Vastgoed jurist

Vastgoed jurist gezocht?

Bent u op zoek naar een jurist vastgoed?

Zoek dan niet verder, want onze vastgoed juristen helpen u graag met uw huurzaak.

Doe daarom gerust een beroep op onze vastgoed specialisten en profiteer van de volgende voordelen:

 • Als beste beoordeeld (gemiddeld cijfer: 9,6)
 • Gespecialiseerd in vastgoedrecht en incassorecht
 • Zowel vastgoed juristen als advocaten
 • Hoog slagingspercentage
 • Landelijke dekking
 • 30 minuten gratis advies
 • Vaste prijs mogelijk 
 • Veel tevreden klanten

Wat kan een gespecialiseerde vastgoed jurist voor u doen?

jurist vastgoedOnze gespecialiseerde vastgoed juristen kunnen u onder meer helpen bij:Recent gewonnen rechtszaken door onze vastgoed juristen

Onze vastgoed juristen hebben recent de volgende rechtszaken gewonnen waarvan het vonnis is gepubliceerd op rechtspraak.nl:

 Waarom u beter geen vastgoed jurist, maar een vastgoed advocaat kunt inschakelen

Wist u dat iedereen zich jurist mag noemen? De term jurist is namelijk geen beschermde titel. Een rechtenstudent mag zich dus ook jurist noemen. Ook mag een jurist niet meer dan u zelf mag. Daarom kan in huurzaken door juristen worden geprocedeerd bij de kantonrechter. Dat mag u zelf namelijk ook.

Advocaten daarentegen hebben juridisch gezien wel echte bevoegdheden. Ook hebt u veel meer (kwaliteits)waarborgen bij advocaten. Helaas zijn veel advocaten niet gespecialiseerd in vastgoedrecht en rekenen de meeste advocaten hogere uurtarieven dan juristen.

Gelukkig kan het ook anders, want onze vastgoed specialisten bieden gratis advies aan en werken waar mogelijk voor vaste prijzen. Of zelfs op basis van no cure no pay bij huurincasso

In onderstaand overzicht kunt u precies zien welke verschillen er bestaan tussen juristen, andere advocaten en ons kantoor. Zo kunt u zelf eenvoudig beoordelen bij wie uw huurzaak in de beste handen is.

e-Legal
Andere advocaten
Juristen
No cure no pay voor huurincasso
Procederen voor vorderingen < € 25.000
Procederen voor vorderingen > € 25.000 (tenzij huur)
Procederen bij kantonrechter
Procederen bij rechtbank
Procederen bij hof (hoger beroep)
Gespecialiseerd in huurrecht
Online portal
Gratis huurrecht advies
Vaste prijs mogelijk
Als beste beoordeeld
Landelijke dekking
Kan ook beslag leggen
Kan ook faillissement aanvragen
Regels en toezicht
Verplicht lidmaatschap beroepsorganisatie (NOvA)
Verplichte verzekering
Verplichte derdengeldenrekening (uw geld is altijd veilig)
Jaarlijkse opleidingsverplichtingen
Toegang tot informatie overheidsregisters
Werkt alleen voor verhuurders en zakelijke huurders
Werkt ook voor particuliere huurdersVoor wie werken onze vastgoed juristen?

Onze vastgoed juristen werken voor:

 • zakelijke verhuurders
 • zakelijke huurders (zoals bedrijven)
 • particuliere verhuurders (zoals vastgoedbeleggers)


Wij werken niet voor:

 • particuliere huurders


Particuliere huurders die op zoek zijn naar een jurist vastgoed, verstrekken wij geen gratis advies en verwijzen wij door naar de volgende instanties:

Simone Kitseroo van Vastgoeddata Nederland: "Incasso wordt snel opgepakt en goed afgewikkeld" Simone Kitseroo van Vastgoeddata Nederland: "Incasso wordt snel opgepakt en goed afgewikkeld"

Top! Incasso wordt snel opgepakt en goed afgewikkeld. Sterke punten: snelle behandeling en duidelijk overleg.

Chris Bouma van Stichting Kunst Accommodatie Rotterdam (SKAR): "Kloppende contracten zijn de basis van een soepele vastgoedorganisatie" Chris Bouma van Stichting Kunst Accommodatie Rotterdam (SKAR): "Kloppende contracten zijn de basis van een soepele vastgoedorganisatie"

Kloppende contracten zijn de basis van een soepele vastgoedorganisatie.

Frank Arnold van F.A. Vastgoed Beheer: "Onze zaak is keurig afgehandeld door e-Legal" Frank Arnold van F.A. Vastgoed Beheer: "Onze zaak is keurig afgehandeld door e-Legal"

Onze zaak is keurig afgehandeld door e-Legal. De contacten via Amila Kasumović waren altijd helder en afspraken werden altijd nagekomen. Mede door het meedenken en de adviezen van Amila over hoe we ons richting de debiteur moesten opstellen is uiteindelijk de gehele vordering geïncasseerd.

