No cure no pay

Deurwaarder inschakelen

Deurwaarder inschakelen?

deurwaarder inschakelenWordt u niet betaald? En wilt u een deurwaarder inschakelen voor uw incasso?

Bijvoorbeeld voor incasso van een:

 • onbetaalde factuur
 • huurachterstand
 • lening


Of wilt u een gerechtsdeurwaarder inschakelen voor:

 • betekening van een dagvaarding
 • executie van een vonnis
 • beslaglegging


Zoek dan niet verder en lees hieronder wat wij voor u kunnen betekenen.


Deurwaarder inschakelen voor no cure no pay incasso

Wilt u een deurwaarder inschakelen voor incasso?

Onze incasso advocaten laten deurwaarders ver achter zich met ons slagingspercentage van 94%.

Dus waarom zou u een gerechtsdeurwaarder inschakelen als u uw vordering ook kunt laten incasseren door een incasso advocaat?

Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Wij werken net als incassobureaus en deurwaarders op no cure no pay basis. Wij zijn dus niet duurder dan gerechtsdeurwaarders.

Bij ons kunt u dus profiteren van de hoge kwaliteit van een gespecialiseerde incasso advocaat voor de prijs van een deurwaarder.

 • No cure no pay incasso
 • Slagingspercentage 94%
 • Als beste beoordeeld (9,6)
 • Gespecialiseerd in incasso voor MKB en ZZP
 • In 5 minuten uw incasso indienen
 • Dezelfde werkdag actie (!)


Meer informatie over no cure no pay incasso

Voor 16:00 uur incasso ingediend, dezelfde werkdag actie (!)
incasso indienen
David Efdé van Nethead: " Ze zijn veel slagvaardiger dan een deurwaarder en weten ook veel vaker en sneller geld terug te vorderen" David Efdé van Nethead: " Ze zijn veel slagvaardiger dan een deurwaarder en weten ook veel vaker en sneller geld terug te vorderen"

Voordat ik bij e-Legal terecht kwam had ik wel eens een deurwaarder ingeschakeld. Mijn ervaring met deze beroepsgroep was niet erg positief. Uiteindelijk moet je bij een deurwaarder alles "voorfinancieren" en dan nog maar afwachten of je je centen terug krijgt. Wat een totaal andere ervaring had ik met de incassoservice van e-Legal! Ze werken op basis van no cure no pay, dus je hoeft alleen te betalen als ze resultaat voor je boeken. En ze gaan meteen actief aan de slag voor je en daarnaast houden ze je pro-actief op de hoogte van ontwikkelingen. Ze zijn veel slagvaardiger dan een deurwaarder en weten ook veel vaker en sneller geld terug te vorderen. Ik was er in ieder geval zeer mee geholpen. Binnen een maand had ik mijn geld ontvangen van een debiteur waar ik eigenlijk al van dacht dat ik naar m'n geld kon fluiten. Zeer tevreden over e-Legal dus!

Joris Florie van Local Online Marketing B.V.: "Zij behalen voor ons betere resultaten doordat zij meer juridische opties hebben" Joris Florie van Local Online Marketing B.V.: "Zij behalen voor ons betere resultaten doordat zij meer juridische opties hebben"

Na eerdere negatieve ervaringen met een deurwaarderskantoor hebben wij onze incassozaken ondergebracht bij e-Legal. Met e-Legal kunnen wij beter inhoudelijk schakelen. Zij behalen voor ons betere resultaten doordat zij meer juridische opties hebben. Sterke punten: snelheid, service, juridische kennis en zeer sterke presentatie tijdens een mondelinge behandeling.

Gerechtsdeurwaarder Martin Velthoven: "Tel daar een hoog kennisniveau en een snelle doorlooptijd bij op en je hebt een incassopartner waar je als klant wat aan hebt" Gerechtsdeurwaarder Martin Velthoven: "Tel daar een hoog kennisniveau en een snelle doorlooptijd bij op en je hebt een incassopartner waar je als klant wat aan hebt"

Ons kantoor werkt al jaren voor en met e-Legal incasso advocaten. De medewerkers van e-Legal zijn zonder uitzondering prettig in de omgang en zijn altijd op zoek naar het beste resultaat voor hun klanten. Tel daar een hoog kennisniveau en een snelle doorlooptijd bij op en je hebt een incassopartner waar je als klant wat aan hebt.

