snelle werkwijze en communicatie zijn absoluut een plus.

Caty van Dam van Bendix Wassalon: "Heel erg bedankt voor de snelle afhandeling en de transparante werkwijze" Caty van Dam van Bendix Wassalon: "Heel erg bedankt voor de snelle afhandeling en de transparante werkwijze"

Heeft u een niet betalende debiteur is e-Legal uw redding. Lucien heeft voor mij binnen een aantal weken de hele vordering binnen gekregen. Ook kon ik per dag volgen wat er gebeurde en wat de vervolgafspraken waren.Ik hoop verschoond te blijven van dit soort debiteuren maar anders weet ik vanaf nu waar ik met dit soort zaken naar toe moet. Lucien heel erg bedankt voor de snelle afhandeling en de transparante werkwijze.

Will Franken van Cyvision: "In een zakelijk geschil met een leverancier heeft e-Legal mij zeer professioneel ondersteund met juridisch advies" Will Franken van Cyvision: "In een zakelijk geschil met een leverancier heeft e-Legal mij zeer professioneel ondersteund met juridisch advies"

In een zakelijk geschil met een leverancier heeft het team van e-Legal incasso advocaten mij zeer professioneel ondersteund met juridisch advies. In deze zaak wist ik zelf heel goed wat ik wilde. De adviseur is hierin meegegaan maar wist ook op tijd tegengas te geven. Uiteindelijk heb ik daar mij voordeel mee kunnen doen. Alles opgeteld heb ik een prima ervaring met e-Legal incasso advocaten.

Ruud Serraarens van De Scheidingsmakelaar: "Goed resultaat voor schijnbare oninbare vordering" Ruud Serraarens van De Scheidingsmakelaar: "Goed resultaat voor schijnbare oninbare vordering"

Adekwate communicatie, goede afhandeling en goed resultaat voor schijnbare oninbare vordering. Voor herhaling vatbaar!

Bart Kooistra van B.A. Kooistra Beheer B.V.: "Betalingen kwamen weer binnen" Bart Kooistra van B.A. Kooistra Beheer B.V.: "Betalingen kwamen weer binnen"

Helaas heb ik ook eens problemen gekregen met "een vriend" die ik geld heb geleend. Al spoedig begonnen de betalingen uit te blijven. Direkt Lucien ingeschakeld. Duidelijke adviezen gekregen en direkt aan de slag. Betalingen kwamen weer binnen, zij het af en toe moeizaam. Gelukkig nu een afgesloten dossier. Bedankt Lucien!

Jaspal Bathal van Custom Company: "Direct een betalingsregeling getroffen, wat de klant onszelf eerder weigerde" Jaspal Bathal van Custom Company: "Direct een betalingsregeling getroffen, wat de klant onszelf eerder weigerde"

Ons ervaring met E-legal is erg goed. Ze zijn helder, klantgericht en komen afspraken na. Ook is er bij onze incasso direct een betalingsregeling getroffen, wat de klant onszelf eerder weigerde. Ik hoop niet dat wij incassozaken zullen hebben, mochten wij deze hebben dan mag E-Legal ze afhandelen.

John Dummer van John Dummer Fotografie: "Een niet betalende klant mag niet wegkomen door niet te reageren" John Dummer van John Dummer Fotografie: "Een niet betalende klant mag niet wegkomen door niet te reageren"

Ook al was mijn vordering erg laag, en de dossierkosten niet in verhouding, maar een niet betalende klant mag niet wegkomen door botweg niet te reageren. E-Legal incasso advocaten bedankt voor de zeer snelle en correcte manier van werken.

Jan van Bergeijk: "Is dat ouderwets, kennelijk bestaat het nog. Ik ben buitengewoon tevreden" Jan van Bergeijk: "Is dat ouderwets, kennelijk bestaat het nog. Ik ben buitengewoon tevreden"

Ouderwets ? Soms heb je hulp nodig omdat sommige mensen hun verplichtingen niet nakomen. Daarom een beroep gedaan op e-Legal. Mijn ervaring: snel, correct en vindingrijk. Is dat ouderwets, kennelijk bestaat het nog. Ik ben buitengewoon tevreden met de verkregen hulp.

Bauke Tiebout: "Niet alleen was het in enkele dagen opgelost maar ook nog wat tips gekregen" Bauke Tiebout: "Niet alleen was het in enkele dagen opgelost maar ook nog wat tips gekregen"

Lang problemen gehad met een wantbetaler. Na lange uitstel, en het geprobeert zelf op te lossen, uiteindelijk toch er maar voor gekozen professionele hulp in te schakelen in de vorm van het team van E-legal. Niet alleen was het in enkele dagen opgelost maar ook nog wat tips gekregen. Klantvriendelijk en effectief! Zo zie ik ze graag!

Marco Janssen van Zoem v.o.f.: "Snelle reactie op aanvraag, goede afhandeling" Marco Janssen van Zoem v.o.f.: "Snelle reactie op aanvraag, goede afhandeling"

Snelle reactie op aanvraag, goede afhandeling.

Asuf Ishaq van Gusto Digital Design: "My case was solved quite quickly without resorting to legal action" Asuf Ishaq van Gusto Digital Design: "My case was solved quite quickly without resorting to legal action"

I found even though I didn't speak Dutch, E-Legal lawyers spoke English and were helpful and clear about my case. Their digital platform was very good, I could login and check my case progress, I had an overview of the conversations with the team and the debtor all shown in a timeline. My case was solved quite quickly without resorting to legal action. I fully recommend them and also to all expats living in Holland and non Dutch speakers.

Mr. Annemieke Berkhout van Berkhout de Lange Advocaten: "Ik kan het onderzoek naar steunvorderingen zeker aanraden" Mr. Annemieke Berkhout van Berkhout de Lange Advocaten: "Ik kan het onderzoek naar steunvorderingen zeker aanraden"

Op de website van e-Legal vond ik veel bruikbare tips voor het zoeken van steunvorderingen. Ik kan het onderzoek naar steunvorderingen zeker aanraden. Er zal niet altijd een steunvordering gevonden kunnen worden, maar de kans om een steunvordering te vinden is wel zo groot mogelijk met dit onderzoek. Goed initiatief!

Martin Holtrop van Martinairco: "Het ene of het andere incassobureau maakt wel uit. Dat is nu wel gebleken" Martin Holtrop van Martinairco: "Het ene of het andere incassobureau maakt wel uit. Dat is nu wel gebleken"

Ik heb in het verleden wel eens vaker een incassobureau ingeschakeld, maar dat is toen niet goed gegaan. Het incassobureau kon het geld niet loskrijgen en er moest ook een rechtszaak worden gevoerd. Daarvoor moest toen een advocaat worden ingeschakeld. Dat heeft wel wat centen gekost. Al met al een vervelende ervaring. Gelukkig hoef ik maar zelden een beroep te doen op een incassobureau. Ik probeer het altijd eerst zelf. Pas als het echt niet lukt, dan schakel ik een incassobureau in. Het ene of het andere incassobureau maakt wel uit. Dat is nu wel gebleken. Want ik heb nu voor het eerst een zaak bij e-Legal ingediend. Dat was eind augustus en nu is er gelukkig wel betaald. Wat ik fijn vond aan de behandeling bij e-Legal was dat ik heel snel een bevestiging kreeg. De communicatie was heel prettig. Er was vaak contact, zowel per mail en ik ben ook veel gebeld. Dat vond ik een positief verschil met het eerdere incassobureau. Ik was er natuurlijk heel blij mee dat er dit keer wel kon worden geïncasseerd bij de debiteur. Ik heb het geld daarna ook snel ontvangen. Ik heb jullie al aangeraden aan mijn collega-ondernemers!

Joan Bus van B.O.&.A: "Dat het zo snel goed kan aflopen had ik zelf niet verwacht" Joan Bus van B.O.&.A: "Dat het zo snel goed kan aflopen had ik zelf niet verwacht"

Dat het zo snel goed kan aflopen had ik zelf niet verwacht. Snel en accuraat optreden heeft hiervoor gezorgd. Sterke punten: de snelle en correcte handels wijze.

Mr. Chantalle van Goethem van Lawyers Alliance: "Alleen maar positieve ervaringen op het gebied van onderzoek naar steunvorderingen" Mr. Chantalle van Goethem van Lawyers Alliance: "Alleen maar positieve ervaringen op het gebied van onderzoek naar steunvorderingen"

e-Legal werkt snel, deskundig en is zeer resultaatgericht. Ik heb met dit kantoor alleen maar positieve ervaringen op het gebied van onderzoek naar steunvorderingen en zal dit kantoor zeker blijven inzetten.

Humphrey Aubri van Get it Deals: "Resultaat is snel behaald" Humphrey Aubri van Get it Deals: "Resultaat is snel behaald"

Uitstekend werk! Ben er heel blij en tevreden mee! Sterke punten: Portaal is heel overzichtelijk. Resultaat is snel behaald.

Bert Karsten van Karsten Beveiliging: "De persoonlijke benadering is een verademing" Bert Karsten van Karsten Beveiliging: "De persoonlijke benadering is een verademing"

Weer alleen maar positieve ervaringen! De portal werkt geweldig. Ook buiten werkuren om alles overzichtelijk en interactief. De persoonlijke benadering is een verademing. En dan ook nog zo snel resultaat!! Sterke punten: Persoonlijke benadering. Goed werkende Portal.

Joris Florie van Local Online Marketing B.V.: "Zij behalen voor ons betere resultaten doordat zij meer juridische opties hebben" Joris Florie van Local Online Marketing B.V.: "Zij behalen voor ons betere resultaten doordat zij meer juridische opties hebben"

Na eerdere negatieve ervaringen met een deurwaarderskantoor hebben wij onze incassozaken ondergebracht bij e-Legal. Met e-Legal kunnen wij beter inhoudelijk schakelen. Zij behalen voor ons betere resultaten doordat zij meer juridische opties hebben. Sterke punten: snelheid, service, juridische kennis en zeer sterke presentatie tijdens een mondelinge behandeling.

Wibe Tijmons van Apotheek Nieuwland B.V.:"Door juiste en effectieve benadering van het geschil heeft e-Legal voorkomen dat de zaak een lang voortslepende kwestie werd" Wibe Tijmons van Apotheek Nieuwland B.V.:"Door juiste en effectieve benadering van het geschil heeft e-Legal voorkomen dat de zaak een lang voortslepende kwestie werd"

Door juiste en effectieve benadering van het geschil heeft e-Legal voorkomen dat de zaak een lang voortslepende kwestie werd. We waren er zeer mee geholpen.

Bas van Tooren van Tower Airvising: "Ik heb weinig succesvolle ervaringen gehad met andere incassopartners. Via Google ben ik met e-Legal in contact gekomen" Bas van Tooren van Tower Airvising: "Ik heb weinig succesvolle ervaringen gehad met andere incassopartners. Via Google ben ik met e-Legal in contact gekomen"

Ik heb weinig succesvolle ervaringen gehad met andere incassopartners. Via Google ben ik met e-Legal in contact gekomen. Het online kunnen indienen van de vordering is super makkelijk. Dat de status van een dossier op elk gewenst moment kan worden ingezien, vind ik erg vlot werken. In principe gun ik iedereen een tweede kans. Hiermee werd door e-Legal rekening gehouden door het incassotraject te verkiezen boven een gerechtelijke procedure. Door mij vervolgens concreet te adviseren en de acties richting mijn debiteur juist te timen, is mijn volledige vordering voldaan!

Anoniem: "Claims (2) naar behoren afgehandeld en het gewenste resultaat bereikt" Anoniem: "Claims (2) naar behoren afgehandeld en het gewenste resultaat bereikt"

Moest even wennen aan online indienen claim (geen persoonlijk contact) en ben dan ook "live" begonnen. Vervolgens door naar het online portal wat een uitstekende en up-to-date informatie geeft. Claims (2) naar behoren afgehandeld en het gewenste resultaat bereikt. Voor mij plezierig om nog tussendoor persoonlijk contact te hebben en de volgende stappen te bespreken, dat liep prima. Door omstandigheden (buitenland verblijf) wat langer geduurd maar overigens uitstekend verlopen. Zou zeker aanbevelen.

Anoniem: "Handelen enorm snel na indienen incasso" Anoniem: "Handelen enorm snel na indienen incasso"

Handelen enorm snel na indienen incasso. Sterke punten: Communicatief erg sterk, zorgen dat het vloeiend verloopt, geen zorgen meer aan E-Legal kun je het overlaten.


