Onze reviews

Over onze reviews

Onze reviews zoals vermeld op de pagina Wat klanten zeggen vormen een selectie van onze reviews zoals die door onze klanten zijn geplaatst op websites van derden, zoals reviews op Google Maps en Feedback Company.

Voor onze reviews op Feedback Company zie de link in de footer van onze website of klik hier

Voor onze reviews op Google Maps klik hier

Alleen échte reviews van échte klanten

Wij plaatsen alleen échte reviews van échte klanten. Al onze reviews zijn dus afkomstig van onze eigen klanten. Ook zijn alle reviews vrijwillig verstrekt, ofwel op eigen initiatief van onze klanten of op uitnodiging. Wij plaatsen geen reviews tegen betaling of sponsoring.

Onze reviews worden op echtheid gecontroleerd

Wij controleren onze reviews op echtheid. Reviews worden pas op onze website geplaatst nadat deze op echtheid zijn gecontroleerd door na te gaan of de betreffende klant daadwerkelijk klant is bij ons.

Voor onze reviews op Feedback Company geldt dat deze ook op echtheid worden gecontroleerd door Feedback Company. Voor het reviewbeleid van Feedback Company klik hier

Voor onze reviews op Google geldt dat deze niet wordt geverifieerd door Google, maar dat Google wel controleert op nepcontent en valse reviews verwijdert als die worden gevonden.