Bel ons voor gratis advies van een gespecialiseerde vastgoed jurist

vastgoed advies van juristBel ons gerust als u wilt sparren met een gespecialiseerde vastgoed jurist of advocaat. Dan kunnen wij samen de beste aanpak van uw huurzaak bespreken.

 • In 1 minuut doorverbonden met een jurist of advocaat
 • Samen sparren over uw zaak
 • Vrijblijvend juridisch advies over de beste aanpak
 • Op werkdagen van 09:00 - 17:00 uur (lokaal tarief)


Wij bieden gratis advies aan voor:

 • zakelijke verhuurders
 • zakelijke huurders (zoals bedrijven)
 • particuliere verhuurders (zoals vastgoedbeleggers)

Bel ons op 010 - 820 028 4

Of laat ons u vrijblijvend terugbellen door hieronder uw contactgegevens in te vullen. Dan bellen wij u zodra het u uitkomt. Dit is praktisch als u contact wilt opnemen buiten onze openingstijden.

Wij werken niet voor particuliere huurders. Particuliere huurders die op zoek zijn naar een pro deo advocaat verwijzen wij graag naar het Juridisch Loket of de Raad voor Rechtsbijstand

Contact opnemen voor gratis advies

Ja, neem vrijblijvend contact met mij op voor gratis advies.

 

Naam*:
Bedrijfsnaam:
Telefoon*:
Uw bericht*:
Velden met een * zijn verplicht
Angelique de Graaff: "Zo professioneel, vriendelijk en voorkomend te woord gestaan door Ed Veldhuizen tijdens de gratis eerste telefonische kennismaking. Verrassend" Angelique de Graaff: "Zo professioneel, vriendelijk en voorkomend te woord gestaan door Ed Veldhuizen tijdens de gratis eerste telefonische kennismaking. Verrassend"

Zo professioneel, vriendelijk en voorkomend te woord gestaan (door mr. E.R. (Ed) Veldhuizen) tijdens de gratis eerste telefonische kennismaking. Verrassend. Ik ben er een heel eind door gered en gemotiveerd om naar hem terug te keren, indien de problematiek waarmee ik me meldde hiertoe aanleiding geeft. Super.🙏

Wiwek Poeran van B&R adviesgroep: "Na korte tijd werd de waarborgsom keurig overgemaakt!" Wiwek Poeran van B&R adviesgroep: "Na korte tijd werd de waarborgsom keurig overgemaakt!"

Waarborgsom werd door verhuurder niet teruggestort ondanks herhaalde verzoeken hiertoe. Uiteindelijk e-Legal ingeschakeld. Bewust niet gekozen voor deurwaarderskantoor. Gelijk op dezelfde dag teruggebeld en actie ondernomen richting verhuurder. Na korte tijd werd de waarborgsom keurig overgemaakt! Sterke punten: Op dezelfde dag (dag van indiening) is er actie ondernomen. Ook is er constant terugkoppeling geweest naar ons toe. Doen wat ze zeggen!

Elize van de Water: "e-Legal heeft vaker met dit bijltje gehakt" Elize van de Water: "e-Legal heeft vaker met dit bijltje gehakt"

Het is altijd heel lastig wanneer je te maken hebt met een debiteur die niet tot betaling over wil gaan, vooral niet wanneer deze de boel probeert te traineren door te blijven vertellen er 'alles aan te doen' en er met een onvolledig akkoordje onderuit probeert te komen en daarmee te doen alsof. E-Legal heeft vaker met dit bijltje gehakt en prikt daar doorheen. Een daadkrachtige behandeling van mijn dossier was dan ook het gevolg. Daarbij geeft E-Legal altijd zeer snel response en heeft een uitgebreid up to date portal waar alles netjes en helder staat gespecificeerd. Aanrader.

Veelgestelde vragen over onze vastgoed juristen

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Hieronder geven wij antwoord op veelgestelde vragen:

Wanneer een vastgoed jurist inschakelen?

Het ligt aan uw zaak wanneer u het beste een vastgoed jurist kunt inschakelen.

Wacht in ieder geval niet af totdat het te laat is. Als u hierover twijfelt, kunt u ons gerust vrijblijvend bellen voor gratis advies. Wij denken graag met u mee.

U kunt ons bereiken op 010 - 820 028 4

Hoe werkt een vastgoed jurist inschakelen?

Het inschakelen van onze vastgoed juristen en advocaten verloopt doorgaans in de volgende stappen:

 1. U belt ons voor gratis advies. In dit telefoongesprek bespreekt u uw concrete zaak op hoofdlijnen met een van onze vastgoed juristen of advocaten. Zo blijkt snel of wij een goede match zijn en of wij u kunnen helpen met de betreffende zaak. Zo ja, dan kunnen de bijzonderheden van uw zaak worden besproken en kan de strategie en aanpak van uw zaak meestal gelijk worden afgestemd.