Voor 16:00 uur incasso ingediend, dezelfde werkdag actie (!)
incasso indienen
Anoniem: "Een paar dagen na het aanmaken van het dossier, kreeg ik al een telefoontje dat de debiteur volledig betaald had" Anoniem: "Een paar dagen na het aanmaken van het dossier, kreeg ik al een telefoontje dat de debiteur volledig betaald had"

Als Belgisch bedrijf werden we geconfronteerd met een Nederlandse wanbetaler. Via onze Belgische incasso-advocaat bleek het niet rendabel deze invordering te laten innen. Op aanraden van een zakencontact kreeg werd me e-Legal incasso getipt. Alles verliep heel vlot, en een paar dagen na het aanmaken van het dossier, kreeg ik al een telefoontje dat de debiteur volledig betaald had. Enkele dagen later stond het bedrag op onze (Belgische) bankrekening. Bedankt!

Anoniem: "Resultaatgericht, professioneel en vriendelijke dienstverlening" Anoniem: "Resultaatgericht, professioneel en vriendelijke dienstverlening"

Resultaatgericht, professioneel en vriendelijke dienstverlening. Sterke punten: inschatten van juiste wijze van aanpak.

Anoniem: "Mijn contactpersoon was uitermate vriendelijk, behulpzaam en deskundig" Anoniem: "Mijn contactpersoon was uitermate vriendelijk, behulpzaam en deskundig"

Mijn contactpersoon was uitermate vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Ik ben zeer tevreden over de communicatie en het resultaat.

Anoniem: "Super ervaring. Resultaat 100% , bedankt!" Anoniem: "Super ervaring. Resultaat 100% , bedankt!"

Super ervaring, het online portal zorgt dat je steeds kan zien wat de acties zijn en hoe de stand van zaken is. Hulp is professioneel en snelle reacties op de vragen. Resultaat 100% , bedankt!

Anoniem: "Erg duidelijke communicatie via portal en snel actie ondernomen" Anoniem: "Erg duidelijke communicatie via portal en snel actie ondernomen"

Transparant, efficiënt en doeltreffend. Erg duidelijke communicatie via portal | Snel actie ondernomen | Belangrijke informatie via de mail.

Anoniem: "Het kordaat handelen van onze advocaat hebben wij als zeer prettig ervaren" Anoniem: "Het kordaat handelen van onze advocaat hebben wij als zeer prettig ervaren"

Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop e-Legal incasso advocaten ons heeft geholpen toen wij geconfronteerd werden met een niet betalende debiteur. Sterke punten: de snelle communicatie via het online portal en het kordaat handelen van onze advocaat wanneer nodig, hebben wij als zeer prettig ervaren.

Anoniem: "De communicatie en afhandeling is altijd tijdig en accuraat geweest" Anoniem: "De communicatie en afhandeling is altijd tijdig en accuraat geweest"

Ik ben erg tevreden met de dienstverlening. Ondanks dat het een langdurig traject is geworden ivm een lastige zaak, is de communicatie en afhandeling altijd tijdig en accuraat geweest. Sterke punten: snelle reactie op vragen. De online portal werkt heel prettig.

Anoniem: "Voor de tweede keer een incasso ingediend met het gewenste resultaat" Anoniem: "Voor de tweede keer een incasso ingediend met het gewenste resultaat"

Voor de tweede keer een incasso ingediend met het gewenste resultaat. Sterke punten gemak, snelheid, professionaliteit.

Anoniem: "Zeer positief. Sterke punten: snelle reactie en actie" Anoniem: "Zeer positief. Sterke punten: snelle reactie en actie"

Zeer positief. Sterke punten: snelle reactie en actie.

Anoniem: "Snel resultaat behaald" Anoniem: "Snel resultaat behaald"

Snel resultaat behaald. Sterke punten: communicatie goed.

Anoniem: "Hele fijne service en goed resultaat!" Anoniem: "Hele fijne service en goed resultaat!"

Hele fijne service en goed resultaat!

Anoniem: "Mede door het goede dossier opbouw van E-Legal hebben we onze zaak gewonnen!" Anoniem: "Mede door het goede dossier opbouw van E-Legal hebben we onze zaak gewonnen!"

E-Legal heeft ons erg goed geholpen met onze zaak. Mede door het goede dossier opbouw van E-Legal hebben we onze zaak gewonnen! Sterke punten: open communicatie en sterke dossier opbouw.

Daniel Gonzales van Lastechniek DG Twente: "Heel Trost op Julie. Dank je wel" Daniel Gonzales van Lastechniek DG Twente: "Heel Trost op Julie. Dank je wel"

Heel Trost op Julie. Dank je wel. Ik maak graag weer gebruik van Julie diensten !! Groet Daniel

Paulien Haakma van De Zaak in Beweging: "Accurate, transparante en snelle manier van werken" Paulien Haakma van De Zaak in Beweging: "Accurate, transparante en snelle manier van werken"

Accurate, transparante en snelle manier van werken; uitstekende communicatie via de portal om op de hoogte te blijven van mijn ingediende dossier.

Chris Bouma van Stichting Kunst Accommodatie Rotterdam (SKAR): "Kloppende contracten zijn de basis van een soepele vastgoedorganisatie" Chris Bouma van Stichting Kunst Accommodatie Rotterdam (SKAR): "Kloppende contracten zijn de basis van een soepele vastgoedorganisatie"

Kloppende contracten zijn de basis van een soepele vastgoedorganisatie.

Marianne van de Water van QPS: "Jammer dat "mijn" advocaat dat nooit ge-update had" Marianne van de Water van QPS: "Jammer dat "mijn" advocaat dat nooit ge-update had"

Nadat ik al jaren mijn algemene voorwaarden had, heb ik dankbaar gebruik gemaakt van de gratis check aangeboden door e-Legal. Dat bleek een schot in de roos, want in de loop van de jaren waren er aanpassingen nodig. Jammer dat "mijn" advocaat dat nooit ge-update had. Daardoor ook door e-Legal mijn voorwaarden laten aanpassen. Zij hebben dat in goed overleg voor mij op orde gemaakt waarbij duidelijk de wijzigingen zijn aangegeven. De daarvoor gemaakte kosten kwamen prima overeen met kwaliteit en werkzaamheden.

Frank Louwers van Openminds BVBA: "Ik zocht als Belgische schuldeiser onlangs een Nederlandse incasso-advocaat voor invordering bij Nederlandse wanbetaler." Frank Louwers van Openminds BVBA: "Ik zocht als Belgische schuldeiser onlangs een Nederlandse incasso-advocaat voor invordering bij Nederlandse wanbetaler."

Ik zocht als Belgische schuldeiser onlangs een Nederlandse incasso-advocaat voor invordering bij Nederlandse wanbetaler. Voor onze normale (Belgische) advocaat was het dossier te klein om "over de grens" te gaan. Via een collega kreeg ik E-Legal Incasso Advocaten door. Heel prettig samenwerken met hen, en mijn zaken werden heel snel geregeld. Sterke punten: Heel correcte invordering, ook voor mij als Belgische schuldeiser.

Jeroen Walta van Adfias B.V.: "Wij zijn zeer tevreden over de service en kwaliteit die e-Legal biedt" Jeroen Walta van Adfias B.V.: "Wij zijn zeer tevreden over de service en kwaliteit die e-Legal biedt"

Sinds een aantal jaren maken wij met plezier gebruik van de diensten van e-Legal. Wij zijn zeer tevreden over de service en kwaliteit die e-Legal biedt. e-Legal heeft voor ons o.a. diverse incassotrajecten verzorgd en dit grotendeels ook met succes afgerond. Ook heeft e-Legal voor ons diverse zakelijke overeenkomsten gemaakt, wat goed heeft geholpen bij het onderhandelen met de wederpartij.

Luc Tienhoven van Ypsomed B.V.: "Wij zijn zeer tevreden over de behaalde resultaten" Luc Tienhoven van Ypsomed B.V.: "Wij zijn zeer tevreden over de behaalde resultaten"

E-Legal incasso advocaten werkt erg vlot en effectief. Wij zijn zeer tevreden over de behaalde resultaten. Sterke punten: snelle afhandeling, alles via online portal, duidelijk en effectief, geen onnodig bellen en vragen over lopende dossiers.

Kees Reijnders van La Vie Economique: "Snelle en betrouwbare afhandeling" Kees Reijnders van La Vie Economique: "Snelle en betrouwbare afhandeling"

Snelle en betrouwbare afhandeling. Sterke punten: vast contactpersoon en aanspreekpunt.

Raymond: "Relatief simpele financiële kwestie leidde met de juiste hoeveelheid (juridische) druk tot het beoogde resultaat. Remco bedankt!" Raymond: "Relatief simpele financiële kwestie leidde met de juiste hoeveelheid (juridische) druk tot het beoogde resultaat. Remco bedankt!"

Relatief simpele financiële kwestie leidde met de juiste hoeveelheid (juridische) druk tot het beoogde resultaat. Remco bedankt! Sterke punten: communicatie, advies, argumenten.

Gie Tjin Kan van Ons Architecten: "Dankzij de inzet van e-Legal kregen wij binnen 2 weken alsnog betaald" Gie Tjin Kan van Ons Architecten: "Dankzij de inzet van e-Legal kregen wij binnen 2 weken alsnog betaald"

Toen een groot project stil viel door de economische crisis, kregen wij het honorarium voor de door ons verrichte werkzaamheden dankzij de inzet van e-Legal binnen 2 weken alsnog betaald.

Frank van der Vorm van Flexned B.V. "Op maandag mijn eerste incasso-opdracht ingediend en op donderdag succesvol afgesloten wegens volledige betaling van de vordering" Frank van der Vorm van Flexned B.V. "Op maandag mijn eerste incasso-opdracht ingediend en op donderdag succesvol afgesloten wegens volledige betaling van de vordering"

Op maandag mijn eerste incasso-opdracht ingediend bij e-Legal, dezelfde werkdag is deze opgestart en op donderdag succesvol afgesloten wegens volledige betaling van de vordering. Hierover werd ik even gebeld door de behandelaar en dat vond ik bijzonder attent. Sterke punten: - volledig digitaal indienen, - snelle actie, - maatwerk correspondentie, - prettig persoonlijk contact.

Annemieke Snoeck van Trendy Pen & Papier: "Het bureau is zeer toegankelijk en er wordt snel gehandeld" Annemieke Snoeck van Trendy Pen & Papier: "Het bureau is zeer toegankelijk en er wordt snel gehandeld"

Een aantal jaren geleden zijn wij in contact gekomen met e-Legal. Sindsdien hebben zij enkele incassozaken voor ons behandeld. Dit naar volle tevredenheid onzerzijds. Het bureau is zeer toegankelijk en er wordt snel gehandeld. Wij zullen in de toekomst, indien nodig, weer gebruik maken van hun diensten.

Georgina Nacken van Rosalina Nacken: "Ik ben bijzonder te spreken over de dienstverlening van e-Legal. Ze zijn capabel en streven naar topkwaliteit" Georgina Nacken van Rosalina Nacken: "Ik ben bijzonder te spreken over de dienstverlening van e-Legal. Ze zijn capabel en streven naar topkwaliteit"

Ik ben bijzonder te spreken over de dienstverlening van e-Legal. Ze zijn capabel en streven naar topkwaliteit. Ik heb e-Legal benaderd voor hulp bij het opstellen van enkele contracten. De kwaliteit zie ik duidelijk terug in de ontvangen juridische documenten. Tevens zijn ze ten allen tijde bereid om ingewikkelde juridische informatie op een begrijpelijke manier toe te lichten. De samenwerking met e-Legal heb ik over het algemeen als zeer prettig ervaren. In de toekomst zal ik zeker weer gebruik maken van hun diensten.

Susan Hadimoeljono van Apotheek Rensing: "Dankzij adequate actie en reactie van e-Legal is onze juridische zaak snel opgelost" Susan Hadimoeljono van Apotheek Rensing: "Dankzij adequate actie en reactie van e-Legal is onze juridische zaak snel opgelost"

Dankzij adequate actie en reactie van e-Legal is onze juridische zaak snel opgelost. e-Legal heeft de risico's nauwkeurig afgebakend en is doelgericht te werk gegaan om het gewenste resultaat te bereiken.

Bastiaan Wout van Hardgroen: "Een incassobureau inschakelen is nooit prettig. Maar e-legal maakt het zo wrijving vrij als mogelijk" Bastiaan Wout van Hardgroen: "Een incassobureau inschakelen is nooit prettig. Maar e-legal maakt het zo wrijving vrij als mogelijk"

Een incassobureau inschakelen is nooit prettig. Maar e-legal maakt het zo wrijving vrij als mogelijk. Sterke punten De snelle response op vragen mbt dossier issues.

