No cure no pay

Incasso advocaat Rotterdam

#1 incasso advocaat Rotterdam met een slagingspercentage van 94% (2020)

Op zoek naar de beste incasso advocaat in Rotterdam?

incasso advocaat rotterdamMet ons slagingspercentage van 94% (2020) laten wij incassobureaus, deurwaarders en advocaten ver achter ons.

Benieuwd naar het grote geheim van onze incasso advocaten?

Wij vechten als leeuwen om uw geld te incasseren. 

En bijten door totdat u betaald hebt gekregen!

 • No cure no pay incasso advocaten
 • Slagingspercentage 94% (2020)
 • Gespecialiseerd in incasso voor MKB en ZZP
 • 24/7 real-time uw zaak volgen via online portal
 • Hoge klanttevredenheid (gemiddeld cijfer: 9,5)
 • In 5 minuten uw incasso indienen
 • Dezelfde werkdag actie (!)

 

Voor 16:00 uur incasso ingediend, dezelfde werkdag actie (!)
incasso indienen

Google raadt ons aan voor 'incasso advocaat'

Wist u dat Google e-Legal incasso advocaten uit Rotterdam aanbeveelt als incasso advocaat?

incasso advocaat rotterdam no cure no pay

Ook Lucien Ridderbroek, een van onze incasso advocaten, wordt door Google aanbevolen als zoeksuggestie.


No cure no pay incasso advocaten Rotterdam

no cure no pay incasso advocaatQua tarieven werken onze incasso advocaten net als een no cure no pay incassobureau. 

Bij verhaal van uw vordering rekenen onze advocaten als incassotarief de incassokosten en rente.

Voor u resteert 100% van de hoofdsom bij volledig verhaal van uw vordering.

Voor de kosten hoeft u het dus niet te laten, want wij zijn niet duurder dan incassobureaus uit Rotterdam.

Bij ons kunt u dus profiteren van de hoge kwaliteit van een incasso advocaat voor de prijs van een incassobureau.

Uw voordelen van no cure no pay incasso:

 • Geen kosten bij geen resultaat
 • Slagingspercentage 94% (2020)
 • 100% van de hoofdsom bij verhaal
 • Uw debiteur betaalt de kosten
 • Geen abonnement nodig
 • Duidelijke voorwaarden: alles staat online
 • Wij zetten ons tot het uiterste in!

 
Meer informatie over no cure no pay incasso

Voor 16:00 uur incasso ingediend, dezelfde werkdag actie (!)
incasso indienen
Bas van Welzen van Softwell: "Ik kwam erachter dat incassobureaus redelijk onduidelijk zijn in hun voorwaarden" Bas van Welzen van Softwell: "Ik kwam erachter dat incassobureaus redelijk onduidelijk zijn in hun voorwaarden"

Als een klant niet betaalt en gewoon niet reageert, dan heb je op een gegeven moment gewoon geen keuze meer. Na maanden van coulance ga je dan kijken, wat voor opties heb ik? Ik heb zelf niet de tijd en mogelijkheden om daar elk moment achteraan te gaan. Dus ik besloot de zaak uit handen te geven en het neer te leggen bij een partij die meer kennis en ervaring heeft. Toen heb ik gezocht naar mogelijke incassobureaus. Ik kwam erachter dat incassobureaus redelijk onduidelijk zijn in hun voorwaarden. e-Legal incasso advocaten schept wel duidelijkheid. Voor, tijdens en na afloop van de behandeling van een incasso is duidelijk waar je staat. Dat vind ik erg belangrijk. Het voordeel is verder dat bij e-Legal de juridische zaken ook afgehandeld kunnen worden, in het geval dat het nodig is.

Wat doet een incasso advocaat anders dan een incassobureau?

Onder druk wordt alles vloeibaar. En als incasso advocaten incasseren wij met maximale druk.

Daarom kunnen wij vorderingen die incassobureaus niet geïncasseerd krijgen meestal wél incasseren.

Hoe?

Door beslag te leggen op alles wat los of vast zit. Of door het faillissement van uw wanbetaler aan te vragen.

Voor beslaglegging is namelijk een advocaat nodig. Hetzelfde geldt voor een faillissementsaanvraag of voor gerechtelijke incasso van vorderingen die hoger zijn dan € 25.000,00. Het houdt dus al snel op voor een incassobureau.