Wanneer wél een deurwaarder inschakelen?

wanneer deurwaarder inschakelenEen incassobureau kan niks. Dat weet uw wanbetaler ook. Daar wordt uw wanbetaler dus niet warm of koud van.

Een deurwaarder daarentegen maakt meer indruk. Bovendien heeft een gerechtsdeurwaarder ook wettelijke bevoegdheden.

Maar:

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, gelden deze bevoegdheden niet specifiek voor incasso.

De wettelijke bevoegdheden van een deurwaarder zien namelijk toe op de zogenaamde ambtshandelingen, zoals het:

 • betekenen van dagvaardingen en overige exploten
 • executeren van vonnissen
 • leggen van beslagen
 • ontruimen van woningen


Omdat deze bevoegdheden zijn voorbehouden aan gerechtsdeurwaarders, kunt u voor dit soort deurwaardersdiensten uitsluitend een deurwaarder inschakelen.

Zowel zakelijke partijen (zoals ZZP-ers) als particulieren (privé) kunnen hiervoor een deurwaarder inschakelen.


Deurwaarder inschakelen met korting (Tip!)

Wilt u een deurwaarder inschakelen voor een deurwaardersdienst?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan met een aantrekkelijke korting.

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen

Wanneer geen deurwaarder inschakelen?

De mogelijkheden van deurwaarders op incassogebied zijn echter beperkt.

Zo kunt u geen gerechtsdeurwaarder inschakelen voor:


Het houdt dus al snel op voor een deurwaarder zodra er serieus werk van uw zaak moet worden gemaakt.

En wat als het juridisch gezien ingewikkeld wordt? Of uw debiteur een tegenvordering instelt? Dan wordt het al snel te moeilijk voor een deurwaarder.

Laat uw zaak niet verprutsen door een deurwaarder. Want wat kost het u als uw openstaande vordering niet kan worden geïncasseerd?

Doe daarom een beroep op een gespecialiseerde incasso advocaat. Veel van onze incasso advocaten hebben 10+ jaar ervaring in incassozaken. Ook zijn meerdere advocaten aangesloten bij de VIA, de Vereniging van incasso- en procesadvocaten.

Als incasso advocaten kennen wij de regels van het spel. Wij weten dus wat werkt en wat niet. Hierop hebben wij onze incasso-aanpak afgestemd. En daarvan kunt u profiteren met ons slagingspercentage van 94%.

Edwin Schoon van The Key Agency: "Een heel hoog incasso percentage" Edwin Schoon van The Key Agency: "Een heel hoog incasso percentage"

Als je dan als ondernemer een incasso uit handen geeft, is er eigenlijk maar 1 partij die ik kan aanraden: e-Legal incasso advocaten. Duidelijke communicatie, snel handelen en een webportal waar het eenvoudig is om alle stappen en status te volgen. En als je dan eens een vraag hebt, kun je altijd persoonlijk contact opnemen. Goed georganiseerd en een heel hoog incasso percentage, een aanrader.

Vincent de Vlugt van Renaissance It: "Transparante en eerlijke werkwijze, geen verborgen tarieven, uitstekende vakkennis en E-Legal zit bovenop de zaak" Vincent de Vlugt van Renaissance It: "Transparante en eerlijke werkwijze, geen verborgen tarieven, uitstekende vakkennis en E-Legal zit bovenop de zaak"

Uitstekend incasso advocatenkantoor dat wij iedereen van harte kunnen aanbevelen. Transparante en eerlijke werkwijze, geen verborgen tarieven, uitstekende vakkennis en E-Legal zit bovenop de zaak met de juiste druk naar de debiteur toe. Naast dat E-Legal ook nauw contact onderhoudt met de opdrachtgever, is er ook een meer dan uitstekende portal voorhanden waarin alle communicatie overzichtelijk wordt bijgehouden. Daarin zijn ze wat ons betreft voor op de concurrentie. Sterke punten: Naast de transparante werkwijze viel ons op dat onze contactpersoon altijd snel reageerde op vragen en deze helder beantwoordde zonder wollige juridische taal. Dat hebben wij in het verleden wel eens anders meegemaakt. Zwakke punten kunnen wij niet bedenken.

Roger Lemmer van Lemmer Tours & Travel Services: "Op dinsdagochtend de opdracht gegeven tot spoed beslaglegging. Binnen 4 dagen was ons geld veiliggesteld!!!" Roger Lemmer van Lemmer Tours & Travel Services: "Op dinsdagochtend de opdracht gegeven tot spoed beslaglegging. Binnen 4 dagen was ons geld veiliggesteld!!!"