Michel Jacobs: "E-legal pakt dergelijke malifiede praktijken rigoureus aan en geeft incassobureaus het nakijken" Michel Jacobs: "E-legal pakt dergelijke malifiede praktijken rigoureus aan en geeft incassobureaus het nakijken"

Een aanrader voor iedereen die met een incasso bureau krijgt te maken. De meeste incasso bureaus schreeuwen en dreigen maar maken ondertussen behoorlijk wat fouten of informeren onjuist tijdens hun procedure enkel om bij gedupeerde onnodige extra kosten te vorderen, of vorderingen te plaatsen waar ze geen recht op hebben. E-legal pakt dergelijke malifiede praktijken rigoureus aan en geeft incassobureaus het nakijken. Betaal niet onnodig extra kosten! E-legal heeft ervoor gezorgd dat een hoop onnodige extra kosten mij bespaard zijn gebleven. Ik kan dan ook iedereen E-legal aanbevelen.

Elisabeth Bel van Elecosoft B.V.: "Sterke punten: direct actie en up to date informatie." Elisabeth Bel van Elecosoft B.V.: "Sterke punten: direct actie en up to date informatie."

Prettig contact, vlotte en duidelijke service. Sterke punten: direct actie en up to date informatie.

Martijn Pijpers van Major Technics: "De relatie met onze klant is goed gebleven" Martijn Pijpers van Major Technics: "De relatie met onze klant is goed gebleven"

Zeer helder en duidelijk protocol, waarbij er zeer doortastend is opgetreden. Daarbij is de relatie met onze klant goed gebleven. Sterke punten: online communicatie, duidelijkheid en snel resultaat.

Nio van der Nat van Seck Design: "Gehele vordering binnen, door het adequate reageren van Lucien Ridderbroek" Nio van der Nat van Seck Design: "Gehele vordering binnen, door het adequate reageren van Lucien Ridderbroek"

Ik heb goede ervaringen met E-Legal. Gehele vordering binnen, door het adequate reageren van Lucien Ridderbroek. Ook is de online portal erg handig in gebruik, daar kun je in 1 opslag zien of er vooruitgang is in het dossier. Super!

Vanessa Appelman van DAKINA Food Exporters (Uganda) Ltd: "Altijd voldoende informatie over het proces of ruimte voor vragen" Vanessa Appelman van DAKINA Food Exporters (Uganda) Ltd: "Altijd voldoende informatie over het proces of ruimte voor vragen"

Duidelijke opvolging en altijd voldoende informatie over het proces of ruimte voor vragen.

Vincent de Vlugt van Renaissance It: "Transparante en eerlijke werkwijze, geen verborgen tarieven, uitstekende vakkennis en E-Legal zit bovenop de zaak" Vincent de Vlugt van Renaissance It: "Transparante en eerlijke werkwijze, geen verborgen tarieven, uitstekende vakkennis en E-Legal zit bovenop de zaak"

Uitstekend incasso advocatenkantoor dat wij iedereen van harte kunnen aanbevelen. Transparante en eerlijke werkwijze, geen verborgen tarieven, uitstekende vakkennis en E-Legal zit bovenop de zaak met de juiste druk naar de debiteur toe. Naast dat E-Legal ook nauw contact onderhoudt met de opdrachtgever, is er ook een meer dan uitstekende portal voorhanden waarin alle communicatie overzichtelijk wordt bijgehouden. Daarin zijn ze wat ons betreft voor op de concurrentie. Sterke punten: Naast de transparante werkwijze viel ons op dat onze contactpersoon altijd snel reageerde op vragen en deze helder beantwoordde zonder wollige juridische taal. Dat hebben wij in het verleden wel eens anders meegemaakt. Zwakke punten kunnen wij niet bedenken.

Peter Beerens van Grizli Studio: "Er werd goed de tijd genomen voor alle mogelijke stappen" Peter Beerens van Grizli Studio: "Er werd goed de tijd genomen voor alle mogelijke stappen"

Goed geïnformeerd door behandelaar, uitgebreide info, er werd goed de tijd genomen voor alle mogelijke stappen. Bleek uiteindelijk dat er een te ingewikkelde constructie zat achter mijn debiteur om via regulier incassotraject aan te pakken. Ondanks dat is alles binnen het reguliere traject geprobeerd om alsnog resultaat te behalen, helaas zonder succes.

David Efdé van Nethead: " Ze zijn veel slagvaardiger dan een deurwaarder en weten ook veel vaker en sneller geld terug te vorderen" David Efdé van Nethead: " Ze zijn veel slagvaardiger dan een deurwaarder en weten ook veel vaker en sneller geld terug te vorderen"

Voordat ik bij e-Legal terecht kwam had ik wel eens een deurwaarder ingeschakeld. Mijn ervaring met deze beroepsgroep was niet erg positief. Uiteindelijk moet je bij een deurwaarder alles "voorfinancieren" en dan nog maar afwachten of je je centen terug krijgt. Wat een totaal andere ervaring had ik met de incassoservice van e-Legal! Ze werken op basis van no cure no pay, dus je hoeft alleen te betalen als ze resultaat voor je boeken. En ze gaan meteen actief aan de slag voor je en daarnaast houden ze je pro-actief op de hoogte van ontwikkelingen. Ze zijn veel slagvaardiger dan een deurwaarder en weten ook veel vaker en sneller geld terug te vorderen. Ik was er in ieder geval zeer mee geholpen. Binnen een maand had ik mijn geld ontvangen van een debiteur waar ik eigenlijk al van dacht dat ik naar m'n geld kon fluiten. Zeer tevreden over e-Legal dus!

Dennis Willemsen van Culinaire Diensten Willemsen B.V.: "Sterke punten: Zitten kort op de bal en geven goede info" Dennis Willemsen van Culinaire Diensten Willemsen B.V.: "Sterke punten: Zitten kort op de bal en geven goede info"

Een vordering ingediend die best gecompliceerd was , het heeft even geduurd maar is toch binnen geharkt Sterke punten: Zitten kort op de bal en geven goede info.

Gerechtsdeurwaarder Martin Velthoven: "Tel daar een hoog kennisniveau en een snelle doorlooptijd bij op en je hebt een incassopartner waar je als klant wat aan hebt" Gerechtsdeurwaarder Martin Velthoven: "Tel daar een hoog kennisniveau en een snelle doorlooptijd bij op en je hebt een incassopartner waar je als klant wat aan hebt"

Ons kantoor werkt al jaren voor en met e-Legal incasso advocaten. De medewerkers van e-Legal zijn zonder uitzondering prettig in de omgang en zijn altijd op zoek naar het beste resultaat voor hun klanten. Tel daar een hoog kennisniveau en een snelle doorlooptijd bij op en je hebt een incassopartner waar je als klant wat aan hebt.

Nico Schouten van Synergeon: " Na inlezen in de vele documenten kwam dhr Ridderbroek met een ijzersterke reactie waarna de tegenpartij een voorstel deed voor een betalingsregeling" Nico Schouten van Synergeon: " Na inlezen in de vele documenten kwam dhr Ridderbroek met een ijzersterke reactie waarna de tegenpartij een voorstel deed voor een betalingsregeling"

Lucien Ridderbroek ingeschakeld op aanraden van een bevriende advocaat in verband met een wat complexe situatie rondom een vordering. Na inlezen in de vele documenten kwam dhr Ridderbroek met een ijzersterke reactie waarna de tegenpartij een voorstel deed voor een betalingsregeling. Heel fijn dat het allemaal binnen korte termijn kon worden afgehandeld. Slepende zaken kosten een ondernemer veel tijd en energie.

Gea Zieleman van Verwey Raadgevend Technisch Bureau B.V.: "Wij hebben als laatste middel om het geld binnen te krijgen het faillissement aangevraagd. En met goed resultaat, want onder druk van de faillissementsaanvraag werd er wel betaald" Gea Zieleman van Verwey Raadgevend Technisch Bureau B.V.: "Wij hebben als laatste middel om het geld binnen te krijgen het faillissement aangevraagd. En met goed resultaat, want onder druk van de faillissementsaanvraag werd er wel betaald"

Je vraagt niet zo maar een faillissement aan, want een persoonlijk faillissement is behoorlijk ingrijpend. Daar hebben we even over moeten nadenken. Wij hadden er zelf al alles aan gedaan om het netjes af te handelen, maar er werd niet betaald. Ook niet nadat wij een vonnis hadden en er meermaals beslag was gelegd. Al reed onze debiteur wel nog steeds in een auto rond. Waarschijnlijk heeft onze debiteur lang gedacht dat hij er mee zou wegkomen. Op een gegeven moment houdt het echter op, want je wordt gewoon voor de gek gehouden. Daarom hebben wij als laatste middel om het geld binnen te krijgen het faillissement aangevraagd. Ik had gedacht dat het veel langer zou duren, maar deze procedure ging eigenlijk heel snel. En met goed resultaat, want onder druk van de faillissementsaanvraag werd er wel betaald. Achteraf bezien was dit een logische uitkomst, want onze debiteur zou namelijk failliet worden verklaard als hij niet zou betalen. Ik denk dat hij zijn lesje wel heeft geleerd. Wij zijn blij dat wij vertrouwen hebben gehad in jullie advies, want het werkt gewoon. Als wij weer een zaak hebben, dan kom ik weer bij jullie. Daar hoef ik niet over na te denken!

Jacqueline van Kampen van Mind's Eye Media: "Daarom heb ik gekozen voor no cure no pay" Jacqueline van Kampen van Mind's Eye Media: "Daarom heb ik gekozen voor no cure no pay"

Na een eerdere uitstekende ervaring met Lucien heb ik recent weer de hulp van e-Legal moeten inroepen wegens een wanbetaler. Ik twijfelde eerst over het kostenaspect. Want je wilt geen onnodige kosten maken. Daarom heb ik gekozen voor no cure no pay. Omdat ik nog wat vragen had, heb ik vooraf gebeld om mijn situatie voor te leggen en al mijn vragen te stellen. Wederom bleek e-Legal een goede sparringpartner. Door alle mogelijke scenario’s duidelijk uit te leggen, heb ik vooraf een goede afweging kunnen maken. Ik heb kort daarop mijn incasso online ingediend. En wat bleek? Mijn vordering werd al binnen 1 week volledig betaald. Zelfs de rente en kosten!

Mr. Mauritz Kop van MusicaJuridica: "Wij kunnen er bij e-Legal incasso advocaten op vertrouwen dat onze debiteuren correct worden behandeld" Mr. Mauritz Kop van MusicaJuridica: "Wij kunnen er bij e-Legal incasso advocaten op vertrouwen dat onze debiteuren correct worden behandeld"

Als juridisch adviesbureau hechten wij eraan dat onze cliënten altijd professioneel en correct worden behandeld. Ook als zij onze facturen onverhoopt niet conform afspraken betalen. Hoewel dit gelukkig niet vaak gebeurt, kunnen wij er bij e-Legal incasso advocaten op vertrouwen dat onze debiteuren correct worden behandeld. Daarbij wordt er aan duidelijkheid overigens niets te wensen overgelaten. Dat bewijzen de resultaten in onze incassozaken van de afgelopen 5 jaar wel. Ik kan jullie van harte aanbevelen!

Luca Wollaert van Oelan: "De dossiers hebben allemaal tot zeer snelle betaling van de debiteur geleid, vaak binnen een week!" Luca Wollaert van Oelan: "De dossiers hebben allemaal tot zeer snelle betaling van de debiteur geleid, vaak binnen een week!"

E-legal maakt gebruik van een zeer gebruiksvriendelijk portaal. Het geeft alle inzicht in lopende en afgesloten dossiers en laat op elk moment de huidige status zien. Al het contact met de debiteur wordt vastgelegd. Een nieuw dossier indienen gaat eenvoudig en snel en wordt vrijwel direct opgepakt en per mail persoonlijk bevestigd. Dit geeft direct het gevoel dat het dossier in goede handen is. De benadering vanuit E-legal naar onze klanten toe past ook goed en is belangrijk omdat het soms toch gevoelig kan liggen voor de relatie met de klant om facturen uit handen te geven. Voor dossiers die enige discussie opleverde bij de klant werd veel persoonlijk afgestemd door E-legal en werd ons uitgelegd wat wij wel of niet verplicht zijn te overleggen. Dit is telefonisch en per mail en ervaren we als zeer prettig. De dossiers hebben allemaal tot zeer snelle betaling van de debiteur geleid, vaak binnen een week!