Meer informatie over onze incasso-aanpak

Jacqueline van Kampen van Mind's Eye Media: "Beter af met een incasso advocaat dan met een incassobureau" Jacqueline van Kampen van Mind's Eye Media: "Beter af met een incasso advocaat dan met een incassobureau"

Als u een niet-betalende debiteur heeft, dan raad ik u echt E-Legal aan. Lucien heeft me ontzettend goed geadviseerd in een moeilijke zaak. Hij is kundig, professioneel en ook gewoon heel fijn om mee te communiceren. Via een online dossier kunt u uw zaak volledig volgen. Ook bent u echt beter af met een incasso advocaat dan met een incassobureau. Ik ben met deze zaak begonnen bij een incassobureau. Naast dat ik fout werd voorgelicht, hadden zij mij niet eens tot het einde kunnen helpen. Een incassoadvocaat is echt gespecialiseerd. U kunt van begin tot eind daar terecht en heeft u meer middelen tot uw beschikking om u geld te krijgen. Ik hoop natuurlijk dat het nooit meer voorkomt, maar als ik ooit nog eens een niet-betalende klant heb, dan is Lucien de eerste die ik bel.

Incasso advocaat Rotterdam inschakelen?

incasso advocaat rotterdam inschakelenU kunt onze incasso advocaten inschakelen voor buitengerechtelijke incasso maar ook voor een gerechtelijke procedure.

Onze incasso advocaten hebben namelijk meer dan 10 jaar ervaring in incassozaken. Uw incassozaak is dus altijd in goede handen.

Gezien onze procespraktijk procederen onze incasso advocaten relatief veel. Ook bij de Rechtbank Rotterdam, die zich op ongeveer 15 minuten afstand bevindt van ons advocatenkantoor in Brainpark III in Rotterdam.

U kunt dus profiteren van onze lokale kennis en ruime proceservaring.

Wilt u graag eerst persoonlijk kennismaken? U bent van harte welkom voor een kop koffie.

Voor een vrijblijvende kennismaking op ons kantoor van een half uur rekenen wij geen kosten. Wilt u uw zaak ook inhoudelijk bespreken met een van onze incasso advocaten? Dat is uiteraard ook mogelijk (tegen betaling).

Roger Lemmer van Lemmer Tours & Travel Services: "Op dinsdagochtend de opdracht gegeven tot spoed beslaglegging. Binnen 4 dagen was ons geld veiliggesteld!!!" Roger Lemmer van Lemmer Tours & Travel Services: "Op dinsdagochtend de opdracht gegeven tot spoed beslaglegging. Binnen 4 dagen was ons geld veiliggesteld!!!"

Ons bedrijf had meerdere openstaande facturen bij een van onze debiteuren. Op maandagmiddag informatie ingewonnen bij E-Legal Incasso advocaten Rotterdam. Op dinsdagochtend de opdracht gegeven tot spoed beslaglegging. Woensdagmiddag ging het rekest de deur uit naar de rechtbank. Donderdag tweede helft van de middag heeft de rechtbank verlof gegeven tot beslaglegging. Direct daarna zijn de deurwaarders, die al klaarstonden, beslag gaan leggen, zodat er donderdag eind van de middag beslag lag. Vrijdagmiddag is door debiteur zorggedragen voor de betaling en was de betaling binnen bij E-Legal, zodat het beslag er direct afgehaald kon worden. Kortom: Binnen 4 dagen was ons geld veiliggesteld!!! Dankzij E-Legal incasso advocaten Rotterdam! Wat een snelheid en wat een service! Bij problemen omtrent wanbetalers raden wij iedereen deze toppers van harte aan!

Veelgestelde vragen over incasso door onze Rotterdamse incasso advocaten

Wilt u weten hoe onze Rotterdamse incasso advocaten u van dienst kunnen zijn? Dan beantwoorden wij uw vragen uiteraard graag. Hieronder geven wij antwoord op veelgestelde vragen:

 1. Wat is een incasso advocaat en waarin onderscheidt een incasso advocaat zich?

 2. Ik zoek voor mijn incasso een VIA advocaat. Zijn jullie VIA advocaten? 

 3. Bieden jullie als Rotterdamse advocaten landelijke dekking voor incasso in Nederland?

 4. Werken jullie als incasso advocaten ook voor particulieren? En ook tegen een particulier?

 5. Ik ben op zoek naar een advocaat voor een onterechte incasso. Treden jullie ook op als advocaat tegen incasso door een deurwaarder?

 6. Ik ben zelf een advocaat en zoek een advocaat voor incasso van mijn declaratie. Kan ik mijn incasso ook door jullie advocaten laten verzorgen?1. Wat is een incasso advocaat en waarin onderscheidt een incasso advocaat zich?

Een incasso advocaat is gespecialiseerd in incasso en heeft ruime ervaring in het civiele (proces)recht.

Qua rechtsgebieden specialiseert een incasso advocaat zich onder meer in:

 • incassorecht
 • procesrecht
 • beslagrecht
 • faillissementsrecht


Ook het vermogensrecht en verbintenissenrecht zijn relevant omdat veel b2b incassozaken zich toespitsen op contracten en algemene voorwaarden.

