Vacature advocaat Rotterdam

Wie zijn wij?

vacature advocaatWij zijn jonge en enthousiaste advocaten en juristen met een sterk groeiende procespraktijk. Als incasso advocaten zijn wij gespecialiseerd in incasso-, beslag-, proces- en contractenrecht. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering en de hoge kwaliteit van onze dienstverlening op incassogebied. Wij zijn dus geen incassobureau ;-)

Het dagelijkse werk in onze incasso-praktijk is afwisselend door de sterke focus op het MKB en ook omdat wij geen bulkzaken behandelen. Wij hebben cliënten in vrijwel alle branches en ons cliëntenbestand varieert van ZZP-ers tot beursgenoteerde vennootschappen.

De praktijk wordt op eigentijdse wijze gevoerd. Zo is de incasso-praktijk sterk geautomatiseerd en wordt er vanuit de cloud gewerkt met digitale dossiers. Voor cliënten is er een incasso portal beschikbaar.

Vanuit ons moderne advocatenkantoor in Rotterdam (Brainpark III) bieden wij landelijke dekking voor incasso in Nederland.


Wie ben jij als advocaat-medewerker?

Jij bent een enthousiaste advocaat-medewerker met een afgeronde advocaatstage en ervaring in de commerciële advocatuur. Je bent analytisch en vakinhoudelijk sterk. Verder ben je goed in staat om zelfstandig een incasso-praktijk te voeren, waarin zowel wordt geadviseerd als wordt geprocedeerd. Indien jouw vakinhoudelijke drive tot uitdrukking komt in het met enige regelmaat publiceren van artikelen of blogs, dan vormt dat een pré. Hetzelfde geldt voor praktijkervaring op incassogebied, bij voorkeur als incasso advocaat.

Uiteraard ben je communicatief vaardig (zowel in het Nederlands als in het Engels) en prettig in de omgang richting collega's en cliënten. Je vindt het leuk om op persoonlijke wijze het contact met cliënten te onderhouden.

Tot slot ben je in staat om nauwkeurig te werken - ook onder druk - en ben je vertrouwd met het werken in een grotendeels digitale omgeving.
 

Wat doe je als advocaat?

advocaat-vacaturesVanaf dag 1 ben jij als vaste contactpersoon het aanspreekpunt voor onze cliënten in jouw zaken. Je behandelt jouw zaken zelfstandig en vanaf het begin tot het eind, maar voert intern overleg waar nodig.

In onze praktijk houd je jezelf dagelijks bezig met:

Wat bieden wij jou als advocaat?

Wij bieden jou als advocaat-medewerker een afwisselende en uitdagende functie met een prettige werksfeer in een informele omgeving. Verder bieden wij voldoende ruimte voor ontwikkeling, zowel qua vakinhoud als qua carrière. Ook bieden wij jou een goed salaris in combinatie met een aantrekkelijke bonusregeling.

Bouw je eigen droompraktijk op. Daarnaast kunnen wij jou ondersteunen in de opbouw van een praktijk op een rechtsgebied naar keuze. Zo kun je jezelf ontwikkelen op jouw favoriete rechtsgebied en tegelijkertijd waardevolle ervaring opdoen bij het opbouwen en uitbouwen van een advocatenpraktijk. De beoogde praktijk dient wel enigszins in het verlengde van onze bestaande, commerciële praktijk te liggen. Ook is het mogelijk om jezelf verder te specialiseren in een bepaald soort zaken of jezelf te focussen op een bepaalde branche of doelgroep waarmee je affiniteit hebt. Je kunt jouw geambieerde droompraktijk dus zelf vormgeven.

Solliciteren voor de advocaat vacature?

vacature advocaat rotterdamIndien deze vacature voor advocaat-medewerker jou aanspreekt, dan nodigen wij jou graag uit bij ons te solliciteren. Wij ontvangen in dit verband graag jouw:

  • Sollicitatiebrief met motivatie, ambitie en persoonlijke interesses
  • CV
  • Cijferlijsten van de rechtenstudie


In een later stadium van de sollicitatieprocedure kan om referenties worden verzocht (in overleg).

Sollicitaties kunnen worden gericht aan Krista Snoeck onder vermelding van vacature advocaat Rotterdam. Na ontvangst van jouw sollicitatie berichten wij jou op korte termijn of jouw sollicitatie aanleiding vormt voor een eerste kennismakingsgesprek. Jouw sollicitatie wordt uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld.

Gezien de groei van onze incasso-praktijk betreft dit een doorlopende vacature waarop het gehele jaar kan worden gesolliciteerd.

Voor meer informatie over deze vacature (vacature advocaat Rotterdam) kan contact worden opgenomen met Lucien Ridderbroek

Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.


Direct een vraag stellen over deze vacature?

Stel jouw vraag door hieronder een (openbare) reactie te plaatsen.
Wij reageren zo snel mogelijk (meestal dezelfde werkdag).


"Ben je geholpen met de informatie op deze pagina?"

Laat het ons weten door deze pagina te delen!

vacature advocatenkantoor

Deel deze pagina