Frits de Goede: "Rotterdamse, nuchtere en zakelijke aanpak: niet praten maar poetsen" Frits de Goede: "Rotterdamse, nuchtere en zakelijke aanpak: niet praten maar poetsen"

Rotterdamse, nuchtere en zakelijke aanpak "niet praten maar poetsen" Ondanks het feit dat ik een product ben van voor het "computer tijdperk" is het portal zelfs voor mij een perfecte manier om snel te schakelen. Geen geneuzel van - het dossier is zoek- wij bellen U terug.. tuuttuut, Lucien bedankt voor jouw snelle optreden , zakelijk met een menselijk tintje. Succes "the future is yours" Frits

Roger Lemmer van Lemmer Tours & Travel Services: "Op dinsdagochtend de opdracht gegeven tot spoed beslaglegging. Binnen 4 dagen was ons geld veiliggesteld!!!" Roger Lemmer van Lemmer Tours & Travel Services: "Op dinsdagochtend de opdracht gegeven tot spoed beslaglegging. Binnen 4 dagen was ons geld veiliggesteld!!!"

Ons bedrijf had meerdere openstaande facturen bij een van onze debiteuren. Op maandagmiddag informatie ingewonnen bij E-Legal Incasso advocaten Rotterdam. Op dinsdagochtend de opdracht gegeven tot spoed beslaglegging. Woensdagmiddag ging het rekest de deur uit naar de rechtbank. Donderdag tweede helft van de middag heeft de rechtbank verlof gegeven tot beslaglegging. Direct daarna zijn de deurwaarders, die al klaarstonden, beslag gaan leggen, zodat er donderdag eind van de middag beslag lag. Vrijdagmiddag is door debiteur zorggedragen voor de betaling en was de betaling binnen bij E-Legal, zodat het beslag er direct afgehaald kon worden. Kortom: Binnen 4 dagen was ons geld veiliggesteld!!! Dankzij E-Legal incasso advocaten Rotterdam! Wat een snelheid en wat een service! Bij problemen omtrent wanbetalers raden wij iedereen deze toppers van harte aan!

Cedrick Copra van CC Personal Training & Mental Coaching: "Ik ging dus googlen op incassobureau/no cure no pay..en ik kwam uit bij e-legal" Cedrick Copra van CC Personal Training & Mental Coaching: "Ik ging dus googlen op incassobureau/no cure no pay..en ik kwam uit bij e-legal"

Ik ben een ZZPer en ik had al een aantal maanden een vordering open staan bij een klant. Een kennis van me die ook ZZPer is vertelde me dat hij via een andere incassobureau een vordering probeerde te innen waar hij veel kosten aan kwijt was maar zonder succes. Met deze twee ingrediënten ging ik dus googlen op incassobureau/no cure no pay..en ik kwam uit bij e-legal. Vooral de no cure no pay element heeft me aangesproken. Goede en snelle service, klantgericht en goede advies. En vooral veel doorzettingsvermogen. En zojuist verlossende telefoontje gehad dat de vordering alsnog betaald is.

Chantal Orth van Instituut voor Wijsbegeerte B.V.: "Prettig contact, effectief, snel opgelost" Chantal Orth van Instituut voor Wijsbegeerte B.V.: "Prettig contact, effectief, snel opgelost"

Prettig contact, effectief, snel opgelost, hopelijk niet meer nodig maar anders meld ik me absoluut weer tot e-Legal.

Liesbeth Hoekstra van Maximum Event Security B.V.: "Zij weten naar de debiteur toe precies op de juiste manier te communiceren zodat het snel goed resultaat had" Liesbeth Hoekstra van Maximum Event Security B.V.: "Zij weten naar de debiteur toe precies op de juiste manier te communiceren zodat het snel goed resultaat had"

Zeer snel en correct afgehandeld met het juiste resultaat. Communicatie loopt perfect. Zij weten naar de debiteur toe precies op de juiste manier te communiceren zodat het snel goed resultaat had. Sterke punten: Kennis en communicatie.

Mr. Irene Tax van Quint Legal B.V.: "Snel resultaat, goede service en communicatie!" Mr. Irene Tax van Quint Legal B.V.: "Snel resultaat, goede service en communicatie!"

Snel resultaat, goede service en communicatie!

Het Doen Laten Gebeuren: "Het is prettig samenwerken met e-Legal!" Het Doen Laten Gebeuren: "Het is prettig samenwerken met e-Legal!"

Het is prettig samenwerken met e-Legal! Zijn pro-actief waardoor kans op succes maximaal is! De voortgang is makkelijk te volgen via een portal.

Peter Braam van CENARTE NATURAL S.L.: "We zijn geholpen door Lucien en hebben een goede ervaring met de diensten van E-Legal" Peter Braam van CENARTE NATURAL S.L.: "We zijn geholpen door Lucien en hebben een goede ervaring met de diensten van E-Legal"

Helaas hebben wij E-Legal moeten inschakelen voor een wanbetaler. We zijn geholpen door Lucien en hebben een goede ervaring met de diensten van E-Legal. Professionele hulp, duidelijke communicatie en snelle actie. Dank hiervoor!

Charles Richel: "Keurig gehandeld naar de incasso toe, met een bevredigend resultaat" Charles Richel: "Keurig gehandeld naar de incasso toe, met een bevredigend resultaat"

Van te voren goed geïnformeerd, duidelijke feedback via site en dossier nummer, stappen worden correct bij gehouden zodat er een accuraat overzicht is. Keurig gehandeld naar de incasso toe, met een bevredigend resultaat. Dank.

Vincent Sewgobind van BHV in bedrijf: "Zeer goed geholpen en een hele goeie uitleg gehad" Vincent Sewgobind van BHV in bedrijf: "Zeer goed geholpen en een hele goeie uitleg gehad"

Zeer goed geholpen en een hele goeie uitleg gehad. Wij konden alles heel goed bijhouden via de computer en hebben dat als zeer prettig ervaren.

Christjan Franken van Stukadoorsbedrijf Christjan Franken: "Heb een zeer fijne en goede ervaring met E-Legal" Christjan Franken van Stukadoorsbedrijf Christjan Franken: "Heb een zeer fijne en goede ervaring met E-Legal"

Heb een zeer fijne en goede ervaring met E-Legal. Ze zijn altijd vriendelijk en ze zijn erg behulpzaam, en je kunt ten aller tijde alles online volgen.

Johan Sagt van Sagt Transportonderneming: "Komen afspraken na" Johan Sagt van Sagt Transportonderneming: "Komen afspraken na"

Is een prettig bedrijf om mee te werken. Sterke punten: komen afspraken na.

Pieter Pannevis van Yummy Food Fotos: "Na inschakeling e-Legal kwam er schot in de zaak en is er betaald" Pieter Pannevis van Yummy Food Fotos: "Na inschakeling e-Legal kwam er schot in de zaak en is er betaald"

E-Legal is beslist een aanrader. Klant liet niets van zich horen ook na herhaalde brieven en herinneringen. Na inschakeling E-legal kwam er schot in de zaak en is er betaald. in een tweede zaak was het ook erg stil. Na aanmelding via het portal dezelfde werkdag opgestart en kon na 4 dagen worden gesloten wegens volledige betaling van de vordering. Wat wil men nog meer. Kosten zijn bijzonder redelijk. Snelle en professionele communicatie. Mutaties worden direct verwerkt. Vriendelijke en ter zake kundige hulp. Van harte aanbevolen !!

Arjan Korff van Korff montage: "Boven verwachting, en zeer plezierig contact" Arjan Korff van Korff montage: "Boven verwachting, en zeer plezierig contact"

Boven verwachting, en zeer plezierig contact.

Bob Kreefft van Homerun B.V.: "We hebben e-Legal om hulp gevraagd bij het incasseren van een relatief klein vorderingsbedrag. Zeker een aanrader" Bob Kreefft van Homerun B.V.: "We hebben e-Legal om hulp gevraagd bij het incasseren van een relatief klein vorderingsbedrag. Zeker een aanrader"

We hebben e-Legal om hulp gevraagd bij het incasseren van een relatief klein vorderingsbedrag. Vooraf werden we daarbij goed voorgelicht en het proces dat volgde was erg fijn. De uitgebreide en heldere portal waarin iedere update duidelijk vermeld staat is absoluut een pluspunt en het contact met de advocaat verliep erg soepel. Zeker een aanrader. Sterke punten + Customer portal + Contact met advocaat.

Ron Houtenbos van Induventus: "Binnen 2 dagen is mijn vordering geïncasseerd!" Ron Houtenbos van Induventus: "Binnen 2 dagen is mijn vordering geïncasseerd!"

Binnen 2 dagen is mijn vordering geïncasseerd! Perfect. Sterke punten: Snel handelen. Goede informatievoorziening. Op de portal zijn alle acties te volgen. Plezierige afhandeling. En ... snel resultaat.

Maud Brugman van Brugman Intermediairs: "Bankbeslag trof meteen doel en binnen 2 weken stond het geld op de rekening!" Maud Brugman van Brugman Intermediairs: "Bankbeslag trof meteen doel en binnen 2 weken stond het geld op de rekening!"

In de bouw en zeker weten ook in ander sectoren, zijn er enkelingen die het heel normaal vinden leveranciers, onderaannemers pas te gaan betalen nadat zij zelf betaald zijn door hun opdrachtgever. ‘Ik mijn geld niet, jij ook je geld niet.’ Dat mondt zich uit in het sneeuwbal effect, ten koste van, wie gaat er het eerst omvallen. Uiteraard zijn er ook partijen die gewoon netjes op tijd betalen, voor hun geldt het adagium ‘boter bij de vis’ en met zulke lieden doet iedereen graag zaken. Maar in deze kwestie ging het om die enkeling en ik wilde het antwoord op de vraag ‘wie gaat er het eerst omvallen’ niet afwachten. Op aanraden van een bevriende jurist nam ik contact op met Lucien Ridderbroek van E-Legal incasso advocaten. Sinds november 2017 stonden er al facturen open en debiteur bleef in gebreke, aan de betalingsverzoeken werden gewoon geen gehoor gegeven. Luciens’ advies was helder en duidelijk, ‘wil je dat de facturen betaald worden laat het werk dan aan ons over, wij hebben al zo vaak met dit bijltje gehakt’. Inderdaad dat hadden ze zeker, E-Legal voegde de daad bij het woord en liet bankbeslag en derdenbeslag leggen. Bankbeslag trof meteen doel en binnen 2 weken stond het geld op de rekening! Mijn les hieruit is wacht niet met een vordering uit handen te geven want we zijn er zelf te emotioneel bij betrokken, met alle gevolgen van dien. De betaling van facturen kunnen we niet los zien van de overeenkomst die is getekend. En E-legal zorgt er voor dat die afspraak door de debiteur wordt nagekomen, je hebt er tenslotte recht op. Het is hun corebusiness, ze zitten er boven op omdat zij weten waar ze de druk moeten leggen. En het contact met deze jonge advocaten is zeer prettig, altijd bereikbaar, direct en informeel en dat maakt het laagdrempelig. Ik ga er van uit dat dit meer mensen over de streep trekt, geef je vordering uit handen, bel ze E-legal. Nogmaals bedankt jongens!

Teun Uithol van In Balans Administratiebureau: "Wij waren bang dat wij door inschakeling van een incassobureau de klant zouden kwijtraken. Echter door de correcte manier van incasso door e-Legal is klant behouden en is relatie naar behoren voortgezet" Teun Uithol van In Balans Administratiebureau: "Wij waren bang dat wij door inschakeling van een incassobureau de klant zouden kwijtraken. Echter door de correcte manier van incasso door e-Legal is klant behouden en is relatie naar behoren voortgezet"

Inmiddels twee dossiers met succes laten behandelen door e-Legal incasso advocaten. Communicatie verloopt prima via de portal en kon wekelijks de voortgang van dossier inzien. Er worden door door e-Legal strikte afspraken gemaakt met cliënt en deze afspraken worden constant gemonitord. Er wordt contact gehouden met cliënt en dossier wordt direct bijgewerkt wanneer zich mutaties voordoen. Ons bedrijf was niet zo van het uitbesteden aan incassobureau, er wordt ten allen tijde getracht het in eerste instantie zelf op te lossen, inmiddels is gebleken dat door uitbesteding aan e-Legal, er een hoop tijd gewonnen kan worden door dit wel te doen. Het daadkrachtige optreden van e-Legal heeft er voor gezorgd dat de dossiers beiden voor 100% zijn geïncasseerd. Binnen ons bedrijf is elke klant er uiteraard één en waren wij bang dat wij door inschakeling van incassobureau de klant zouden kwijtraken. Echter door de correcte manier van incasso door e-Legal is klant behouden en is relatie weer naar behoren voortgezet. Voor ons reden om onze overige cliënten wanneer nodig ook aan te raden met e-Legal in zee te gaan wanneer nodig. Sterke punten: Correcte benadering van cliënt, maken van duidelijke afspraken, perfecte dossier communicatie via portal en correcte afhandeling na afloop.

Elena Parish van SPINE Architecture: "Enorm tevreden! Binnen een week heeft mijn klant alsnog zijn factuur voldaan!" Elena Parish van SPINE Architecture: "Enorm tevreden! Binnen een week heeft mijn klant alsnog zijn factuur voldaan!"

