Vacature advocaat stagiaire Rotterdam

Wie zijn wij?

vacature advocaat stagiaireWij zijn een jong en hecht team van gedreven incasso advocaten. Wij geloven in een persoonlijke en betrokken benadering, zowel richting cliënten als collega's. De hoge kwaliteit van onze dienstverlening op incassogebied wordt gewaarborgd door onze specialisaties in het incasso-, beslag-, proces- en contractenrecht. Wij zijn dus geen incassobureau ;-)

Het dagelijkse werk in onze civiele procespraktijk is interessant en afwisselend. Wij behandelen een grote verscheidenheid aan zaken op allerlei onderliggende rechtsgebieden en in allerlei branches voor vele honderden cliënten. Ons cliëntenbestand varieert van ZZP-ers en kleine MKB ondernemingen tot beursgenoteerde vennootschappen. Doordat wij geen bulk incassozaken behandelen, is vrijwel iedere zaak anders en verdient deze een eigen benadering.

Onze incasso-praktijk wordt op moderne wijze gevoerd. Wij werken met efficiënte automatisering en met digitale dossiers in de cloud. Onze cliënten kunnen via een incasso portal inloggen om de voortgang te volgen en direct te reageren in dossiers.

Ons advocatenkantoor is gevestigd in Brainpark III te Rotterdam nabij de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ons kantoor is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.


Wie ben jij als gevorderde advocaat-stagiaire?

Jij bent een gevorderde advocaat-stagiaire, bij voorkeur met enige proceservaring en een (vrijwel) afgeronde beroepsopleiding. Dat je analytisch en vakinhoudelijk sterk bent, blijkt uit jouw bovengemiddelde studieresultaten van jouw rechtenstudie. Je bent in staat nauwkeurig te werken en kunt ook onder druk goed presteren. Je bent communicatief vaardig (Nederlands/Engels) en bent in staat om jezelf en jouw zaak op overtuigende wijze te presenteren.

Je beschikt over een gezonde ambitie om jezelf verder te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als qua carrière. Werkervaring op incassogebied vormt een pré, maar is niet per se noodzakelijk.

In de omgang ben je prettig en toon je jezelf betrokken, zowel als gesprekspartner voor onze cliënten als teamspeler voor jouw collega's.

Ben je geen gevorderde advocaat-stagiaire? Maar ben je wel net afgestudeerd in de rechten (WO) en wil je graag advocaat worden? Bekijk dan onze vacature voor incasso jurist, want in die functie kun je op termijn doorgroeien naar advocaat-stagiaire.


Wat doe je als advocaat-stagiaire?

vacature advocaatstageAls vaste contactpersoon ben jij het aanspreekpunt voor onze cliënten in jouw zaken. Je behandelt jouw zaken vanaf het begin tot het eind en zo veel mogelijk zelfstandig. Waar nodig wordt uiteraard intern overleg gevoerd.

Als gevorderde advocaat stagiaire houd je jezelf zowel bezig met adviseren als met procederen. In onze praktijk houd je jezelf dagelijks bezig met:

Wat bieden wij jou als advocaat-stagiaire?

Wij bieden jou als advocaat-stagiaire een afwisselende en uitdagende functie met veel aandacht voor opleiding en begeleiding. Verder bieden wij jou een prettige werksfeer in een informele omgeving in een jong en hecht team. Ook bieden wij een marktconform salaris en een aantrekkelijke bonusregeling.

Bouw je eigen droompraktijk op. Daarnaast ondersteunen wij jou desgewenst in de opbouw van een praktijk op een rechtsgebied naar keuze. Zo kun je jezelf ontwikkelen op een van jouw favoriete rechtsgebieden. Tegelijkertijd kun je zo waardevolle ervaring opdoen bij het opbouwen en uitbouwen van een advocatenpraktijk. Wel dient de beoogde praktijk enigszins in het verlengde van onze bestaande, commerciële praktijk te liggen. Ook is het mogelijk om jezelf te specialiseren in een bepaald soort zaken of jezelf te focussen op een bepaalde branche of doelgroep waarmee je affiniteit hebt. Je kunt dus zelf vormgeven aan jouw geambieerde droompraktijk.


Solliciteren voor de advocaat-stagiaire vacature?

advocaat stagiaire rotterdamIndien deze vacature voor gevorderde advocaat stagiaire (Rotterdam) jou aanspreekt, dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Een sollicitatiebrief met motivatie, ambitie en persoonlijke interesses voorzien van jouw CV en cijferlijsten van de rechtenstudie verdient onze voorkeur.

Sollicitaties kunnen worden gericht aan Krista Snoeck onder vermelding van vacature advocaat stagiaire Rotterdam. Na ontvangst van jouw sollicitatie laten we jou op korte termijn weten of jouw schriftelijke sollicitatie aanleiding vormt voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor te Rotterdam. Jouw sollicitatie wordt uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld. Eventuele referenties worden pas na overleg benaderd.

Dit betreft een doorlopende vacature waarop het gehele jaar kan worden gesolliciteerd.

Voor meer informatie over deze vacature (vacature advocaat stagiaire Rotterdam) kan contact worden opgenomen met Lucien Ridderbroek

Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.


Direct een vraag stellen over deze vacature?

Stel jouw vraag door hieronder een (openbare) reactie te plaatsen.
Wij reageren zo snel mogelijk (meestal dezelfde werkdag).


"Ben je geholpen met de informatie op deze pagina?"

Laat het ons weten door deze pagina te delen!

vacature advocaat stagiaire rotterdam

Deel deze pagina