No cure no pay

Incasso advocaat Rotterdam

Beste incasso advocaat Rotterdam met een slagingspercentage van 94%

incasso advocaat rotterdamOp zoek naar de beste incasso advocaat in Rotterdam?

Met ons slagingspercentage van 94% laten wij incassobureaus, deurwaarders en andere incasso advocaten ver achter ons.

Benieuwd naar het grote geheim van onze incasso advocaten?

Wij vechten als leeuwen om uw geld te incasseren. 

En bijten door totdat u betaald hebt gekregen!

 • No cure no pay incasso advocaten
 • Slagingspercentage 94%
 • Als beste beoordeeld (9,6)
 • Gespecialiseerd in incasso voor MKB en ZZP
 • In 5 minuten uw incasso indienen
 • Dezelfde werkdag actie (!)

 

Voor 16:00 uur incasso ingediend, dezelfde werkdag actie (!)
incasso indienen

Google raadt ons aan voor 'incasso advocaat'

Wist u dat Google e-Legal incasso advocaten uit Rotterdam aanbeveelt als incasso advocaat?

beste incasso advocaat Rotterdam

Ook Lucien Ridderbroek, een van onze incasso advocaten, wordt door Google aanbevolen als zoeksuggestie.

Frits de Goede: "Rotterdamse, nuchtere en zakelijke aanpak: niet praten maar poetsen" Frits de Goede: "Rotterdamse, nuchtere en zakelijke aanpak: niet praten maar poetsen"

Rotterdamse, nuchtere en zakelijke aanpak "niet praten maar poetsen" Ondanks het feit dat ik een product ben van voor het "computer tijdperk" is het portal zelfs voor mij een perfecte manier om snel te schakelen. Geen geneuzel van - het dossier is zoek- wij bellen U terug.. tuuttuut, Lucien bedankt voor jouw snelle optreden , zakelijk met een menselijk tintje. Succes "the future is yours" Frits

No cure no pay incasso advocaten Rotterdam

no cure no pay incasso advocaat RotterdamQua tarieven werken onze incasso advocaten net als een no cure no pay incassobureau. 

Bij verhaal van uw vordering rekenen onze advocaten als incassotarief de incassokosten en rente.

Voor u resteert 100% van de hoofdsom bij volledig verhaal van uw vordering.

Voor de kosten hoeft u het dus niet te laten, want wij zijn niet duurder dan incassobureaus uit Rotterdam.

Bij ons kunt u dus profiteren van de hoge kwaliteit van een incasso advocaat voor de prijs van een incassobureau.

Uw voordelen van no cure no pay incasso:

 • Geen kosten bij geen resultaat
 • Slagingspercentage 94%
 • 100% van de hoofdsom bij verhaal
 • Uw debiteur betaalt de kosten
 • Geen abonnement nodig
 • Duidelijke voorwaarden: alles staat online
 • Wij zetten ons tot het uiterste in!

 
Meer informatie over no cure no pay incasso

Voor 16:00 uur incasso ingediend, dezelfde werkdag actie (!)
incasso indienen
Bas van Welzen van Softwell: "Ik kwam erachter dat incassobureaus redelijk onduidelijk zijn in hun voorwaarden" Bas van Welzen van Softwell: "Ik kwam erachter dat incassobureaus redelijk onduidelijk zijn in hun voorwaarden"

Als een klant niet betaalt en gewoon niet reageert, dan heb je op een gegeven moment gewoon geen keuze meer. Na maanden van coulance ga je dan kijken, wat voor opties heb ik? Ik heb zelf niet de tijd en mogelijkheden om daar elk moment achteraan te gaan. Dus ik besloot de zaak uit handen te geven en het neer te leggen bij een partij die meer kennis en ervaring heeft. Toen heb ik gezocht naar mogelijke incassobureaus. Ik kwam erachter dat incassobureaus redelijk onduidelijk zijn in hun voorwaarden. e-Legal incasso advocaten schept wel duidelijkheid. Voor, tijdens en na afloop van de behandeling van een incasso is duidelijk waar je staat. Dat vind ik erg belangrijk. Het voordeel is verder dat bij e-Legal de juridische zaken ook afgehandeld kunnen worden, in het geval dat het nodig is.

