Verhaalsonderzoek laten uitvoeren

Verhaalsonderzoek laten uitvoeren

Een verhaalsonderzoek aanvragen duurt maar 2 minuten.

U ontvangt binnen 1 werkdag een opdrachtbevestiging van ons.

Uw gegevens
Aanhef:
Achternaam*:
Bedrijfsnaam:
KvK-nummer:
Adres*:
Postcode*:
Woonplaats*:
Telefoon*:
Gegevens van uw debiteur
Aanhef:
Achternaam:
Geboortedatum:
Bedrijfsnaam:
KvK-nummer:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Bijzonderheden
Vonnis:
Spoed:
Kredietinfo:
Uw toelichting:
Eventuele bijlagen (zoals een KvK-uittreksel of vonnis)
Bijlage 1:
Bijlage 2:
Bijlage 3:


Let op:
nadat u hieronder op VERZENDEN klikt, krijgt u automatisch een melding dat uw opdracht voor het verhaalsonderzoek is ontvangen. Als deze melding NIET verschijnt, is het formulier nog niet correct ingevuld en hebben wij uw opdracht nog niet ontvangen.

Neem bij twijfel contact met ons op via info@e-legal.nl of bel ons op 010 820 028 4

Spoed:
Velden met een * zijn verplicht


Verhaalsonderzoek aanvragen per e-mail

Geen zin om het bovenvermelde formulier in te vullen? Stuur ons dan per e-mail de onderstaande informatie toe:

  • Uw (bedrijfs)gegevens en contactgegevens
  • De (bedrijfs)gegevens (waaronder het kvk-nummer) van uw debiteur
  • De actuele adresgegevens van uw debiteur
  • De geboortedatum en -plaats van uw debiteur (bij natuurlijke personen)
  • Eventuele bijzonderheden, zoals vermeld in het bovenvermelde formulier
  • Eventuele bijlagen, zoals een KvK uittreksel of vonnis


U ontvangt binnen 1 werkdag een opdrachtbevestiging van ons.

Annemiek van Rheenen van TalksBusiness: âIk wist niet goed wat ik moest doen, maar ik wist wel dat ik het niet vertrouwde. Ik heb toen een verhaalsonderzoek laten uitvoeren door e-Legal.â Annemiek van Rheenen van TalksBusiness: “Ik wist niet goed wat ik moest doen, maar ik wist wel dat ik het niet vertrouwde. Ik heb toen een verhaalsonderzoek laten uitvoeren door e-Legal.”

Ik heb door e-Legal een verhaalsonderzoek laten uitvoeren. Een klant vertelde mij namelijk dat hij mij niet meer kon betalen omdat zijn onderneming was opgeheven. Dat was schrikken, want ik had die maanden daarvoor veel werk voor hem verzet. Ik wist niet goed wat ik moest doen, maar ik wist wel dat ik het niet vertrouwde. Ik heb toen een verhaalsonderzoek laten uitvoeren door e-Legal. Uit dit onderzoek bleek dat mijn klant privé een groot vrijstaand huis in eigendom had. Deze informatie bleek goed bruikbaar, want onder dreiging van beslag op zijn huis werden mijn facturen gelukkig alsnog betaald. Nogmaals bedankt!

Leon Becker: "Dat verhaalsonderzoek was een goede investering, want daarna kon beslag worden gelegd onder drie grote klanten van mijn debiteur. Twee dagen later was mijn vordering voldaan" Leon Becker: "Dat verhaalsonderzoek was een goede investering, want daarna kon beslag worden gelegd onder drie grote klanten van mijn debiteur. Twee dagen later was mijn vordering voldaan"

Ik weet nog goed dat ik jullie voor het eerst belde. Ik wilde zo snel mogelijk beslag leggen. Maar op jullie vraag waarop dan, had ik geen antwoord. Daar had ik nog niet over nagedacht. 😊 Ik heb op jullie aanraden toen eerst het verhaalsonderzoek laten doen. Dat verhaalsonderzoek was een goede investering, want daarna kon beslag worden gelegd onder drie grote klanten van mijn debiteur. Twee dagen later was mijn vordering voldaan. Ik heb jullie gelijk aangeraden in mijn netwerk.