Ons bedrijf had meerdere openstaande facturen bij een van onze debiteuren. Op maandagmiddag informatie ingewonnen bij E-Legal Incasso advocaten Rotterdam. Op dinsdagochtend de opdracht gegeven tot spoed beslaglegging. Woensdagmiddag ging het rekest de deur uit naar de rechtbank. Donderdag tweede helft van de middag heeft de rechtbank verlof gegeven tot beslaglegging. Direct daarna zijn de deurwaarders, die al klaarstonden, beslag gaan leggen, zodat er donderdag eind van de middag beslag lag. Vrijdagmiddag is door debiteur zorggedragen voor de betaling en was de betaling binnen bij E-Legal, zodat het beslag er direct afgehaald kon worden. Kortom: Binnen 4 dagen was ons geld veiliggesteld!!! Dankzij E-Legal incasso advocaten Rotterdam! Wat een snelheid en wat een service! Bij problemen omtrent wanbetalers raden wij iedereen deze toppers van harte aan!

Onze incasso advocaten vechten als leeuwen

Ons team van incassospecialisten bestaat uit ervaren en gespecialiseerde incasso juristen en incasso advocaten.

Al onze incassospecialisten vechten als leeuwen om uw geld te incasseren. Leeuwen staan niet voor niets bovenaan de voedselketen. Laat onze leeuwen ook uw buit vangen!

Maak kennis met ons team van incassospecialisten

 

Eerst even bellen? Bel ons voor gratis incasso advies

deurwaarder inschakelen of advocaatBel ons gerust als u met een wanbetaler in uw maag zit. Dan kunnen wij samen de beste aanpak van uw wanbetaler bespreken.

Bel ons op 010 - 820 028 4

 • In 1 minuut doorverbonden met een ervaren incasso advocaat
 • Samen sparren over uw incassozaak
 • Vrijblijvend juridisch advies over de beste incasso-aanpak
 • Op werkdagen van 09:00 - 17:00 uur (lokaal tarief)
 • Gratis voor ondernemers (ZZP-ers) en particuliere schuldeisers

 

Of laat ons u vrijblijvend terugbellen door hieronder uw contactgegevens in te vullen.

Dan bellen wij u zodra het u uitkomt. Dit is praktisch als u contact wilt opnemen buiten onze openingstijden.

Contact opnemen voor gratis incasso advies

Ja, neem vrijblijvend contact met mij op voor gratis incasso advies.

 

Naam*:
Bedrijfsnaam:
Telefoon*:
Uw bericht*:
Velden met een * zijn verplicht


Vandaag nog actie?

Wilt u vandaag nog actie? Dien dan direct uw incasso in via onze website.

Een incasso indienen kan in 5 minuten. Uw debiteur wordt nog dezelfde werkdag tot betaling gesommeerd.

Voor 16:00 uur incasso ingediend, dezelfde werkdag actie (!)
incasso indienen
Luc Tienhoven van Ypsomed B.V.: "Een aanrader wanneer je zelf niet verder komt met je debiteur." Luc Tienhoven van Ypsomed B.V.: "Een aanrader wanneer je zelf niet verder komt met je debiteur."

Over E-Legal incasso advocaten kan ik kort en krachtig zijn; uitstekend! Dossiers makkelijk aan te leveren en te volgen via het portal, krachtige werkwijze met duidelijke stappen. Prima tarieven. Kortom: een aanrader waar het om incasseren gaat wanneer je zelf niet verder komt met je debiteur.

Nicole Rosenberg van Autorijschool Rosenberg: "Als drukke ondernemer heb je er zelf geen omkijken naar" Nicole Rosenberg van Autorijschool Rosenberg: "Als drukke ondernemer heb je er zelf geen omkijken naar"

Voor het eerst moesten wij een incassobureau inschakelen voor een debiteur. De vordering is snel geïncasseerd door E-Legal. Een geruststellende gedachte dat het in de zeer kundige handen van E-Legal gebeurt. Als drukke ondernemer heb je er zelf geen omkijken naar. Sterke punten: Bij vragen via de portal/mail ontvang je direct antwoord, zelfs onderbouwd met advies. Zo ontbrak er toch nog iets in onze 14-dagen aanzegging. Telefonisch is E-Legal ook zeer goed bereikbaar. Zeer kundig team! Enthousiast, klantvriendelijk, kortom; een sterke aanrader!

