No cure no pay

Lucien Ridderbroek: incasso advocaat met 10+ jaar ervaring in incassozaken en handelsgeschillen

"Als u hebt gewerkt, moet u ook worden betaald. Zo werkt de wereld nu eenmaal. En als uw debiteur dat vertikt, dan presenteer ik hem de rekening."

Lucien Ridderbroek (39) is incasso advocaat met meer dan 10 jaar (proces)ervaring in incassozaken en handelsgeschillen.

Lucien heeft al veel ondernemers geholpen met hun incasso-problemen. Hij heeft persoonlijk al honderden gerechtelijke procedures gevoerd en duizenden zaken behandeld. Hij spreekt daarom altijd uit eigen ervaring.

Zelfs Google weet dat Lucien incasso advocaat is:

Lucien Ridderbroek als zoeksuggestie in Google voor incasso advocaat

CV Lucien Ridderbroek

Lucien heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij is privaatrechtelijk en ondernemingsrechtelijk afgestudeerd en rondde ook een praktijkgerichte master Rechtspleging af (cum laude).

Na zijn afstuderen in 2006 is hij aansluitend als advocaat beëdigd. Hij is zijn advocatuurlijke carrière gestart bij een groot internationaal advocatenkantoor.

Omdat ondernemen in zijn bloed zit, is Lucien al snel een eigen advocatenkantoor gestart. Hij is oprichter van e-Legal incasso advocaten.

Lucien is lid van de VIA, de specialisatievereniging voor incasso- en procesadvocaten.

mr. lucien ridderbroek
 

Lucien Ridderbroek in de media

Lucien heeft gepubliceerd in diverse juridische vaktijdschriften, waaronder het Advocatenblad. Daarnaast verzorgt hij (gast)blogs over incasso, procesrecht en contractenrecht voor diverse websites en is hij meermaals geïnterviewd voor Het Financieele Dagblad (FD), bijvoorbeeld over wat te doen als een klant de rekening niet betaalt

mr. Lucien Ridderbroek Neem contact op met mr. Lucien Ridderbroek via:
Jacqueline van Kampen van Mind's Eye Media: "Beter af met een incasso advocaat dan met een incassobureau" Jacqueline van Kampen van Mind's Eye Media: "Beter af met een incasso advocaat dan met een incassobureau"

Als u een niet-betalende debiteur heeft, dan raad ik u echt E-Legal aan. Lucien heeft me ontzettend goed geadviseerd in een moeilijke zaak. Hij is kundig, professioneel en ook gewoon heel fijn om mee te communiceren. Via een online dossier kunt u uw zaak volledig volgen. Ook bent u echt beter af met een incasso advocaat dan met een incassobureau. Ik ben met deze zaak begonnen bij een incassobureau. Naast dat ik fout werd voorgelicht, hadden zij mij niet eens tot het einde kunnen helpen. Een incassoadvocaat is echt gespecialiseerd. U kunt van begin tot eind daar terecht en heeft u meer middelen tot uw beschikking om u geld te krijgen. Ik hoop natuurlijk dat het nooit meer voorkomt, maar als ik ooit nog eens een niet-betalende klant heb, dan is Lucien de eerste die ik bel.

Nico Schouten van Synergeon: " Na inlezen in de vele documenten kwam dhr Ridderbroek met een ijzersterke reactie waarna de tegenpartij een voorstel deed voor een betalingsregeling" Nico Schouten van Synergeon: " Na inlezen in de vele documenten kwam dhr Ridderbroek met een ijzersterke reactie waarna de tegenpartij een voorstel deed voor een betalingsregeling"

Lucien Ridderbroek ingeschakeld op aanraden van een bevriende advocaat in verband met een wat complexe situatie rondom een vordering. Na inlezen in de vele documenten kwam dhr Ridderbroek met een ijzersterke reactie waarna de tegenpartij een voorstel deed voor een betalingsregeling. Heel fijn dat het allemaal binnen korte termijn kon worden afgehandeld. Slepende zaken kosten een ondernemer veel tijd en energie.

Grayson Morris van Dutch-American Translations: "e-Legal heeft voor mij volledig resultaat gehaald in 3 dagen" Grayson Morris van Dutch-American Translations: "e-Legal heeft voor mij volledig resultaat gehaald in 3 dagen"

Lucien Ridderbroek heeft duidelijk een passie voor zijn vak: gedetailleerde informatievoorziening op de website (toegankelijk voor iedereen die langssurft, niet alleen klanten), persoonlijke contact, meedenken over de beste aanpak. e-Legal heeft voor mij volledig resultaat gehaald in drie werkdagen, van een debiteur die 2,5 jaar lang altijd te laat betaalde en dan nooit het volle openstaand bedrag. Het binnengekomen geld inclusief de wettelijke rente was dezelfde dag nog op mijn rekening gestort. Uitstekende service en een zeer overzichtelijk en makkelijk te gebruiken online dossiersysteem. Ik kan e-Legal van harte aanraden.