Enorm tevreden! De betalingstermijnen van mijn facturen en herinneringen waren intussen ruimschoots verstreken en mijn klant leek van de aardbodem verdwenen. Na wat online onderzoek, besloot ik e-Legal incasso advocaten in te schakelen, liever dan een 'standaard' incassobureau. Het was heel eenvoudig om online een dossier bij ze aan te maken. Daarna ging het ineens snel: ik werd dezelfde dag nog snel, vriendelijk en adequaat teruggebeld en mijn dossier is direct opgepakt. Binnen een week heeft mijn klant alsnog zijn factuur voldaan! Ik raad deze advocaten absoluut aan. Je merkt direct hun gedegen kennis van de regelgeving omtrent incasso, wat cruciale fouten voorkomt; bovendien vind ik het een prettig idee dat deze zelfde partij mij zou hebben kunnen bijstaan tijdens een evt. proces. Mocht ik onverhoopt nogmaals met een wanbetalende klant te maken krijgen, zal ik e-Legal zeker opnieuw inschakelen.

Herma de Jong van Betuwe65Plus Uitzendbureau: "Een faillissementsaanvraag was de ultieme druk, zodat de client uiteindelijk toch betaalde" Herma de Jong van Betuwe65Plus Uitzendbureau: "Een faillissementsaanvraag was de ultieme druk, zodat de client uiteindelijk toch betaalde"

Nog nooit was ik in mijn 20-jarige loopbaan als zelfstandig onderneemster met een slecht betalende debiteur in aanraking gekomen. Ik was daarom ook een beetje naïef, te aardig en te goed van vertrouwen! Ik was emotioneel teveel betrokken, bij zowel de uitzendkracht en diens inkomen, als bij de aardige opdrachtgever, die voor seizoenswerk van de uitzendkracht afhankelijk was. Alle argumenten van de client geloofde ik, ondertussen werd het openstaande bedrag groter en groter. Toen mijn client na alle mogelijke acties nog steeds niet wilde betalen, heb ik met schroom e-Legal gebeld. Lucien heeft mij duidelijk uitgelegd wat de procedure zou zijn en dat ik mij niet hoefde schamen. Toch durfde ik de vordering nog steeds niet uit handen te geven. Ik kon maar niet geloven dat die aardige client zijn rekeningen niet zou betalen. En dat ondanks het advies van Lucien, die gelijk al aangaf: “Als ze nu niet betalen doen ze dat volgende week ook niet.” Enfin, inderdaad na een week stond er nog steeds een bedrag van 6 maanden achterstand open. E-Legal heeft zich er direct in vastgebeten, dezelfde dag ging er een brief uit. Het is een stevige procedure geworden. Een faillissementsaanvraag was de ultieme druk, zodat de client uiteindelijk toch betaalde. Zonder e-Legal had ik mijn geld nooit gekregen, daar ben ik van overtuigd. Ik ben ze daarom ook ontzettend dankbaar. Ik heb er heel veel van geleerd en mijn stappenplan naar openstaande debiteuren veranderd in mijn bedrijfsprocessen.

Petra van Van RietschotenBouw: "De persoonlijke benadering van mevrouw mr. I.M. Mos-Bolier had als gevolg dat ik mij gehoord voelde en dat werkte zeer geruststellend. Zij communiceert duidelijk en heeft de eigenschap om de zaak uitstekend te relativeren" Petra van Van RietschotenBouw: "De persoonlijke benadering van mevrouw mr. I.M. Mos-Bolier had als gevolg dat ik mij gehoord voelde en dat werkte zeer geruststellend. Zij communiceert duidelijk en heeft de eigenschap om de zaak uitstekend te relativeren"

Ondanks de vele verzoeken aan het adres van mijn debiteur om tot betaling over te gaan, werd hier helaas geen gehoor gegeven. Om verdere stress en irritatie te vermijden, heb ik contact opgenomen met mevrouw mr. I.M. Mos-Bolier, advocaat bij e-Legal. Voordat ik contact heb opgenomen met e-Legal, heb ik eerst een aantal reviews gelezen op internet. Uit deze reviews blijkt dat e-Legal uitstekend werk levert. Ik kan niet anders dan deze positieve reviews te onderschrijven. Na contact opgenomen te hebben met e-Legal, werd mij heel duidelijk aangegeven wat de mogelijkheden waren omtrent mijn eventueel op te starten zaak, maar ook welke stappen ik juist beter niet kon ondernemen. Dat werkte in mijn geval heel verhelderend. Door middel van uitstekende voorlichting, communicatie en het online portaal, werd ik als cliënt zeer goed op de hoogte gehouden omtrent de voortgang van de zaak. De persoonlijke benadering van mevrouw mr. I.M. Mos-Bolier had als gevolg dat ik mij gehoord voelde en dat werkte zeer geruststellend. Zij communiceert duidelijk en heeft de eigenschap om de zaak uitstekend te relativeren. Het uit handen geven van de ontstane beslommeringen door de wanbetaling, was een verademing. Tevens kijkt mevrouw mr. I.M. Mos-Bolier naar de mogelijkheid om de kosten voor haar cliënten zo veel mogelijk te reduceren en te verhalen op de nalatige debiteur. Voordat ik het wist was alles geregeld en de openstaande vordering stond in no time op mijn bankrekening bijgeschreven. Ik kan iedereen die minder stress wil ervaren van wanbetaling van een debiteur e-Legal ten zeerste aanbevelen. Ilonca nogmaals dank voor de prettige samenwerking en goede zaken gewenst in de toekomst. Groet, Petra van Rietschoten

Kees Hulzebos van  B.F.H. Cleaning & Consultancy B.V. : "Zeer tevreden snelle en korte lijnen!" Kees Hulzebos van B.F.H. Cleaning & Consultancy B.V. : "Zeer tevreden snelle en korte lijnen!"

Zeer tevreden snelle en korte lijnen!

Mauro de Groot van Seo Voordeel: "Efficiënt en vakkundige aanpak!" Mauro de Groot van Seo Voordeel: "Efficiënt en vakkundige aanpak!"

Efficiënt en vakkundige aanpak! Ik klop de volgende keer weer bij jullie aan.

Steve Coffey van Coffey Translations: "De testimonials op de website kloppen 100 procent met onze ervaring" Steve Coffey van Coffey Translations: "De testimonials op de website kloppen 100 procent met onze ervaring"

De testimonials op de website kloppen 100 procent met onze ervaring. No-nonsense, snel en eerlijk.

Christa van Schoten van Administratiebureau Christa: "Er wordt écht dezelfde dag actie ondernomen" Christa van Schoten van Administratiebureau Christa: "Er wordt écht dezelfde dag actie ondernomen"

Mijn ervaring is super goed. Zeker als je voor 16:00 uur het dossier indient, dan word er echt gelijk die dag ook actie ondernomen. En met het gewenste resultaat. Sterke punten: Luisteren naar je verhaal. Je als mens behandelen en niet als nummer. Vast contact persoon. En altijd op de hoogte gehouden worden wat er is gebeurt via de online portal.

Niels van Rooij van iFlow: "Ondanks dat ik er persoonlijk een hard hoofd in had is een aantal dagen voor de faillissementszitting de volledige vordering alsnog voldaan!" Niels van Rooij van iFlow: "Ondanks dat ik er persoonlijk een hard hoofd in had is een aantal dagen voor de faillissementszitting de volledige vordering alsnog voldaan!"

Eén van onze klanten besloot hun BV middels een turboliquidatie uit te schrijven bij de KvK en liet daarbij twee facturen van ons onbetaald. Onze eigen pogingen de facturen betaald te krijgen liepen op niets uit, waarna we E-Legal hebben ingeschakeld. In eerste instantie leek de druk van een incasso-advocaat zijn vruchten af te werpen en werd een klein deel van de vordering voldaan, maar helaas bleef het na die ene betaling weer akelig stil. Uiteindelijk heeft E-Legal het advies gegeven om met terugwerkende kracht het faillissement van de BV aan te vragen. In de faillissementsaanvraag heeft E-Legal op duidelijke wijze aannemelijk gemaakt dat er wel degelijk baten waren en dat de bestuurder de BV op onrechtmatige wijze had beëindigd. Ondanks dat ik er persoonlijk een hard hoofd in had is een aantal dagen voor de faillissementszitting de volledige vordering alsnog voldaan! Sterke punten: duidelijke communicatie via e-mail, telefoon en portal, heldere afspraken, transparant, hebben de zaak naar volle tevredenheid opgelost.

Robin van Noort van Van Noort techniek & montage: "Waar ik al meer als een jaar mee bezig was, is nu in 2 weken opgelost!" Robin van Noort van Van Noort techniek & montage: "Waar ik al meer als een jaar mee bezig was, is nu in 2 weken opgelost!"

Klant betaalde al een lange periode altijd te laat, en dit speelde al een jaar. ik heb via de website het verhaal uitgelegd, documenten opgestuurd en alles werd dezelfde dag nog ingang gezet. Het verbaasde mij hoe vlot alles verliep. Binnen 2 weken was alles geregeld! Waar ik al meer als een jaar mee bezig was, is nu in 2 weken opgelost! Bedankt E-legal incasso-advocaten. Jullie hebben mij heel goed geholpen. Sterke punten: Goede communicatie. Ze gaan direct voor je aan de slag. Niet duur (maar je hoeft het toch niet zelf te betalen).

Daan Loeber van Sublub: "Wanbetaler dmv faillissementsaanvraag gemasseerd tot volledige betaling" Daan Loeber van Sublub: "Wanbetaler dmv faillissementsaanvraag gemasseerd tot volledige betaling"

Wanbetaler dmv faillissementsaanvraag gemasseerd tot volledige betaling. Sterke punten: communicatie en resultaat

Harry Sterk van PPS Netwerk Nederland: "Wij hadden slechte ervaringen met incassobureaus. Hoe anders bij e-Legal" Harry Sterk van PPS Netwerk Nederland: "Wij hadden slechte ervaringen met incassobureaus. Hoe anders bij e-Legal"

Wij hadden slechte ervaringen met incassobureaus: veel werk voor ons (indienen van cases), teleurstellende vakbekwaamheid (in combinatie met een soort luiheid) bij hen en (dus) nauwelijks of geen resultaat. Bij elke pietluttige tegenwerping van de wanbetaler, kon je weer aan de slag om het hele verhaal opnieuw uit te leggen...dat schoot nooit op. Hoe anders bij e-Legal: strakke manier van case indienen, eenduidige communicatie en resultaat!

Sandrina Caspers van Caspers Care: "Vriendelijke mensen aan de telefoon gehad en de stappen prima te volgen op de website" Sandrina Caspers van Caspers Care: "Vriendelijke mensen aan de telefoon gehad en de stappen prima te volgen op de website"

Mijn factuur werd meer dan een half jaar niet uitbetaald na mijn geleverde werkzaamheden. E-legal heeft dit meer dan voortreffelijk en onmiddellijk opgepakt en uiterst tevreden over. Sterke punten: De accuratesse van begin van de aanmaning tot het einde dat het geïncasseerde geld op mijn rekening was overgemaakt. Vriendelijke mensen aan de telefoon gehad en de stappen prima te volgen op de website.

Raymond Oei van R.J. Oei: "De krachtige, consistente, effectieve benaderingsmethodieken van Mr. van den Adel bracht debiteur echter in alle casussen vlot tot inkeer en volledige betaling!" Raymond Oei van R.J. Oei: "De krachtige, consistente, effectieve benaderingsmethodieken van Mr. van den Adel bracht debiteur echter in alle casussen vlot tot inkeer en volledige betaling!"

Mijn casussen betroffen een forse loonachterstand bij een weifelende werkgever, die na een doorgemaakte faillissement de fijne kneepjes veronderstelde te beheersen om betalingen uit te stellen tot uiteindelijk 'afstel'. De krachtige, consistente, effectieve benaderingsmethodieken van Mr. van den Adel bracht debiteur echter in alle casussen vlot tot inkeer en volledige betaling! Voor mij is E-Legal incasso advokaten met Mr. van den Adel in bijzonder een professionele partij die zich volledig inspant voor hun cliënt! Sterke punten Heldere en duidelijke incassostrategie. Duidelijkheid met vooraf overleg in geval kosten gemoeid zullen worden. Pro-actieve samenwerking met de cliënt. Zeer goede bereikbaarheid voor contact en overleg. Vloeiende online toegang tot het dossier en meest actuele ontwikkelingen.

