Vacature incasso jurist

Vacature incasso jurist

vacature incasso juristWil jij als jurist werken in een échte incasso- en procespraktijk? En de fijne kneepjes van het vak afkijken van onze ervaren incasso advocaten?

Lees dan snel verder en ontdek waarom werken bij e-Legal leuker is:

 • Werken in een échte procespraktijk
 • Geen overwerk cultuur
 • Afwisselende zaken voor eigen klanten
 • Leuke en enthousiaste collega's
 • Supergoede werksfeer
 • Ons team is jong en informeel
 • Goede begeleiding en opleiding
 • Goed salaris
 • Gezellige borrels met exotische cocktails

 

Wie zijn wij?

Wij zijn jonge en enthousiaste incasso juristen en advocaten met een snel groeiende incasso-praktijk. Als incasso advocatenkantoor zijn wij in het bijzonder gespecialiseerd in het:

 • vermogensrecht
 • verbintenissenrecht
 • bijzondere overeenkomstenrecht
 • procesrecht
 • beslagrecht
 • huurrecht


Onze dienstverlening op incassogebied onderscheidt zich door onze persoonlijke benadering en hoge kwaliteit. Wij zijn dus geen incassobureau ;-)

Wij werken voor cliënten in vrijwel alle branches. Ons cliëntenbestand varieert van ZZP-ers tot beursgenoteerde vennootschappen. Hierdoor is het dagelijkse werk in onze praktijk afwisselend en vakinhoudelijk interessant, te meer omdat wij geen bulkzaken behandelen.

Onze praktijkvoering is eigentijds. Zo is onze incasso-software sterk geautomatiseerd en werken wij met digitale incassodossiers vanuit de cloud. Cliënten kunnen via onze incasso portal inloggen om de voortgang in hun incassozaken te volgen.

Vanuit onze moderne kantoorvilla in Rotterdam (Brainpark III) bieden wij landelijke dekking op incassogebied.

Benieuwd wie er bij ons kantoor werken? Maak dan snel kennis en ontdek hoe het is om bij e-Legal te werken.

Maak kennis met:

 

 

Wie ben jij als incasso jurist?

Ben jij een starter? Dan ben jij een enthousiaste junior jurist met een afgeronde rechtenstudie (WO) met bovengemiddelde studieresultaten. Werkervaring op incassogebied vormt een pré, maar is niet per se noodzakelijk.

Ben jij ervaren? Dan ben jij een gedreven senior jurist met een afgeronde rechtenstudie (WO) met ruime proceservaring die zelfstandig zijn incassopraktijk kan voeren en uitbouwen. Als ervaren incasso jurist ben je goed thuis in het incassorecht, procesrecht en contractenrecht. Als je daarnaast ook publiceert of blogt op vakinhoudelijk gebied, vormt dat een pré.

Of je nu starter of ervaren bent, in beide gevallen ben je analytisch sterk en communicatief vaardig (Nederlands/Engels). Verder ben je prettig in de omgang richting collega's en cliënten en vind je het leuk om contacten met cliënten te onderhouden. Tot slot ben je in staat om nauwkeurig te werken, ook onder druk.


Wat doe je als incasso jurist?

vacature junior juristAls incasso jurist ben jij het aanspreekpunt voor onze cliënten in jouw zaken. Je behandelt jouw zaken zelfstandig, maar voert intern overleg waar nodig.

In onze praktijk houd je jezelf onder meer bezig met:Wat bieden wij jou als incasso jurist?

Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende functie als incasso jurist met veel aandacht voor opleiding en begeleiding. Er is dus voldoende ruimte voor ontwikkeling, zowel qua vakinhoud als qua carrière. Wij bieden incasso juristen bij gebleken geschiktheid op termijn de mogelijkheid om door te groeien naar advocaat-stagiaire. Verder bieden wij jou een prettige werksfeer in een informele omgeving. Tot slot bieden wij een marktconform salaris.


Solliciteren voor de incasso jurist vacature?

incasso jurist vacatureSpreekt deze vacature voor incasso jurist jou aan? Dan nodigen wij jou graag uit bij ons te solliciteren. Stuur ons in dat geval jouw sollicitatiebrief voorzien van motivatie, ambitie en persoonlijke interesses, en verder jouw CV en cijferlijsten van de rechtenstudie.

Sollicitaties kunnen worden gericht aan Krista Snoeck per e-mail via k.snoeck@e-legal.nl onder vermelding van vacature incasso jurist. Wij berichten jou op korte termijn of jouw sollicitatie aanleiding vormt voor een nadere kennismaking op ons advocatenkantoor te Rotterdam. Sollicitaties worden uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld.

Dit betreft een doorlopende vacature. Goede sollicitaties zijn altijd welkom en worden serieus overwogen gezien de groei van onze incasso-praktijk (wij hebben geen vacaturestop vanwege corona).

Voor meer informatie over deze vacature (vacature incasso jurist) kan contact worden opgenomen met Lucien Ridderbroek

Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.