Vacature incassomedewerker Rotterdam

Wie zijn wij?

vacature incasso medewerkerBen jij als incassomedewerker toe aan de volgende stap in jouw carrière? Dan ben je bij ons Rotterdamse incasso advocatenkantoor aan het goede adres!

Ons advocatenkantoor is gespecialiseerd in incasso, waarbij het zwaartepunt ligt op B2B incasso voor het MKB. Als incassospecialisten zijn wij volledig thuis in het beslagrecht en procesrecht en uiteraard in het contractenrecht. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering en de hoge kwaliteit van onze dienstverlening op incassogebied. Wij zijn dus geen incassobureau ;-)

Als incassomedewerker werk je samen in een hecht team van incasso advocaten, incasso juristen en incasso medewerkers. Wij behandelen uiteenlopende zaken voor veel verschillende opdrachtgevers in allerlei branches, waardoor onze dagelijkse werkzaamheden afwisselend zijn. Daarnaast kunnen wij als advocatenkantoor alle mogelijke gerechtelijke procedures verzorgen, variërend van een incasso kort geding of hoger beroep tot conservatoire beslagen of faillissementsaanvragen. Tot slot behandelen wij geen bulkzaken, waardoor het werk als incassomedewerker behalve veelzijdiger ook veel interessanter is.

Wij zijn gevestigd in Rotterdam in de nabijheid van de Erasmus Universiteit Rotterdam (Brainpark III). Ons kantoor is goed te bereiken per auto of het openbaar vervoer (op loopafstand van Metrostation Kralingse Zoom).


Wie ben jij als incassomedewerker?

Als incassomedewerker beschik je over een afgeronde HBO rechtenstudie met bovengemiddelde studieresultaten. Je hebt bij voorkeur aantoonbare inhoudelijke werkervaring op incassogebied, bijvoorbeeld op een incassobureau, deurwaarderskantoor of advocatenkantoor.

Analytisch en communicatief (Nederlands/Engels) ben je sterk. Verder ben je in staat om snel en nauwkeurig te werken. Ook ben je als echte teamspeler prettig in de omgang en heb je collegialiteit en betrokkenheid hoog in het vaandel staan.

Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, maar je bent een harde werker. Jouw vakinhoudelijke drive kenmerkt zich door de wil om jezelf te blijven ontwikkelen, zowel in de praktijk als via (zelf)studie.


Wat doe je als incassomedewerker?

vacatures incasso medewerkerAls incassomedewerker werk je in overleg met en ter ondersteuning van onze incasso advocaten en incasso juristen. Als incassomedewerker houd je jezelf onder meer bezig met de volgende werkzaamheden:

  • het invoeren en behandelen van incasso dossiers
  • het uitvoeren van verhaalsonderzoeken
  • het uitvoeren van steunvordering onderzoeken
  • het verrichten van juridisch onderzoek
  • het voeren van telefoongesprekken
  • het verwerken van post en e-mail
  • het inwerken en begeleiden van student-stagiaires en werkstudentenWat bieden wij jou als incassomedewerker?

Wij bieden jou als incassomedewerker een afwisselende en interessante functie in een hecht team. Verder bieden we jou een prettige en informele werkomgeving en een marktconform salaris. De functie is fulltime, maar parttime op basis van 4 dagen is bespreekbaar. De standplaats is Rotterdam.


Solliciteren voor de incassomedewerker vacature?

incasso medewerker rotterdamSpreekt deze vacature voor incassomedewerker jou aan? Solliciteer dan direct! Wij ontvangen graag jouw sollicitatiebrief voorzien van motivatie, CV en cijferlijsten.

Jouw sollicitatie kan worden gericht aan Krista Snoeck onder vermelding van vacature incassomedewerker Rotterdam. Na ontvangst van jouw sollicitatie berichten wij jou op korte termijn of jouw sollicitatie aanleiding vormt voor een kennismakingsgesprek. Jouw sollicitatie wordt uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld.

Dit betreft een doorlopende vacature, waarop gedurende het gehele jaar kan worden gesolliciteerd.

Voor meer informatie over deze vacature (vacature incasso medewerker Rotterdam) kan contact worden opgenomen met Lucien Ridderbroek.

Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.


Direct een vraag stellen over deze vacature?

Stel jouw vraag door hieronder een (openbare) reactie te plaatsen.
Wij reageren zo snel mogelijk (meestal dezelfde werkdag).


"Ben je geholpen met de informatie op deze pagina?"

Laat het ons weten door deze pagina te delen!

incasso medewerker vacatures

Deel deze pagina