Wat doet een incasso advocaat anders dan een incassobureau?

Onder druk wordt alles vloeibaar. En als incasso advocaten incasseren wij met maximale druk.

Daarom kunnen wij vorderingen die incassobureaus niet geïncasseerd krijgen meestal wél incasseren.

Hoe?

Door beslag te leggen op alles wat los of vast zit. Of door het faillissement van uw wanbetaler aan te vragen.

Voor beslaglegging is namelijk een advocaat nodig. Hetzelfde geldt voor een faillissementsaanvraag of voor gerechtelijke incasso van vorderingen die hoger zijn dan € 25.000,00. Het houdt dus al snel op voor een incassobureau.

Meer informatie over onze incasso-aanpak

Jacqueline van Kampen van Mind's Eye Media: "Beter af met een incasso advocaat dan met een incassobureau" Jacqueline van Kampen van Mind's Eye Media: "Beter af met een incasso advocaat dan met een incassobureau"

Als u een niet-betalende debiteur heeft, dan raad ik u echt E-Legal aan. Lucien heeft me ontzettend goed geadviseerd in een moeilijke zaak. Hij is kundig, professioneel en ook gewoon heel fijn om mee te communiceren. Via een online dossier kunt u uw zaak volledig volgen. Ook bent u echt beter af met een incasso advocaat dan met een incassobureau. Ik ben met deze zaak begonnen bij een incassobureau. Naast dat ik fout werd voorgelicht, hadden zij mij niet eens tot het einde kunnen helpen. Een incassoadvocaat is echt gespecialiseerd. U kunt van begin tot eind daar terecht en heeft u meer middelen tot uw beschikking om u geld te krijgen. Ik hoop natuurlijk dat het nooit meer voorkomt, maar als ik ooit nog eens een niet-betalende klant heb, dan is Lucien de eerste die ik bel.

Incasso advocaat Rotterdam inschakelen?

incasso advocaat rotterdam inschakelenU kunt onze incasso advocaten inschakelen voor buitengerechtelijke incasso maar ook voor gerechtelijke incasso

Onze incasso advocaten hebben namelijk meer dan 10 jaar ervaring in incassozaken. Uw incassozaak is dus altijd in goede handen.

Gezien onze procespraktijk procederen onze incasso advocaten relatief veel. Ook bij de Rechtbank Rotterdam, die zich op ongeveer 15 minuten afstand bevindt van ons advocatenkantoor in Brainpark III in Rotterdam.

U kunt dus profiteren van onze lokale kennis en ruime proceservaring.

Wilt u graag eerst persoonlijk kennismaken? U bent van harte welkom voor een kop koffie.

Voor een vrijblijvende kennismaking op ons kantoor van een half uur rekenen wij geen kosten. Wilt u uw zaak ook inhoudelijk bespreken met een van onze incasso advocaten? Dat is uiteraard ook mogelijk (tegen betaling).

Roger Lemmer van Lemmer Tours & Travel Services: "Op dinsdagochtend de opdracht gegeven tot spoed beslaglegging. Binnen 4 dagen was ons geld veiliggesteld!!!" Roger Lemmer van Lemmer Tours & Travel Services: "Op dinsdagochtend de opdracht gegeven tot spoed beslaglegging. Binnen 4 dagen was ons geld veiliggesteld!!!"

Ons bedrijf had meerdere openstaande facturen bij een van onze debiteuren. Op maandagmiddag informatie ingewonnen bij E-Legal Incasso advocaten Rotterdam. Op dinsdagochtend de opdracht gegeven tot spoed beslaglegging. Woensdagmiddag ging het rekest de deur uit naar de rechtbank. Donderdag tweede helft van de middag heeft de rechtbank verlof gegeven tot beslaglegging. Direct daarna zijn de deurwaarders, die al klaarstonden, beslag gaan leggen, zodat er donderdag eind van de middag beslag lag. Vrijdagmiddag is door debiteur zorggedragen voor de betaling en was de betaling binnen bij E-Legal, zodat het beslag er direct afgehaald kon worden. Kortom: Binnen 4 dagen was ons geld veiliggesteld!!! Dankzij E-Legal incasso advocaten Rotterdam! Wat een snelheid en wat een service! Bij problemen omtrent wanbetalers raden wij iedereen deze toppers van harte aan!