Felix de Wit van Schalkshof Beheer B.V.: "Daadkrachtige en uiterst succesvolle ervaring met E-Legal Incasso advocaten" Felix de Wit van Schalkshof Beheer B.V.: "Daadkrachtige en uiterst succesvolle ervaring met E-Legal Incasso advocaten"

Daadkrachtige en uiterst succesvolle ervaring met E-Legal Incasso advocaten. Ik voorkomend geval weet ik hen weer te vinden.

Anoniem: "In 4 days it was all resolved with a positive outcome" Anoniem: "In 4 days it was all resolved with a positive outcome"

I was working with Pareshma Duggal-Sukhai as my advocat. She was very efficient and accommodating. She started working on my case within 15min from filing it. I was able to see all the progress online. In 4 days it was all resolved with a positive outcome. I feel very confidant to recommend they services.

Henny den Broeder van CHS Container Handel B.V.: "Uiteindelijk resultaat is dat de volledige som door de debiteur voldaan is" Henny den Broeder van CHS Container Handel B.V.: "Uiteindelijk resultaat is dat de volledige som door de debiteur voldaan is"

Zeer tevreden, ze hebben zich tot het uiterste ingespannen, tot aan het aanvragen van een faillissement toe. Maar uiteindelijk resultaat is dat de volledige som door de debiteur voldaan is. Een aanrader dus !!

Wouter van Leeuwen van kooKracht: "Ik had vooraf niet verwacht dat alles zo snel afgehandeld zou worden" Wouter van Leeuwen van kooKracht: "Ik had vooraf niet verwacht dat alles zo snel afgehandeld zou worden"

Voor het eerst een incasso laten uitvoeren bij e-legal incasso advocaten. Ik had vooraf niet verwacht dat alles zo snel afgehandeld zou worden. Snelle communicatie via de mail, de site zou iets overzichtelijker kunnen maar voor rest alleen maar lof voor dit bedrijf!

Abram Bos van Bos bedrijfsadvies: "Ondanks dat ik er zelf al een paar maanden mee bezig was had E-legal het binnen 8 dagen voor elkaar" Abram Bos van Bos bedrijfsadvies: "Ondanks dat ik er zelf al een paar maanden mee bezig was had E-legal het binnen 8 dagen voor elkaar"

Ik was vrij sceptisch aangezien ik eerder met een andere incassopartij geen goede resultaten had behaald. Door de no cure no pay methode en het beloofde slagingspercentage heb ik mij laten overhalen. Indienen ging online kinderlijk eenvoudig, ik had een telefoontje verwacht met vragen omdat dat normaal gesproken zo gaat. Maar dat was achteraf niet nodig. Ondanks dat ik er zelf al een paar maanden mee bezig was had E-legal het binnen 8 dagen voor elkaar. Prima resultaat, Ik weet waar ik de volgende keer naar toe moet.

Debby Stolker-Sier van Motus B.V.: "Goede onderlinge communicatie met Pareshma Duggal" Debby Stolker-Sier van Motus B.V.: "Goede onderlinge communicatie met Pareshma Duggal"

E-legal incassso advocaten werken doelgericht. Goede onderlinge communicatie met Pareshma Duggal!

Bert Vroegindeweij van Goody Ads: "De communicatie is altijd goed en ze denken met je mee richting een oplossing" Bert Vroegindeweij van Goody Ads: "De communicatie is altijd goed en ze denken met je mee richting een oplossing"

Meerdere zaken via e-legal laten behandelen. De communicatie is altijd goed en ze denken met je mee richting een oplossing. Ook als de debiteur niet de makkelijkste is.

Denise Schorr-Weerman van M.R.S. Installatietechniek: "Zelfs de incassokosten zijn betaald die dit bedrijf in eerste instantie niet wilde voldoen!" Denise Schorr-Weerman van M.R.S. Installatietechniek: "Zelfs de incassokosten zijn betaald die dit bedrijf in eerste instantie niet wilde voldoen!"

Wij hadden een debiteur met een flink openstaand bedrag wat na meerdere herinneringen en toezeggingen continu niet betaald werd. Wij als beginnend bedrijfje hebben E-Legal ingeschakeld tegenover dit grote bedrijf incl zijn juristen. Na wat mails waarin duidelijk gemaakt werd dat wij in ons recht stonden werd dan eindelijk de rekening betaald. Zelfs de incassokosten zijn betaald die dit bedrijf in eerste instantie niet wilde voldoen! Sterke punten: Vriendelijk maar toch met een dwingende ondertoon geregeld dat het gehele bedrag werd voldaan zodat ook wij dit konden afsluiten.

Feiko Abma van Woonzorg Initiatief Leiderdorp B.V.: "Bij E-Legal kan ik heel laagdrempelig mijn incasso opdracht neerleggen" Feiko Abma van Woonzorg Initiatief Leiderdorp B.V.: "Bij E-Legal kan ik heel laagdrempelig mijn incasso opdracht neerleggen"

Bij E-Legal kan ik heel laagdrempelig mijn incasso opdracht neerleggen. Deze wordt adequaat opgepakt, met positief resultaat! Echt een aanrader

Nicole Rosenberg van Autorijschool Rosenberg: "Als drukke ondernemer heb je er zelf geen omkijken naar" Nicole Rosenberg van Autorijschool Rosenberg: "Als drukke ondernemer heb je er zelf geen omkijken naar"

Voor het eerst moesten wij een incassobureau inschakelen voor een debiteur. De vordering is snel geïncasseerd door E-Legal. Een geruststellende gedachte dat het in de zeer kundige handen van E-Legal gebeurt. Als drukke ondernemer heb je er zelf geen omkijken naar. Sterke punten: Bij vragen via de portal/mail ontvang je direct antwoord, zelfs onderbouwd met advies. Zo ontbrak er toch nog iets in onze 14-dagen aanzegging. Telefonisch is E-Legal ook zeer goed bereikbaar. Zeer kundig team! Enthousiast, klantvriendelijk, kortom; een sterke aanrader!

Frank Beyleveld van Karuna: "Door de erg goede hulp van Anastasia Mohabir is de zaak snel en efficiënt opgelost" Frank Beyleveld van Karuna: "Door de erg goede hulp van Anastasia Mohabir is de zaak snel en efficiënt opgelost"

Nooit gedacht dat ik een incasso traject zou moeten opstarten. Door de erg goede hulp van Anastasia Mohabir is de zaak snel en efficiënt opgelost. En binnen de beloofde termijn. Ik ben ook erg goed op de hoogte gehouden van de voortgang en heb regelmatig overleg gehad. Het dossier op hun website is makkelijk te benaderen en geeft veel informatie. De zaak is naar tevredenheid opgelost. Ik kan e-legal incasso advocaten zeer aanraden!

Tim Cosson van Mindworkz Webdesign & Online marketing: "Voor tweetal zaken heeft E-legal met succes en daadkrachtige wijze de incassotrajecten afgerond" Tim Cosson van Mindworkz Webdesign & Online marketing: "Voor tweetal zaken heeft E-legal met succes en daadkrachtige wijze de incassotrajecten afgerond"

Voor tweetal zaken heeft E-legal met succes en daadkrachtige wijze de incassotrajecten afgerond. Zeer te spreken over de snelheid van hun werkwijze en communicatie tijdens en na het traject. Ik raad ieder aan om incassotrajecten bij E-legal onder te brengen!

Brend Kouwenhoven: "Ben je op zoek naar een advocaat die strategisch meedenkt en snel handelt, dan ben je bij mr. KT op de Hoek aan het juiste adres!" Brend Kouwenhoven: "Ben je op zoek naar een advocaat die strategisch meedenkt en snel handelt, dan ben je bij mr. KT op de Hoek aan het juiste adres!"

Ben je op zoek naar een advocaat die strategisch meedenkt en snel handelt, dan ben je bij mr. KT op de Hoek aan het juiste adres!

Erdinç Oytan van Venti Air: "Een paar dagen voor de zitting bij de rechtbank werd het volledige bedrag dan toch uiteindelijk betaald" Erdinç Oytan van Venti Air: "Een paar dagen voor de zitting bij de rechtbank werd het volledige bedrag dan toch uiteindelijk betaald"

Nooit eerder een incassobureau hoeven in te schakelen. Prettige ervaring. De communicatie is altijd goed en ze denken met je mee richting een oplossing. Middels een online portal is het indienen van het dossier zeer eenvoudig en bestaat de mogelijkheid om het dossier te volgen waardoor je goed op de hoogte blijft van ontwikkelingen in het traject. Na meerdere aanmaningen en sommaties is mij geadviseerd om over te gaan tot een faillissementsaanvraag. Dat bleek een goede zet. Een paar dagen voor de zitting bij de rechtbank werd het volledige bedrag dan toch uiteindelijk betaald.

Vishan Jajairam: "Geen 9 tot 5 mentaliteit" Vishan Jajairam: "Geen 9 tot 5 mentaliteit"

Geen 9 tot 5 mentaliteit. Vincent van e-Legal nam zelfs de tijd om in de avond rond 22:00 uur te reageren met een uitgebreide email. Service- en klantgericht!

Mohamed Azghoughi van Personeel Service Noord: ''snelle betaling van onze facturen" Mohamed Azghoughi van Personeel Service Noord: ''snelle betaling van onze facturen"

Goede dossieropbouw, duidelijke terugkoppeling en juiste acties richting partij met als resultaat een snelle betaling van onze facturen.

Rob Kouijzer van La Maya Beach Beheer: "Wij hebben vanuit het buitenland gebruik gemaakt van de diensten van e-Legal en we zijn naar volle tevredenheid geholpen" Rob Kouijzer van La Maya Beach Beheer: "Wij hebben vanuit het buitenland gebruik gemaakt van de diensten van e-Legal en we zijn naar volle tevredenheid geholpen"

Wij hebben vanuit het buitenland gebruik gemaakt van de diensten van e-Legal en we zijn naar volle tevredenheid geholpen. Handig dat je zelf kan inloggen en het dossier kan volgen.

Mathias Aaftink van Digital Movers: "Erg fijn om mee samen te werken en zeker aan te raden" Mathias Aaftink van Digital Movers: "Erg fijn om mee samen te werken en zeker aan te raden"

Goede ervaring en snel afgehandeld. Erg fijn om mee samen te werken en zeker aan te raden.

Vincent de Vlugt van Renaissance IT: "e-Legal ontzorgt je van de vervelendste taak die bij ondernemen hoort" Vincent de Vlugt van Renaissance IT: "e-Legal ontzorgt je van de vervelendste taak die bij ondernemen hoort"

Sinds onze oprichting in 1998 tot en met 2017, hebben wij altijd gezocht naar een incassobureau met daadkracht. Daarmee bedoelen we niet een bedrijf met een "binnen zonder kloppen" handelswijze, maar eentje dat enerzijds de juiste toon kan zetten met argumenten bij de debiteur in betalingsgebreke zodat deze tot betalen overgaat en anderzijds ook de relatie met diezelfde debiteur kan behouden. Tot 2017 hebben wij gewerkt met onder andere Intrum Justitia en DAS Incasso. En het was bijna altijd hetzelfde verhaal: vooral standaard brieven schrijven en als de klant niet reageerde, werd er vaak nog geeneens achteraan gebeld en het dossier snel gesloten. Sinds dat wij met E-Legal samenwerken, weten we dat het ánders kan en we hebben eindelijk een partij gevonden die ons de stress van een moeilijk(er) incasseerbare vordering uit handen neemt, de klant op een keurige en duidelijke wijze op zijn/haar verplichtingen wijst en ook nog eens respect afdwingt bij de debiteur. Bovendien werkt de klantenportal van E-Legal PERFECT. Deze is continu bijgewerkt naar de laatste status van het dossier en daarnaast informeren de vriendelijke en uiterst vaardige medewerkers van E-Legal je ook tijdig. Kortom: E-Legal ontzorgt je van de vervelendste taak die bij ondernemen hoort en daardoor heb je meer rust in je hoofd en tijd om niet de focus op je andere activiteiten en prioriteiten te verliezen. Ook ons laatst ingediende dossier hebben ze weer met een succesvol resultaat afgehandeld. Samengevat kan ik iedereen de deskundige dienstverlening van E-Legal van harte aanbevelen en durf ik ook mijn hand in het vuur te steken dat zij het allerbeste bedrijf in hun branche zijn. Dus heb je een wanbetaler: blijf niet steggelen en dien je zaak in bij E-Legal. Meer zekerheid om je vordering(en) betaald te krijgen, vind je nergens anders!

Brian de Groot van BDG onderhoudsbedrijf: "Wat mij na 8 weken zeuren om me geld niet gelukt is om te krijgen was bij hun in 8 dagen geregeld" Brian de Groot van BDG onderhoudsbedrijf: "Wat mij na 8 weken zeuren om me geld niet gelukt is om te krijgen was bij hun in 8 dagen geregeld"

Dit bedrijf is een echte aanrader. Wat mij na 8 weken zeuren om me geld niet gelukt is om te krijgen was bij hun in 8 dagen geregeld. Alles bij elkaar van aanmelden tot uitbetalen 12 dagen geduurd. Geweldig!