Christa van Schoten van Administratiebureau Christa: "Er wordt écht dezelfde dag actie ondernomen" Christa van Schoten van Administratiebureau Christa: "Er wordt écht dezelfde dag actie ondernomen"

Mijn ervaring is super goed. Zeker als je voor 16:00 uur het dossier indient, dan word er echt gelijk die dag ook actie ondernomen. En met het gewenste resultaat. Sterke punten: Luisteren naar je verhaal. Je als mens behandelen en niet als nummer. Vast contact persoon. En altijd op de hoogte gehouden worden wat er is gebeurt via de online portal.

Gerechtsdeurwaarder inschakelen met korting (Tip!)

Wilt u een gerechtsdeurwaarder inschakelen voor een deurwaardersdienst? En wilt u profiteren van een aantrekkelijke korting?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor een van de onderstaande deurwaardersdiensten:
 

 • Dagvaarding betekenen
 • Vonnis betekenen
 • Vonnis executeren
 • Beslag leggen op bankrekening
 • Beslag leggen op huwelijksgoederengemeenschap
 • Beslag leggen op inboedel
 • Beslag leggen op loon of uitkering
 • Beslag leggen op voertuig
 • Beslag leggen op woning
 • Deurwaardersveiling
 • Gerechtelijke inbewaringgeving
 • Gijzeling
 • Ontruiming van woning of bedrijfspand
 • Proces-verbaal van constatering
 • Sommatie-exploot betekenen
 • Stuitingsexploot betekenen
 • Verhaal alimentatie
 • Verzoekschrift betekenen
 • Overige deurwaardersdiensten

 

Vrijblijvende offerte deurwaarder ontvangen

Ja, ik ontvang graag een vrijblijvende offerte met aantrekkelijke korting.

Een offerte aanvragen duurt maar 2 minuten. U ontvangt uw offerte binnen 2 werkdagen.

Uw gegevens
Aanhef: *
Achternaam*:
Bedrijfsnaam:
KvK-nummer:
Adres*:
Postcode*:
Woonplaats*:
Telefoon*:
Gegevens van uw wederpartij (niet verplicht)
Aanhef:
Achternaam:
Geboortedatum:
Bedrijfsnaam:
KvK-nummer:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Waarvoor wilt u een deurwaarder inschakelen?
Deurwaardersdienst:

Selecteer de deurwaardersdienst waarvoor u een offerte wilt ontvangen.

Uw toelichting:
Eventuele bijlagen (zoals een vonnis)
Bijlage 1:
Bijlage 2:
Bijlage 3:
Bevestiging akkoord om de verstrekte gegevens te delen met de deurwaarder

Bevestig hieronder uw akkoord om de verstrekte gegevens te delen met de deurwaarder(s) waarmee wij samenwerken om uw vrijblijvende offerte te kunnen ontvangen.

Akkoord: *


Let op:
nadat u hieronder op VERZENDEN klikt, krijgt u automatisch een melding dat uw offerte-aanvraag is ontvangen. Als deze melding NIET verschijnt, is het formulier nog niet correct ingevuld en hebben wij uw offerte-aanvraag nog niet ontvangen.

Neem bij twijfel contact met ons op via info@e-legal.nl of bel ons op 010 820 028 4

Velden met een * zijn verplicht
Fred Dekker van Handelsonderneming Dekker Auto's: "Blij dat ik e-legal heb ingeschakeld" Fred Dekker van Handelsonderneming Dekker Auto's: "Blij dat ik e-legal heb ingeschakeld"

Blij dat ik e-legal heb ingeschakeld. Super geholpen, duidelijk en adequaat. En uiteraard een goed resultaat. Dank je wel Amila

Nicole van Gervan van Anglo Dutch Legal Translations: "Anastasia Mohabir heeft ons (en de wederpartij) uitstekend en soepel door de procedure heen geleid" Nicole van Gervan van Anglo Dutch Legal Translations: "Anastasia Mohabir heeft ons (en de wederpartij) uitstekend en soepel door de procedure heen geleid"

Zeer blij verrast met de hulp en service van e-Legal. Anastasia Mohabir heeft ons (en de wederpartij) uitstekend en soepel door de procedure heen geleid. Het hele proces was volkomen duidelijk, transparant en voor ons eenvoudig. Heel veel dank voor alle hulp. Wij komen in de toekomst graag terug indien dat nodig is.

