Steunvordering onderzoek laten uitvoeren

Steunvordering onderzoek laten uitvoeren

Een steunvordering onderzoek aanvragen duurt maar 2 minuten.

U ontvangt binnen 1 werkdag een opdrachtbevestiging van ons.

Uw gegevens
Aanhef:
Achternaam*:
Bedrijfsnaam:
KvK-nummer:
Adres*:
Postcode*:
Woonplaats*:
Telefoon*:
Gegevens van uw debiteur
Aanhef:
Achternaam:
Geboortedatum:
Bedrijfsnaam:
KvK-nummer:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Bijzonderheden
Spoed:

Zonder spoed uitvoeren betekent dat wij het onderzoek doorgaans binnen 5 werkdagen uitvoeren.

Uw toelichting:
Eventuele bijlagen (zoals een KvK-uittreksel)
Bijlage 1:
Bijlage 2:
Bijlage 3:


Let op:
nadat u hieronder op VERZENDEN klikt, krijgt u automatisch een melding dat uw opdracht voor het onderzoek naar steunvorderingen is ontvangen. Als deze melding NIET verschijnt, is het formulier nog niet correct ingevuld en hebben wij uw opdracht nog niet ontvangen.

Neem bij twijfel contact met ons op via info@e-legal.nl of bel ons op 010 820 028 4

Velden met een * zijn verplicht


Steunvordering onderzoek aanvragen per e-mail

Geen zin om het bovenvermelde formulier in te vullen? Stuur ons dan per e-mail de onderstaande informatie toe:

  • Uw (bedrijfs)gegevens en contactgegevens
  • De (bedrijfs)gegevens (waaronder het kvk-nummer) van uw debiteur
  • De actuele adresgegevens van uw debiteur
  • De geboortedatum en -plaats van uw debiteur (bij natuurlijke personen)
  • Eventuele bijzonderheden, zoals vermeld in het bovenvermelde formulier
  • Eventuele bijlagen, zoals een KvK uittreksel


U ontvangt binnen 1 werkdag een opdrachtbevestiging van ons.

Mr. Joey Visser van Advocatenkantoor JMV: "Binnen no time waren er maar liefst 5 steunvorderingen gevonden" Mr. Joey Visser van Advocatenkantoor JMV: "Binnen no time waren er maar liefst 5 steunvorderingen gevonden"

Een steunvordering vinden voor een faillissementsaanvraag kost mij vaak veel tijd, dus ik ben via Google gaan zoeken of dit ook sneller en praktischer kon. Ik stuitte toen op het steunvordering-onderzoek van e-Legal. Ik heb dat laten uitvoeren in een zaak, waarvan ik al vermoedde dat de debiteur veel meer schuldeisers onbetaald liet. Binnen no time waren er maar liefst 5 steunvorderingen gevonden van schuldeisers in het hele land. Hiermee kon het faillissement van deze debiteur worden aangevraagd! Echt een aanrader als je als advocaat geen uren kwijt wilt zijn aan het afbellen van deurwaarders.

Mr. Annemieke Berkhout van Berkhout de Lange Advocaten: "Ik kan het onderzoek naar steunvorderingen zeker aanraden" Mr. Annemieke Berkhout van Berkhout de Lange Advocaten: "Ik kan het onderzoek naar steunvorderingen zeker aanraden"

Op de website van e-Legal vond ik veel bruikbare tips voor het zoeken van steunvorderingen. Ik kan het onderzoek naar steunvorderingen zeker aanraden. Er zal niet altijd een steunvordering gevonden kunnen worden, maar de kans om een steunvordering te vinden is wel zo groot mogelijk met dit onderzoek. Goed initiatief!

Mr. Harry van Straten van Fluvius Advocatuur: "Zodra ik weer een steunvordering nodig heb, meld ik mijzelf weer" Mr. Harry van Straten van Fluvius Advocatuur: "Zodra ik weer een steunvordering nodig heb, meld ik mijzelf weer"

Zelf allerlei incassobureaus en deurwaarders bellen voor een steunvordering schiet niet op. Je bent al snel meer dan een uur bezig met het bellen of faxen van 10 partijen, laat staan als je bij ruim 100 partijen zou informeren, zoals e-Legal doet in het kader van dit onderzoek. Ik verwachtte eerst niet zo veel van het onderzoek. Zeker niet voor die prijs, maar ik moet zeggen: de behaalde resultaten spreken voor zich. Zodra ik weer een steunvordering nodig heb, meld ik mijzelf weer.