Pedja Vujic: "Zelfs met een zeer lastige wanbetaler wist Klaas op de Hoek raad" Pedja Vujic: "Zelfs met een zeer lastige wanbetaler wist Klaas op de Hoek raad"

Top service! Zelfs met een zeer lastige wanbetaler wist Klaas op de Hoek raad. Ik kan E-Legal van harte aanbevelen

Anoniem: "Dankzij haar hebben wij de volledige som uitbetaald gekregen" Anoniem: "Dankzij haar hebben wij de volledige som uitbetaald gekregen"

Op basis van de referenties zijn wij met e-Legal in zee gegaan en het is écht waar: ze leveren topwerk. Mijn contactpersoon was Pareshma Duggal-Sukhai. Zij was ontzettend accuraat, deskundig en betrouwbaar. En niet onbelangrijk: heel doortastend, pro-actief en erg prettig in het contact. Dankzij haar hebben wij de volledige som uitbetaald gekregen. Ik kan e-Legal 100% aanraden.

Hanif Ghafelehbashi van Aannemersupport: "Duizend maal dankbaarheid vanuit mij voor Vincent Willems. Hij heeft alles opgelost voor mij" Hanif Ghafelehbashi van Aannemersupport: "Duizend maal dankbaarheid vanuit mij voor Vincent Willems. Hij heeft alles opgelost voor mij"

Ik ben echt geweldig geholpen door E-Legal. Helaas moesten wij veel verder gaan, tot aan beslagleggingen. Maar het is E-Legal allemaal gelukt en ik heb al mijn geld ontvangen. Duizend maal dankbaarheid vanuit mij voor Vincent Willems. Hij heeft alles opgelost voor mij.

Leon Schreuders van ArboPro: "Zeer goede afhandeling van het incasso traject" Leon Schreuders van ArboPro: "Zeer goede afhandeling van het incasso traject"

Zeer goede afhandeling van het incasso traject. Middels een online portal bestaat de mogelijkheid om het dossier te "volgen" en blijf je goed op de hoogte van ontwikkelingen in het traject. Aan te bevelen...

Ronnie Rutten van Novy de Vakman: "Zij krijgen voor elkaar, wat je als ondernemer zelf niet voor elkaar krijgt bij niet betalende klanten" Ronnie Rutten van Novy de Vakman: "Zij krijgen voor elkaar, wat je als ondernemer zelf niet voor elkaar krijgt bij niet betalende klanten"

Ondanks meerdere herinneringen en aanmaningen betaalde onze klant niet. Uiteindelijk besloten om een incasso bureau in te schakelen. Dit was overigens voor ons de eerste keer dat we een incassobureau inschakelden. Via internet kwam ik uit bij E-legal. Vanwege de goede recensies die ik las, heb ik eerst telefonisch contact gezocht voor verdere informatie. Zeer vriendelijk te woord gestaan door E-legal en duidelijke uitleg over de procedure gekregen. Niets hoeven voor financieren, zij houden zich aan het no cure no pay beleid. Binnen korte tijd kreeg ik het goede bericht van E- legal dat zij het volledige openstaande bedrag hadden geïncasseerd. Na akkoord had ik het bedrag binnen een paar dagen op mijn rekening. Sterke punten: duidelijk, betrouwbaar, correct, daadkrachtig! Zij krijgen voor elkaar, wat je als ondernemer zelf niet voor elkaar krijgt bij niet betalende klanten.

Anoniem: "Ik heb de hele traject als zeer prettig ervaren en kan iedereen de dienstverlening van E-legal aanraden" Anoniem: "Ik heb de hele traject als zeer prettig ervaren en kan iedereen de dienstverlening van E-legal aanraden"

Zo nu en dan loop je als ondernemer tegen een partij aan die weigert te betalen en dan ook nog eens met onterechte eisen komt voor het leveren van zaken die niet in de afspraak zaten. Hoe maak je hier korte metten mee en zorg je dat de betaling geregeld wordt. Ik heb zeker geen spijt van het inschakelen van E-legal. Na het online indienen van mijn zaak werd ik gebeld met wat aanvullende vragen en nog dezelfde dag werd de sommatiebrief verstuurd. Deze is vriendelijk doch dringend van aard. Het laat de debiteur duidelijk merken dat het menens is. Een tweede sommatiebrief werd na 3 dagen verstuurd en toen kwam de betaling binnen. Dit werd weer netjes door E-legal telefonisch gemeld en ook stond het in het online dashboard. Ik heb de hele traject als zeer prettig ervaren en kan iedereen de dienstverlening van E-legal aanraden.

Brigitta Kortmann van Stichting Kids in Progress: "Een zeer dikke pluim dus voor deze man en een goede kennismaking met deze vorm van incasso!" Brigitta Kortmann van Stichting Kids in Progress: "Een zeer dikke pluim dus voor deze man en een goede kennismaking met deze vorm van incasso!"

In zeer korte tijd heeft Harry Kanhai een langlopende openstaande factuur weten te incasseren... gezien de mailcontacten was het geen gemakkelijke opgave waarbij zelfs het wetboek her en der aangehaald moest worden.. Een zeer dikke pluim dus voor deze man en een goede kennismaking met deze vorm van incasso!

Leon Zheng: "Wij hebben met behulp van haar onze hele vordering kunnen opeisen" Leon Zheng: "Wij hebben met behulp van haar onze hele vordering kunnen opeisen"

Onze ervaring met E-legal advocaten was zeer positief. Gerna was erg professioneel en heeft ons stap voor stap door het hele proces begeleid en voorzien van de nodige adviezen en kanttekeningen waar nodig. Wij hebben met behulp van haar onze hele vordering kunnen opeisen. We zijn ontzettend dankbaar voor het goede werk wat zij voor ons hebben gedaan.

Cor Visser: "Na bijna drie jaar heeft de rechter mij in het gelijk gesteld" Cor Visser: "Na bijna drie jaar heeft de rechter mij in het gelijk gesteld"

In een slepende zaak, waarin ik geld probeerde terug te vorderen dat ik in goed vertrouwen uitgeleend had, heeft E-legal mij bijgestaan in het hoger beroep. Tijdens het proces en de vele zittingen, was ik blij met de professionele juridische bijstand. Na bijna drie jaar heeft de rechter mij in het gelijk gesteld. De persoonlijke benadering en het contact gedurende deze periode is door mij zeer gewaardeerd. Complimenten.

Vincent Jans van Jans Transport: "Door de goede bemiddeling hebben wij binnen 40 dagen alle openstaande facturen betaald gekregen" Vincent Jans van Jans Transport: "Door de goede bemiddeling hebben wij binnen 40 dagen alle openstaande facturen betaald gekregen"

Wij hebben een maand geleden E-Legal de opdracht gegeven om een incasso traject te starten tegen een klant die de facturen niet betaalde. Dezelfde werkdag is meneer Ahuis aan de slag gegaan om het dossier te openen. Door de goede bemiddeling hebben wij binnen 40 dagen alle openstaande facturen betaald gekregen.

Hilde Quirijnen: "Ik kreeg het volledige bedrag uitbetaald! Ik kan Harry aan iedereen aanraden!" Hilde Quirijnen: "Ik kreeg het volledige bedrag uitbetaald! Ik kan Harry aan iedereen aanraden!"

De letterlijke woorden van Harry: hou jezelf met de leuke dingen bezig van ondernemen. Ik regel de rest. Stel je voor je bent een belg die net een bedrijf heeft opgericht en 1 van je klanten is Nederlands. Na 3 maanden hard werk en geen enkele slechte commentaar ( ondanks meerdere feedback momenten) loopt de samenwerking op zijn einde. Na netjes alles overgedragen te hebben beslist het Nederlands bedrijf de openstaande facturen niet meer te betalen. Daar sta je dan als Belg tegenover een klant met andere wetten en regels. Wel dit bureau, en specifiek Harry, nam al mijn onzekerheden weg. Ik diende niets meer te doen, geen contact meer op te nemen. Ze deden alles. Elke grote beslissing werd overlegd maar ook hier hadden ze goed advies. Ik kan Harry aan iedereen aanraden! Wat een plezier om met hem samen te werken! Ik kreeg het volledige bedrag uitbetaald!

Nicole van Gervan van Anglo Dutch Legal Translations: "Anastasia Mohabir heeft ons (en de wederpartij) uitstekend en soepel door de procedure heen geleid" Nicole van Gervan van Anglo Dutch Legal Translations: "Anastasia Mohabir heeft ons (en de wederpartij) uitstekend en soepel door de procedure heen geleid"

Zeer blij verrast met de hulp en service van e-Legal. Anastasia Mohabir heeft ons (en de wederpartij) uitstekend en soepel door de procedure heen geleid. Het hele proces was volkomen duidelijk, transparant en voor ons eenvoudig. Heel veel dank voor alle hulp. Wij komen in de toekomst graag terug indien dat nodig is.

Fred Dekker van Handelsonderneming Dekker Auto's: "Blij dat ik e-legal heb ingeschakeld" Fred Dekker van Handelsonderneming Dekker Auto's: "Blij dat ik e-legal heb ingeschakeld"

Blij dat ik e-legal heb ingeschakeld. Super geholpen, duidelijk en adequaat. En uiteraard een goed resultaat. Dank je wel Amila

Marina Dumont: "Thanks to the help of Amila Kasumović I just got my money back!" Marina Dumont: "Thanks to the help of Amila Kasumović I just got my money back!"

I've used the service of e-Legal incasso advocaten Rotterdam to get my deposit back, which I have tried for more than 6 months! Thanks to the help of Amila Kasumović I just got my money back! Great communication, great support and great work all in all!! Would always highly recommend them!

Diana Andringa van Taarten van Diana: "Blij dat mijn debiteur door een slimme zet van Anastasia toch heeft betaald" Diana Andringa van Taarten van Diana: "Blij dat mijn debiteur door een slimme zet van Anastasia toch heeft betaald"

Blij dat mijn debiteur door een slimme zet van Anastasia toch heeft betaald. Eindelijk een punt achter deze zaak. Bedankt!!

Julia Thompson van Praesentia: "Dankzij de kracht van E-Legal als incasso advocaten en niet ‘incassobureau’, zijn alle facturen betaald. Ik ben enorm tevreden!" Julia Thompson van Praesentia: "Dankzij de kracht van E-Legal als incasso advocaten en niet ‘incassobureau’, zijn alle facturen betaald. Ik ben enorm tevreden!"

Ik ben ontzettend onder de indruk van E-Legal en bovendien van mr. Nina van Tussenbroek. Ondanks herhaalde herinneringen en aanmanningen betaalde mijn klant niet. Ik had zelfs van alles geprobeerd om tot een fatsoenlijke betalingsregeling te komen. Helaas, was het een kwestie van ongelijk waarden: de klant verwacht dat ik lever altijd keurig werk volgens strikte deadlines, maar hanteert niet diezelfde waarde wanneer het gaat om betaling. Er stond een flinke bedrag open en ik zag niet in hoe ik dit kon oplossen. Dankzij de kracht van E-Legal als incasso advocaten en niet ‘incassobureau’, gebundeld met een no-cure-no-pay oplossing, gedegen kennis omtrent incasso, snel reageren en communiceren, en last but not least BETALING, zijn alle facturen betaald. Ik ben enorm tevreden!

Mr. Jacobine van der Klooster van Penrose law: "Mocht je op zoek zijn naar een steunvordering en een kantoor die hierover meer duidelijkheid kan verschaffen, dan ben je bij E-legal aan het goede adres." Mr. Jacobine van der Klooster van Penrose law: "Mocht je op zoek zijn naar een steunvordering en een kantoor die hierover meer duidelijkheid kan verschaffen, dan ben je bij E-legal aan het goede adres."

Mocht je op zoek zijn naar een steunvordering en een kantoor die hierover meer duidelijkheid kan verschaffen, dan ben je bij E-legal aan het goede adres. We werden snel geholpen en de communicatie van en met ons contactpersoon (de heer H. Kanhai) was erg duidelijk!

Corina Duizer van Punt Autisme: "Harry ademt de visie en doelstellingen van e-legal uit en heeft door zijn optreden elke toekomstige zorg voor wanbetalers weggenomen!" Corina Duizer van Punt Autisme: "Harry ademt de visie en doelstellingen van e-legal uit en heeft door zijn optreden elke toekomstige zorg voor wanbetalers weggenomen!"