Even sparren met een Rotterdamse incasso advocaat? Bel ons voor gratis incasso advies

advocaat gespecialiseerd in incasso RotterdamBel ons gerust als u met een wanbetaler in uw maag zit.

Dan bespreken wij samen de beste aanpak van uw wanbetaler.

Bel ons op 010 - 820 028 4

 • In 1 minuut doorverbonden met een ervaren incasso advocaat
 • Samen sparren over uw incassozaak
 • Vrijblijvend juridisch advies over de beste incasso-aanpak
 • Op werkdagen van 09:00 - 17:00 uur (lokaal tarief)
 • Gratis voor ondernemers en particuliere schuldeisers


Of laat ons u vrijblijvend terugbellen door hieronder uw contactgegevens in te vullen.

Dan bellen wij u zodra het u uitkomt. Dit is praktisch als u contact wilt opnemen buiten onze openingstijden.

Contact opnemen voor gratis incasso advies

Ja, neem vrijblijvend contact met mij op voor gratis incasso advies.

 

Naam*:
Bedrijfsnaam:
Telefoon*:
Uw bericht*:
Velden met een * zijn verplicht


Vandaag nog actie?

Wilt u vandaag nog actie? Dien dan direct uw incasso in via onze website.

Een incasso indienen kan in 5 minuten. Uw debiteur wordt nog dezelfde werkdag tot betaling gesommeerd.

Voor 16:00 uur incasso ingediend, dezelfde werkdag actie (!)
incasso indienen
Marina Dumont: "Thanks to the help of Amila Kasumović I just got my money back!" Marina Dumont: "Thanks to the help of Amila Kasumović I just got my money back!"

I've used the service of e-Legal incasso advocaten Rotterdam to get my deposit back, which I have tried for more than 6 months! Thanks to the help of Amila Kasumović I just got my money back! Great communication, great support and great work all in all!! Would always highly recommend them!

Mr. Mauritz Kop van MusicaJuridica: "Wij kunnen er bij e-Legal incasso advocaten op vertrouwen dat onze debiteuren correct worden behandeld" Mr. Mauritz Kop van MusicaJuridica: "Wij kunnen er bij e-Legal incasso advocaten op vertrouwen dat onze debiteuren correct worden behandeld"

Als juridisch adviesbureau hechten wij eraan dat onze cliënten altijd professioneel en correct worden behandeld. Ook als zij onze facturen onverhoopt niet conform afspraken betalen. Hoewel dit gelukkig niet vaak gebeurt, kunnen wij er bij e-Legal incasso advocaten op vertrouwen dat onze debiteuren correct worden behandeld. Daarbij wordt er aan duidelijkheid overigens niets te wensen overgelaten. Dat bewijzen de resultaten in onze incassozaken van de afgelopen 5 jaar wel. Ik kan jullie van harte aanbevelen!

Christa van Schoten van Administratiebureau Christa: "Er wordt écht dezelfde dag actie ondernomen" Christa van Schoten van Administratiebureau Christa: "Er wordt écht dezelfde dag actie ondernomen"

Mijn ervaring is super goed. Zeker als je voor 16:00 uur het dossier indient, dan word er echt gelijk die dag ook actie ondernomen. En met het gewenste resultaat. Sterke punten: Luisteren naar je verhaal. Je als mens behandelen en niet als nummer. Vast contact persoon. En altijd op de hoogte gehouden worden wat er is gebeurt via de online portal.

Veelgestelde vragen over incasso door onze Rotterdamse incasso advocaten

Wilt u weten hoe onze Rotterdamse incasso advocaten u van dienst kunnen zijn? Dan beantwoorden wij uw vragen uiteraard graag. Hieronder geven wij antwoord op veelgestelde vragen:

Wat is een incasso advocaat en waarin onderscheidt een incasso advocaat zich?

Een incasso advocaat is gespecialiseerd in incasso en heeft ruime ervaring in het civiele (proces)recht.

