vacature juridisch secretaresse Rotterdam

Juridisch secretaresse gezocht voor ons Rotterdamse advocatenkantoor

vacature juridisch secretaresseBen jij de juridisch secretaresse die wij zoeken?

Bekijk dan snel deze vacature en ontdek waarom werken bij e-Legal incasso advocaten leuker is:

 • Werken in een échte procespraktijk
 • Geen overwerk cultuur
 • Leuke en enthousiaste collega's
 • Supergoede werksfeer
 • Ons team is jong en informeel
 • Goede begeleiding en opleiding
 • Goed salaris
 • Gezellige borrels met exotische cocktails

 

Wie zijn wij?

Wij zijn jonge en enthousiaste advocaten met een sterk groeiende incasso-praktijk. Als incasso advocaten zijn wij gespecialiseerd in incasso-, beslag-, proces- en contractenrecht. Het zwaartepunt ligt hierbij op B2B incasso voor het MKB. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering en de hoge kwaliteit van onze dienstverlening op incassogebied. Wij zijn dus geen incassobureau ;-)

Wij behandelen uiteenlopende zaken voor veel verschillende opdrachtgevers in allerlei branches. Hierdoor zijn de dagelijkse werkzaamheden veelzijdig en afwisselend, ook omdat wij geen bulk incassozaken behandelen.

Omdat wij als modern kantoor grotendeels digitaal werken, word je bij ons niet bedolven onder stoffige dossiers in grote papieren archieven. Onze incasso-praktijk is namelijk geautomatiseerd en gedigitaliseerd. Zo werken wij met digitale dossiers vanuit de cloud. Voor cliënten is er een incasso portal beschikbaar om zaken 24/7 real-time te kunnen volgen.

Wij zijn gevestigd in Rotterdam in Brainpark III (tegen de rand van Rivium en Capelle aan den IJssel). Ons kantoor is goed te bereiken per auto en er is voldoende parkeergelegenheid. Reizen per openbaar vervoer is ook goed mogelijk, want ons kantoor bevindt zich op loopafstand van metrostation Kralingse Zoom.

Benieuwd wie er bij ons kantoor werken? Maak dan snel kennis en ontdek hoe het is om bij e-Legal te werken.

Maak kennis met:

 

 

Wie ben jij als juridisch secretaresse?

Omdat je als juridisch secretaresse in veel opzichten ons visitekaartje bent, ben je representatief en servicegericht. Jouw presentatie is keurig, zowel aan de telefoon als bij het verwelkomen van onze cliënten op kantoor. Communicatief ben je sterk, zowel in het Nederlands (uitstekend) als in het Engels (gevorderd). Ook in het juridische vakjargon ben je goed thuis. Ondanks dat je altijd professioneel blijft, sta je ook stevig in je schoenen en ben je voldoende assertief om soepel om te kunnen gaan met soms lastige debiteuren.

Je werkt zelfstandig en nauwkeurig. Ook ben je als echte teamspeler prettig in de omgang en heb je collegialiteit en betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Omdat je nauw samenwerkt met onze advocaten, denk je proactief mee om onze cliënten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Je kunt prioriteiten stellen en snel schakelen tussen verschillende taken. Je bent het gewend om te werken in een digitale omgeving en je bent goed thuis in Microsoft Office. 

Hoewel er binnen ons advocatenkantoor geen overwerk cultuur heerst, ben je een harde werker en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit.

Je beschikt over een (vrijwel) afgeronde opleiding tot juridisch secretaresse en een MBO+/HBO denkniveau. Bij voorkeur heb je al werkervaring opgedaan als juridisch secretaresse op een advocatenkantoor.


Wat doe je als juridisch secretaresse?

juridisch secretaresse advocatenkantoorAls juridisch secretaresse werk je in overleg met en ter ondersteuning van onze advocaten en juristen. Omdat in onze praktijk relatief veel wordt geprocedeerd, ondersteun je onze advocaten in allerlei gerechtelijke procedures, variërend van een incasso kort geding of hoger beroep tot conservatoire beslagen of faillissementsaanvragen.

Jouw werkzaamheden bestaan onder meer uit het:

 • telefoneren met cliënten, wederpartijen, deurwaarders en gerechtelijke instanties
 • verwerken van inkomende en uitgaande post en e-mail
 • ontvangen van cliënten en relaties op kantoor
 • invoeren van incassodossiers
 • behandelen van buitengerechtelijke trajecten in eenvoudige incassodossiers
 • zelfstandig voeren van eenvoudige correspondentie
 • voorbereiden van overige correspondentie en processtukken
 • uitvoeren van steunvordering onderzoeken
 • ondersteunen bij verhaalsonderzoeken
 • beheren van de kantoorinventaris
 • voorbereiden van lunches
 • inwerken en begeleiden van student-stagiaires en werkstudentenWat bieden wij jou als juridisch secretaresse?

Wij bieden jou als juridisch secretaresse een afwisselende functie in een hecht team. Verder bieden we jou een prettige en informele werkomgeving en een marktconform salaris. De functie is fulltime voor 5 dagen/40 uur per week. De standplaats is Rotterdam.


Solliciteren voor de juridisch secretaresse vacature?

juridisch secretaresse RotterdamSpreekt deze vacature voor juridisch secretaresse jou aan? Solliciteer dan nu!

Wij ontvangen graag jouw sollicitatiebrief voorzien van motivatie, CV en pasfoto.

Sollicitaties kunnen worden gericht aan Krista Snoeck per e-mail via k.snoeck@e-legal.nl onder vermelding van vacature juridisch secretaresse Rotterdam. Na ontvangst van jouw sollicitatie berichten wij jou op korte termijn of jouw sollicitatie aanleiding vormt voor een kennismakingsgesprek. Jouw sollicitatie wordt uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld.

Dit betreft een doorlopende vacature, waarop het hele jaar kan worden gesolliciteerd (wij hebben geen vacaturestop vanwege corona).

Voor meer informatie over deze vacature (vacature juridisch secretaresse Rotterdam) kan contact worden opgenomen met Lucien Ridderbroek

Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.