Hilde Quirijnen: "Ik kreeg het volledige bedrag uitbetaald! Ik kan Harry aan iedereen aanraden!" Hilde Quirijnen: "Ik kreeg het volledige bedrag uitbetaald! Ik kan Harry aan iedereen aanraden!"

De letterlijke woorden van Harry: hou jezelf met de leuke dingen bezig van ondernemen. Ik regel de rest. Stel je voor je bent een belg die net een bedrijf heeft opgericht en 1 van je klanten is Nederlands. Na 3 maanden hard werk en geen enkele slechte commentaar ( ondanks meerdere feedback momenten) loopt de samenwerking op zijn einde. Na netjes alles overgedragen te hebben beslist het Nederlands bedrijf de openstaande facturen niet meer te betalen. Daar sta je dan als Belg tegenover een klant met andere wetten en regels. Wel dit bureau, en specifiek Harry, nam al mijn onzekerheden weg. Ik diende niets meer te doen, geen contact meer op te nemen. Ze deden alles. Elke grote beslissing werd overlegd maar ook hier hadden ze goed advies. Ik kan Harry aan iedereen aanraden! Wat een plezier om met hem samen te werken! Ik kreeg het volledige bedrag uitbetaald!

Vrijblijvende offerte deurwaarder aanvragen per e-mail

Geen zin om het bovenvermelde formulier in te vullen? Stuur ons dan per e-mail de onderstaande informatie toe:

 • Uw (bedrijfs)gegevens en contactgegevens
 • De (bedrijfs)gegevens (waaronder het kvk-nummer) van uw debiteur
 • De actuele adresgegevens van uw debiteur
 • De geboortedatum en -plaats van uw debiteur (bij natuurlijke personen)
 • Eventuele bijzonderheden, zoals vermeld in het bovenvermelde formulier
 • Eventuele bijlagen, zoals een vonnis en KvK uittreksel
 • Voor welke deurwaardersdienst u een offerte wilt ontvangen 


U ontvangt binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte.

Veelgestelde vragen over een deurwaarder inschakelen

Wilt u meer weten over het inschakelen van een deurwaarder? Dan beantwoorden wij uw vragen graag. Hieronder geven wij antwoord op veelgestelde vragen:

Wanneer een deurwaarder inschakelen?

Het is afhankelijk van uw situatie wanneer u het best een deurwaarder kunt inschakelen. Soms is het namelijk nog niet nodig om een deurwaarder in te schakelen, zodat u hiervoor nog geen kosten hoeft te maken. Maar soms is een deurwaarder inschakelen de enige mogelijkheid, zoals voor het betekenen van een dagvaarding of vonnis, of het leggen van beslagen. Twijfelt u of u een deurwaarder moet inschakelen? Bel ons dan gerust voor gratis incasso advies. Dan geven wij u vrijblijvend advies over de beste aanpak. Bekijk onze pagina over gratis incasso advies voor meer informatie.

Hoe kan ik als ZZP-er een deurwaarder inschakelen?

Wanneer u als bedrijf of als ZZP-er een deurwaarder wilt inschakelen, kunt u het best een vrijblijvende offerte aanvragen. Dan weet u vooraf precies waaraan u toe bent. Via onze website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor deurwaardersdiensten met een aantrekkelijke korting.

Kan ik als particulier (privé) ook een deurwaarder inschakelen?

Ja, als particulier kunt u ook een deurwaarder inschakelen. Bijvoorbeeld voor privékwesties, zoals voor verhaal van alimentatie op uw ex-partner. Maar ook voor het leggen van beslag op een woning of een huwelijksgoederengemeenschap. Via onze website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor deurwaardersdiensten met een aantrekkelijke korting.

Ik wil een deurwaarder inschakelen voor incasso. Hoe werkt dat?

Uw incasso kunt u snel en eenvoudig indienen via onze website. Onze incasso advocaten incasseren en procederen in heel Nederland, dus het maakt niet uit waar uw wanbetaler zich in Nederland bevindt. U kunt uw incasso uit handen geven via onze pagina incasso indienen

Ik wil mijn incasso uit handen geven. Hoe ziet jullie incasso aanpak eruit?

Onze klanten beoordelen onze incasso-aanpak gemiddeld met een 9,6.

Bekijk onze pagina over onze onze incasso aanpak voor meer informatie.

Ik wil een deurwaarder inschakelen na vonnis. Hoe werkt dat?