Qua rechtsgebieden specialiseert een incasso advocaat zich onder meer in:

 • incassorecht
 • procesrecht
 • beslagrecht
 • faillissementsrecht
 • huurrecht


Ook het vermogensrecht en verbintenissenrecht zijn relevant omdat veel b2b incassozaken zich toespitsen op contracten en algemene voorwaarden.

Een incasso advocaat onderscheidt zich hierin van andere advocaten omdat een incasso advocaat zich dagelijks bezig houdt met incassozaken. Andere advocaten houden zich minder of zelfs nooit bezig met incasso. Dit zie je logischerwijs terug in de kwaliteit en voortvarendheid waarmee incassozaken worden behandeld.

Ik zoek voor mijn incasso een VIA advocaat. Zijn jullie VIA advocaten?

Ja, meerdere advocaten van ons kantoor zijn lid van de VIA.

De afkorting VIA staat voor de Vereniging van incasso- en procesadvocaten.

Bieden jullie als Rotterdamse advocaten landelijke dekking voor incasso in Nederland?

Ja, want onze klanten hebben debiteuren in heel Nederland. Wij incasseren dus landelijk, ook voor onze buitenlandse klanten.

advocaat incassorecht Rotterdam

Werken jullie als incasso advocaten ook voor particulieren? En ook tegen een particulier?

Ja, hoewel wij zijn gespecialiseerd in zakelijke incasso tussen bedrijven onderling (b2b incasso) behandelen wij ook incassozaken in opdracht van particulieren. En ook tegen particuliere debiteuren (b2c incasso). Wij hebben al veel particuliere klanten kunnen helpen met hun incasso.

Wij werken alleen niet op basis van gefinancieerde rechtsbijstand (een toevoeging).

Ik ben op zoek naar een advocaat voor een onterechte incasso. Treden jullie ook op als advocaat tegen incasso door een deurwaarder?

Ja, in voorkomende gevallen treden wij ook op als advocaat tegen incasso. Bijvoorbeeld tegen deurwaarders of incassobureaus

Omdat wij zelf de hele dag incassozaken behandelen, weten wij precies waarop wij moeten letten bij het voeren van verweer tegen onterechte vorderingen.

Hoewel wij u ook hierbij graag van dienst zijn, betreffen dit alleen géén incassozaken die wij op basis van no cure no pay kunnen behandelen. Het betreft immers geen incasso. Omdat er maatwerk nodig is voor het voeren van verweer tegen een onterechte incasso, dient daarvoor een andere prijsafspraak te worden gemaakt. Bijvoorbeeld op basis van een vaste prijs of op uurbasis. Neem hiervoor gerust contact op.

Ik ben zelf een advocaat en zoek een advocaat voor incasso van mijn declaratie. Kan ik mijn incasso ook door jullie advocaten laten verzorgen?

Ja, wij verzorgen ook incassozaken voor advocaten en juristen. U kunt uw declaratie hieronder ter incasso indienen.Voor 16:00 uur incasso ingediend, dezelfde werkdag actie (!)
incasso indienen
Cookie-voorkeuren

Wij gebruiken onze eigen cookies en cookies van derden voor statistische en analytische doeleinden om u de beste ervaring op onze website te bieden.

Meer informatie vindt u in ons cookiebeleid
Wij respecteren uw privacy

U kunt uw cookie-voorkeuren instellen door de verschillende hieronder beschreven cookies te accepteren of te weigeren

Noodzakelijk

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken door basisfuncties zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde delen van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet goed functioneren.

Vereist
Voorkeuren

Met voorkeurscookies kan een website informatie onthouden die de manier verandert waarop de website zich gedraagt of eruit ziet, zoals uw voorkeurstaal of de regio waarin u zich bevindt.

Statistieken

Statistische cookies helpen website-eigenaren te begrijpen hoe bezoekers omgaan met websites door anoniem informatie te verzamelen en te rapporteren.

Marketing

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers op verschillende websites te volgen. Het is de bedoeling advertenties weer te geven die relevant en aantrekkelijk zijn voor de individuele gebruiker en daardoor waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.