Een incasso advocaat onderscheidt zich hierin van andere advocaten omdat een incasso advocaat zich dagelijks bezig houdt met incassozaken. Andere advocaten houden zich minder of zelfs nooit bezig met incasso. Dit zie je logischerwijs terug in de kwaliteit waarmee incassozaken worden behandeld.


2. Ik zoek voor mijn incasso een VIA advocaat. Zijn jullie VIA advocaten?

Ja, al onze incasso advocaten die hun advocaatstage hebben afgerond, zijn lid van de VIA.

De afkorting VIA staat voor de Vereniging van incasso- en procesadvocaten.


incasso via advocaat

3. Bieden jullie als Rotterdamse advocaten landelijke dekking voor incasso in Nederland?

Ja, want onze klanten hebben debiteuren in heel Nederland. Wij incasseren dus landelijk, ook voor onze buitenlandse klanten.


4. Werken jullie als incasso advocaten ook voor particulieren? En ook tegen een particulier?

Ja, hoewel wij zijn gespecialiseerd in zakelijke incasso tussen bedrijven onderling (b2b incasso) behandelen wij ook incassozaken in opdracht van particulieren. En ook tegen particuliere debiteuren (b2c incasso). Wij hebben al veel particuliere klanten kunnen helpen met hun incasso.

Wij werken alleen niet op basis van gefinancieerde rechtsbijstand (een toevoeging).

Bekijk de ervaringen van onze klanten


5. Ik ben op zoek naar een advocaat voor een onterechte incasso. Treden jullie ook op als advocaat tegen incasso door een deurwaarder?

Ja, in voorkomende gevallen treden wij ook op als advocaat tegen incasso. Bijvoorbeeld tegen deurwaarders of incassobureaus

Omdat wij zelf de hele dag incassozaken behandelen, weten wij precies waarop wij moeten letten bij het voeren van verweer tegen onterechte vorderingen.

Hoewel wij u ook hierbij graag van dienst zijn, betreffen dit alleen géén incassozaken die wij op basis van no cure no pay kunnen behandelen. Het betreft immers geen incasso. Omdat er maatwerk nodig is voor het voeren van verweer tegen een onterechte incasso, dient daarvoor een prijsafspraak te worden gemaakt. Bijvoorbeeld op basis van een vaste prijs of op uurbasis. Neem hiervoor gerust contact op.

Michel Jacobs: "E-legal pakt dergelijke malifiede praktijken rigoureus aan en geeft incassobureaus het nakijken" Michel Jacobs: "E-legal pakt dergelijke malifiede praktijken rigoureus aan en geeft incassobureaus het nakijken"

Een aanrader voor iedereen die met een incasso bureau krijgt te maken. De meeste incasso bureaus schreeuwen en dreigen maar maken ondertussen behoorlijk wat fouten of informeren onjuist tijdens hun procedure enkel om bij gedupeerde onnodige extra kosten te vorderen, of vorderingen te plaatsen waar ze geen recht op hebben. E-legal pakt dergelijke malifiede praktijken rigoureus aan en geeft incassobureaus het nakijken. Betaal niet onnodig extra kosten! E-legal heeft ervoor gezorgd dat een hoop onnodige extra kosten mij bespaard zijn gebleven. Ik kan dan ook iedereen E-legal aanbevelen.

6. Ik ben zelf een advocaat en zoek een advocaat voor incasso van mijn declaratie. Kan ik mijn incasso ook door jullie advocaten laten verzorgen?

Ja, wij verzorgen ook incassozaken voor advocaten en juristen. U kunt uw declaratie hieronder ter incasso indienen.

Voor 16:00 uur incasso ingediend, dezelfde werkdag actie (!)
incasso indienen
Mr. Mauritz Kop van MusicaJuridica: "Wij kunnen er bij e-Legal incasso advocaten op vertrouwen dat onze debiteuren correct worden behandeld" Mr. Mauritz Kop van MusicaJuridica: "Wij kunnen er bij e-Legal incasso advocaten op vertrouwen dat onze debiteuren correct worden behandeld"

Als juridisch adviesbureau hechten wij eraan dat onze cliënten altijd professioneel en correct worden behandeld. Ook als zij onze facturen onverhoopt niet conform afspraken betalen. Hoewel dit gelukkig niet vaak gebeurt, kunnen wij er bij e-Legal incasso advocaten op vertrouwen dat onze debiteuren correct worden behandeld. Daarbij wordt er aan duidelijkheid overigens niets te wensen overgelaten. Dat bewijzen de resultaten in onze incassozaken van de afgelopen 5 jaar wel. Ik kan jullie van harte aanbevelen!