 2. U stuurt ons de stukken toe. U kunt ons het dossier toesturen per e-mail of WE-transfer, maar ook via onze online portal als het gaat om een zaak waarin u (ook) geld vordert.

 3. U ontvangt de opdrachtbevestiging. De opdrachtbevestiging vermeldt de gemaakte afspraken duidelijk, zodat u precies weet wat u van ons mag verwachten.

 4. U ontvangt een voorschotfactuur*. Na ontvangst van uw akkoord met de opdrachtbevestiging ontvangt u een voorschotfactuur voor de eerstkomende werkzaamheden als wij uw zaak behandelen op uurbasis of voor een vaste prijs.

  * Als wij uw zaak op basis van onze incassovoorwaarden behandelen, ontvangt u geen voorschotfactuur van ons kantoor. Bij huurincasso kunnen de kosten namelijk worden verhaald op uw huurder. Bezoek onze pagina over huurincasso voor meer informatie.

 5. Wij gaan aan de slag. Na ontvangst van uw voorschotbetaling gaan wij aan de slag met uw huurzaak. Wij stemmen onze werkzaamheden vooraf met u af. Alle inhoudelijke brieven of processtukken ontvangt u op voorhand in concept. Brieven of processtukken worden pas verzonden nadat u uw akkoord hebt bevestigd met de inhoud ervan. Zo weet u zeker dat u controle hebt over uw zaak.

Wat kost een jurist vastgoed inschakelen?

Ons kantoor biedt verschillende soorten tarieven aan, zoals uurtarieven, vaste prijzen, of incassotarieven op basis van no cure no pay bij huurincasso. Bekijk onze tarievenpagina voor meer informatie of bel ons voor een vrijblijvende prijsopgave voor uw zaak.

Is het mogelijk om een vastgoed jurist in te schakelen op basis van no cure no pay?

Ja, voor huurincasso zaken is no cure no pay mogelijk. No cure no pay geldt voor het buitengerechtelijke incassotraject. Dus niet voor het gerechtelijke incassotraject, zoals bij ontbinding of ontruiming. Voor meer informatie bekijk onze pagina over no cure no pay incasso

Ik zoek een vastgoed jurist die landelijk werkt. Biedt u landelijke dekking?

Wij werken landelijk, dus het maakt niet uit waar u, uw wederpartij of het vastgoed zich in Nederland bevinden.

Onze juristen en advocaten procederen namelijk bij alle rechtbanken en gerechtshoven van Nederland.

Hoe werkt gratis advies?

Gratis advies werkt als volgt:

 1. U belt ons op 010 - 820 028 4

 2. U bespreekt uw zaak vrijblijvend met een van onze vastgoed juristen of advocaten.

 3. U krijgt telefonisch gratis advies, bijvoorbeeld over de juridische haalbaarheid van uw huurzaak. Ook juridische vragen beantwoorden wij kosteloos als wij uw vraag kunnen beantwoorden vanuit onze parate kennis.


Máár wij kunnen vanzelfsprekend niet iedereen de hele dag van gratis advies voorzien. In de onderstaande situaties kunnen wij geen gratis advies verstrekken:

 • Als het telefoongesprek (veel) langer dan 30 minuten duurt.

 • Als voor de juridische beoordeling van uw zaak dossieronderzoek of juridisch onderzoek noodzakelijk is.

 • Als u uw zaak liever op kantoor bespreekt onder het genot van een kopje koffie.

Wel kunnen wij u in de bovenvermelde situaties een vrijblijvend prijsvoorstel doen voor het advies. Vaak tegen een scherpe vaste prijs.

Gratis advies geldt niet voor particuliere huurders.

Ik ben op zoek naar een jurist vastgoed vacature. Heeft u openstaande vacatures?

Ja, ons kantoor heeft doorlopende vacatures voor zowel huurrecht juristen als advocaten. Solliciteer dus gerust.

Cookie-voorkeuren

Wij gebruiken onze eigen cookies en cookies van derden voor statistische en analytische doeleinden om u de beste ervaring op onze website te bieden.

Meer informatie vindt u in ons cookiebeleid
Wij respecteren uw privacy

U kunt uw cookie-voorkeuren instellen door de verschillende hieronder beschreven cookies te accepteren of te weigeren

Noodzakelijk

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken door basisfuncties zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde delen van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet goed functioneren.

Vereist
Voorkeuren

Met voorkeurscookies kan een website informatie onthouden die de manier verandert waarop de website zich gedraagt of eruit ziet, zoals uw voorkeurstaal of de regio waarin u zich bevindt.

Statistieken

Statistische cookies helpen website-eigenaren te begrijpen hoe bezoekers omgaan met websites door anoniem informatie te verzamelen en te rapporteren.

Marketing

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers op verschillende websites te volgen. Het is de bedoeling advertenties weer te geven die relevant en aantrekkelijk zijn voor de individuele gebruiker en daardoor waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.