No cure no pay

Pareshma Duggal-Sukhai: incasso jurist met 14 jaar ervaring

"Ik heb hart voor uw zaak en niets geeft mij meer voldoening dan een superblije cliënt. Daar zet ik mij dan ook voor 100% voor in."

Pareshma Duggal-Sukhai (39) is incasso jurist met ruime ervaring op incassogebied.

CV Pareshma Duggal-Sukhai

Pareshma is in 2007 afgestudeerd in Nederlands recht aan de Universiteit van Utrecht.

Tijdens haar studie heeft Pareshma diverse stages gelopen en heeft zij gewerkt als juridisch medewerker bij meerdere advocatenkantoren.

Na haar studie is Pareshma aan de slag gegaan bij verschillende deurwaarderskantoren, waar zij is doorgegroeid van incassomedewerker naar incasso jurist. In deze functies heeft Pareshma ruime werkervaring opgedaan op het gebied van (gerechtelijke) incasso en executie.

Per september 2018 heeft Pareshma de overstap gemaakt naar e-Legal incasso advocaten, waar zij als incasso jurist werkzaam is in de incasso- en procespraktijk.

Pareshma heeft hart voor uw zaak en niets geeft haar meer voldoening dan een superblije cliënt.

mr. Pareshma Duggal-Sukhai Neem contact op met mr. Pareshma Duggal-Sukhai via:
Anoniem: "Dankzij haar hebben wij de volledige som uitbetaald gekregen" Anoniem: "Dankzij haar hebben wij de volledige som uitbetaald gekregen"

Op basis van de referenties zijn wij met e-Legal in zee gegaan en het is écht waar: ze leveren topwerk. Mijn contactpersoon was Pareshma Duggal-Sukhai. Zij was ontzettend accuraat, deskundig en betrouwbaar. En niet onbelangrijk: heel doortastend, pro-actief en erg prettig in het contact. Dankzij haar hebben wij de volledige som uitbetaald gekregen. Ik kan e-Legal 100% aanraden.

Anoniem: "In 4 days it was all resolved with a positive outcome" Anoniem: "In 4 days it was all resolved with a positive outcome"

I was working with Pareshma Duggal-Sukhai as my advocat. She was very efficient and accommodating. She started working on my case within 15min from filing it. I was able to see all the progress online. In 4 days it was all resolved with a positive outcome. I feel very confidant to recommend they services.

Christa van Schoten van Administratiebureau Christa: "Er wordt écht dezelfde dag actie ondernomen" Christa van Schoten van Administratiebureau Christa: "Er wordt écht dezelfde dag actie ondernomen"

Mijn ervaring is super goed. Zeker als je voor 16:00 uur het dossier indient, dan word er echt gelijk die dag ook actie ondernomen. En met het gewenste resultaat. Sterke punten: Luisteren naar je verhaal. Je als mens behandelen en niet als nummer. Vast contact persoon. En altijd op de hoogte gehouden worden wat er is gebeurt via de online portal.