Als u al over een vonnis voor uw vordering beschikt, kunt u een gerechtsdeurwaarder inschakelen om het vonnis te betekenen en te executeren (ten uitvoer te leggen). De deurwaarder zal hiertoe zo nodig beslag leggen. Via onze website kunt u hiervoor een vrijblijvende offerte aanvragen met een aantrekkelijke korting.

Een andere manier om na vonnis betaald te krijgen, is om het faillissement aan te vragen van uw wanbetaler. Bekijk onze pagina over faillissement aanvragen voor meer informatie.

Ik wil een deurwaarder inschakelen met landelijke dekking. Kan dat?

Ja, zeker. Zowel onze klanten als hun debiteuren zijn gevestigd door heel Nederland.

Onze incasso advocaten incasseren daarom van Groningen tot Maastricht. Het zwaartepunt ligt daarbij in de randstad, vooral in de regio RotterdamDen HaagUtrecht en Amsterdam.

Via ons netwerk van deurwaarders waarmee wij samenwerken, worden ook alle deurwaardersdiensten landelijk aangeboden. Het maakt dus niet uit waar uw wanbetaler zich bevindt.

deurwaarder inschakelen landelijke dekking

Wat kost een deurwaarder inschakelen?

De kosten van een deurwaarder zijn afhankelijk van de vraag of de werkzaamheden toezien op ambtshandelingen of op incasso. Voor ambtshandelingen van deurwaarders gelden namelijk wettelijke tarieven die jaarlijks worden aangepast. Voor niet-ambtelijke werkzaamheden (zoals incassowerkzaamheden) gelden geen wettelijke tarieven en kan een deurwaarder zelf zijn tarieven bepalen. Bekijk onze pagina over deurwaarderskosten voor meer informatie.

Is het mogelijk om gratis een deurwaarder in te schakelen?

Deurwaarders werken niet gratis. Wel kunnen de kosten vaak worden verhaald op uw wederpartij. U moet de kosten voor ambtshandelingen dus wel eerst zelf betalen. Incasso daarentegen is in veel gevallen wel gratis. Incasso is namelijk vaak mogelijk op basis van no cure no pay. Hierbij worden de bijkomende kosten zo veel mogelijk op uw debiteur verhaald. Bekijk onze pagina over no cure no pay incasso voor meer informatie.  

Kan ik een deurwaarder inschakelen op basis van een toevoeging (pro deo)?

Een particulier kan afhankelijk van zijn/haar inkomens- en vermogenspositie in aanmerking komen voor een toevoeging voor een deurwaarder. Een toevoeging wordt ook wel gefinancierde of gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd. De deurwaarders waarmee wij samenwerken, kunnen u helpen op basis van een toevoeging. Dit geldt voor deurwaardersdiensten, zoals het executeren van een vonnis, maar ook voor verhaal van alimentatie.

Voor incasso geldt dat ons advocatenkantoor geen rechtsbijstand op toevoegingsbasis verleent en u als particulier alleen kan bijstaan als u afstand doet van uw eventuele recht op gesubsidieerde rechtsbijstand. Zakelijke partijen, zoals bedrijven waaronder ook eenmanszaken en ZZP-ers vallen, hebben wettelijk gezien geen recht op een toevoeging.

Kan ik beter een incassobureau of deurwaarder inschakelen?

Een incassobureau kan niks. Bekijk onze pagina over incassobureau inschakelen voor meer informatie.Voor 16:00 uur incasso ingediend, dezelfde werkdag actie (!)
incasso indienen
Cookie-voorkeuren

Wij gebruiken onze eigen cookies en cookies van derden voor statistische en analytische doeleinden om u de beste ervaring op onze website te bieden.

Meer informatie vindt u in ons cookiebeleid
Wij respecteren uw privacy

U kunt uw cookie-voorkeuren instellen door de verschillende hieronder beschreven cookies te accepteren of te weigeren

Noodzakelijk

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken door basisfuncties zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde delen van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet goed functioneren.

Vereist
Voorkeuren

Met voorkeurscookies kan een website informatie onthouden die de manier verandert waarop de website zich gedraagt of eruit ziet, zoals uw voorkeurstaal of de regio waarin u zich bevindt.

Statistieken

Statistische cookies helpen website-eigenaren te begrijpen hoe bezoekers omgaan met websites door anoniem informatie te verzamelen en te rapporteren.

Marketing

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers op verschillende websites te volgen. Het is de bedoeling advertenties weer te geven die relevant en aantrekkelijk zijn voor de individuele gebruiker en daardoor waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.