Al tien maanden bleef enige uitbetaling voor onze verleende zorgdiensten door een gemeente uit. Harry bleek niet alleen snel, accuraat en een goede kennis over wet- en regelgeving te hebben, maar ook ervaren met 'gemeentewerk' te zijn en heel vlug de achterliggende context van zorgsystemen te begrijpen en vanuit deze context de juiste strategie te kunnen bewandelen en ons als opdrachtgever hierin feilloos te kunnen coachen en ontzorgen. Harry ademt de visie en doelstellingen van e-legal uit en heeft door zijn optreden elke toekomstige zorg voor wanbetalers weggenomen! De vordering is nog voor het einde van 2020 volledig (inclusief incassokosten) geïncasseerd.

Roelofs: "Nadat ik e-Legal had ingeschakeld, had ik binnen een dag het grootste deel van de betaling op mijn rekening" Roelofs: "Nadat ik e-Legal had ingeschakeld, had ik binnen een dag het grootste deel van de betaling op mijn rekening"

Mijn factuur werd niet op tijd betaald, dat gebeurd vaker, maar meestal is een herinnering dan genoeg. Alleen in dit geval niet. Na een korte zoektocht op internet kwam ik bij e-Legal terecht en werd al snel teruggebeld door Harry Kanhai. Hij heeft me veel geleerd. Met name dat het economisch interessant is om je vooraf te laten betalen, in plaats van altijd achteraf. Dat was voor mij een eye-opener en dat ga ik meer toepassen. Maar ook dat als een bedrijf je niet betaalt, ondanks alle mooie praatjes en toezeggingen, ze er dus voor kiezen om jou minder prioriteit te geven dan anderen. Het is enorm prettig en geruststellend om iemand als Harry aan je kant te hebben, die verstand heeft van de juridische kant van het spel. Nadat ik e-Legal had ingeschakeld, had ik binnen een dag het grootste deel van de betaling op mijn rekening. Later werd het restant nog betaald. Ik heb wel zelf de incassokosten moeten betalen, maar dat heb ik uiteindelijk verrekend door minder op te leveren aan de debiteur. Nu, ongeveer 2 maanden later, is de debiteur failliet, maar gelukkig heb ik mijn geld en heb met plezier de rekening van e-Legal betaald. Harry, nogmaals bedankt en blijf met je ondersteuning doorgaan, want dat voegt veel toe!

Nicoline van der Veer van Koninklijke AVB: "Ik heb de communicatie van informatie inwinnen tot en met het afwikkelen van onze casus als professioneel en resultaatgericht ervaren" Nicoline van der Veer van Koninklijke AVB: "Ik heb de communicatie van informatie inwinnen tot en met het afwikkelen van onze casus als professioneel en resultaatgericht ervaren"

e-Legal incasso advocaten is goed te bereiken, zijn deskundig en vaardig en ik heb de communicatie van informatie inwinnen tot en met het afwikkelen van onze casus als professioneel en resultaatgericht ervaren.

Andy Koets van Monty Marketing: "Als je al decennia eigen ondernemer bent zoals ondergetekende zie je ze allemaal langs komen. Incasso bureaus met grote beloften en weinig tot geen resultaat om over het tijdspad maar niets te noemen" Andy Koets van Monty Marketing: "Als je al decennia eigen ondernemer bent zoals ondergetekende zie je ze allemaal langs komen. Incasso bureaus met grote beloften en weinig tot geen resultaat om over het tijdspad maar niets te noemen"

Als je al decennia eigen ondernemer bent zoals ondergetekende zie je ze allemaal langs komen. Incasso bureaus met grote beloften en weinig tot geen resultaat om over het tijdspad maar niets te noemen. Had zelf met een geschil met mijn huurbazen die er zo hun eigen waarheid op na hielden. Lang verhaal kort, het venijn zat in de staart. Ondanks duidelijke afspraken vertikten de beide mensen het laatste bedrag op tafel te leggen in verband met het opleveren van het gehuurde. Contact verliep moeizaam en zeker niet oplossingsgericht. E-legal ingeschakeld en zie hier, snelle en duidelijke aanpak. Wist meteen waar ik aan toe was en vanaf dat moment een prima gevoel dat het nu opgepakt werd. Kon ik mij weer bezig houden met mijn vak zonder al die negatieve energie. Heb tenslotte wel wat anders te doen. Binnen twee weken resultaat, openstaand bedrag met bijkomende kosten is door de huurbazen overgemaakt. Een 100% score. Mensen, voor mij hoeft u niets, maar mocht u wat te incasseren hebben en u wit resultaat dat kan ik uiteraard E-Legal aanraden.

Edin Crnkic van Stam Uitzendbureau: "Dhr Veldhuizen is een zeer ervaren jurist met zeer duidelijke communicatie naar zijn client toe" Edin Crnkic van Stam Uitzendbureau: "Dhr Veldhuizen is een zeer ervaren jurist met zeer duidelijke communicatie naar zijn client toe"

Top service van dhr Ed Veldhuizen! Duidelijke uitleg bij iedere stap die genomen moest worden. Dhr Veldhuizen is een zeer ervaren jurist met zeer duidelijke communicatie naar zijn client toe.

Simone Kitseroo van Vastgoeddata Nederland: "Incasso wordt snel opgepakt en goed afgewikkeld" Simone Kitseroo van Vastgoeddata Nederland: "Incasso wordt snel opgepakt en goed afgewikkeld"

Top! Incasso wordt snel opgepakt en goed afgewikkeld. Sterke punten: snelle behandeling en duidelijk overleg.

Wiwek Poeran van B&R adviesgroep: "Na korte tijd werd de waarborgsom keurig overgemaakt!" Wiwek Poeran van B&R adviesgroep: "Na korte tijd werd de waarborgsom keurig overgemaakt!"

Waarborgsom werd door verhuurder niet teruggestort ondanks herhaalde verzoeken hiertoe. Uiteindelijk e-Legal ingeschakeld. Bewust niet gekozen voor deurwaarderskantoor. Gelijk op dezelfde dag teruggebeld en actie ondernomen richting verhuurder. Na korte tijd werd de waarborgsom keurig overgemaakt! Sterke punten: Op dezelfde dag (dag van indiening) is er actie ondernomen. Ook is er constant terugkoppeling geweest naar ons toe. Doen wat ze zeggen!

Angelique Kunst van Horsefriend Products B.V.: "Het is fijn om dan specialisten op het gebied van incasso en hippisch recht achter de hand te hebben" Angelique Kunst van Horsefriend Products B.V.: "Het is fijn om dan specialisten op het gebied van incasso en hippisch recht achter de hand te hebben"

Een meningsverschil met een klant over een betaling. Dat is het minst leuke deel van je werk. Helaas komt het in iedere bedrijfstak voor. Ook in de hippische wereld hebben we hier heel enkel mee te maken. Het is fijn om dan specialisten op het gebied van incasso en hippisch recht achter de hand te hebben. Onze vaste jurist, mr Ilonca Mos-Bolier, weet prima wat er in deze wereld speelt en hoe hier mee om te gaan. Door het goede persoonlijke contact kan er direct, resultaatgericht, gehandeld worden.

Angelique de Graaff: "Zo professioneel, vriendelijk en voorkomend te woord gestaan door Ed Veldhuizen tijdens de gratis eerste telefonische kennismaking. Verrassend" Angelique de Graaff: "Zo professioneel, vriendelijk en voorkomend te woord gestaan door Ed Veldhuizen tijdens de gratis eerste telefonische kennismaking. Verrassend"

Zo professioneel, vriendelijk en voorkomend te woord gestaan (door mr. E.R. (Ed) Veldhuizen) tijdens de gratis eerste telefonische kennismaking. Verrassend. Ik ben er een heel eind door gered en gemotiveerd om naar hem terug te keren, indien de problematiek waarmee ik me meldde hiertoe aanleiding geeft. Super.🙏

Ben van Sleeuwen van Magic Cocktails Europe: "Met name mr. Ed Veldhuizen heeft zich enorm ingespannen en gezorgd ervoor dat de klant (inmiddels niet meer) de rekeningen heeft voldaan. Dus kortom, zeer aan te bevelen!" Ben van Sleeuwen van Magic Cocktails Europe: "Met name mr. Ed Veldhuizen heeft zich enorm ingespannen en gezorgd ervoor dat de klant (inmiddels niet meer) de rekeningen heeft voldaan. Dus kortom, zeer aan te bevelen!"

Een hele goede en heldere ervaring met e-Legal! Uiterst correct te woord gestaan en behandeld. Zeer aan te raden in het ''incasso-verhaal'' Met name mr. Ed Veldhuizen heeft zich enorm ingespannen en gezorgd ervoor dat de klant (inmiddels niet meer) de rekeningen heeft voldaan. Dus kortom, zeer aan te bevelen!

Petra Hibma van Horse Control: "e-Legal denkt ook mee in de portemonnee van de ondernemer en zal onhaalbare trajecten afraden" Petra Hibma van Horse Control: "e-Legal denkt ook mee in de portemonnee van de ondernemer en zal onhaalbare trajecten afraden"

Ik heb gelukkig niet vaak een incassokantoor nodig maar de enkele keer dat het wel zo was, ben ik snel en goed geholpen. Ik vind het erg prettig om met e-Legal te werken omdat het eenvoudig is om een incasso in te dienen, en de voortgang is makkelijk online te volgen in de online omgeving. Mocht het nodig zijn dan is het geen probleem om snel persoonlijk contact te krijgen met de behandelaar voor bijvoorbeeld overleg of bij vragen. e-Legal denkt ook mee in de portemonnee van de ondernemer en zal onhaalbare trajecten afraden. Kortom: ik ben erg tevreden met e-Legal!

Frank Arnold van F.A. Vastgoed Beheer: "Onze zaak is keurig afgehandeld door e-Legal" Frank Arnold van F.A. Vastgoed Beheer: "Onze zaak is keurig afgehandeld door e-Legal"

Onze zaak is keurig afgehandeld door e-Legal. De contacten via Amila Kasumović waren altijd helder en afspraken werden altijd nagekomen. Mede door het meedenken en de adviezen van Amila over hoe we ons richting de debiteur moesten opstellen is uiteindelijk de gehele vordering geïncasseerd.

Jorn Meijers van Somnium Stables: "Wij zijn zeer tevreden over de snelle, doelgerichte aanpak van advocaat hippisch recht Ilonca Mos-Bolier" Jorn Meijers van Somnium Stables: "Wij zijn zeer tevreden over de snelle, doelgerichte aanpak van advocaat hippisch recht Ilonca Mos-Bolier"

Wij zijn zeer tevreden over de snelle, doelgerichte aanpak van advocaat hippisch recht Ilonca Mos-Bolier. Ze heeft ons zeer goed bijgestaan tijdens een juridisch geschil. We kunnen haar dan ook ten zeerste aanbevelen voor al uw zaken binnen het hippisch recht.

Bas van Tooren van Tower Airvising: "Amila Kasumović is een pitbull" Bas van Tooren van Tower Airvising: "Amila Kasumović is een pitbull"

Amila Kasumović is een pitbull, die zelfs een vastgeroeste bouwkolom aan het nakomen van afspraken weet te dwingen. Wij hadden een rekening tot aan een faillissementsaanvraag en tot mijn verbazing had ze gelijk de rekening tot aan dat niveau te gaan brengen. 100% betaald, terwijl wij het al hadden opgeven en louter onze principe als agendapunt zagen. e-Legal heeft 2 moeilijke zaken voor ons gedaan in de afgelopen jaren voor rond de 35.000 Euro, beide 100% score.


Voor 16:00 uur incasso ingediend, dezelfde werkdag actie (!)
incasso indienen

De klantervaringen op deze pagina vormen een selectie van de ervaringen zoals die door onze klanten zijn geplaatst op websites van derden, zoals reviews op Google en Feedback Company. Meer informatie over onze reviews

Cookie-voorkeuren

Wij gebruiken onze eigen cookies en cookies van derden voor statistische en analytische doeleinden om u de beste ervaring op onze website te bieden.

Meer informatie vindt u in ons cookiebeleid
Wij respecteren uw privacy

U kunt uw cookie-voorkeuren instellen door de verschillende hieronder beschreven cookies te accepteren of te weigeren

Noodzakelijk

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken door basisfuncties zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde delen van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet goed functioneren.

Vereist
Voorkeuren

Met voorkeurscookies kan een website informatie onthouden die de manier verandert waarop de website zich gedraagt of eruit ziet, zoals uw voorkeurstaal of de regio waarin u zich bevindt.

Statistieken

Statistische cookies helpen website-eigenaren te begrijpen hoe bezoekers omgaan met websites door anoniem informatie te verzamelen en te rapporteren.

Marketing

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers op verschillende websites te volgen. Het is de bedoeling advertenties weer te geven die relevant en aantrekkelijk zijn voor de individuele gebruiker en daardoor waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.