Advocaat verhuur en huur

Verhuur advocaat gezocht?

Bent u als verhuurder of huurder op zoek naar een advocaat?

advocaat huurOnze advocaten zijn gespecialiseerd in huurrecht en kunnen u onder meer helpen bij:

 

 

Verhuur advocaat inschakelen

Wilt u een gespecialiseerde huur advocaat inschakelen voor uw huurzaak?

Doe dan gerust een beroep op onze advocaten en profiteer van de volgende voordelen:

 •  Als beste beoordeeld (gemiddeld cijfer: 9,6)
 • Gespecialiseerd in huur- en verhuurrecht
 • Hoog slagingspercentage
 • Landelijke dekking
 • 30 minuten gratis huurrecht advies
 • Vaste prijs mogelijk 
 • Veel tevreden klantenRecent gewonnen zaken over huur en verhuur

Onze advocaten hebben recent de volgende zaken over huur en verhuur gewonnen waarvan het vonnis is gepubliceerd op rechtspraak.nl:

Chris Bouma van Stichting Kunst Accommodatie Rotterdam (SKAR): "Kloppende contracten zijn de basis van een soepele vastgoedorganisatie" Chris Bouma van Stichting Kunst Accommodatie Rotterdam (SKAR): "Kloppende contracten zijn de basis van een soepele vastgoedorganisatie"

Kloppende contracten zijn de basis van een soepele vastgoedorganisatie.

Simone Kitseroo van Vastgoeddata Nederland: "Incasso wordt snel opgepakt en goed afgewikkeld" Simone Kitseroo van Vastgoeddata Nederland: "Incasso wordt snel opgepakt en goed afgewikkeld"

Top! Incasso wordt snel opgepakt en goed afgewikkeld. Sterke punten: snelle behandeling en duidelijk overleg.

Wiwek Poeran van B&R adviesgroep: "Na korte tijd werd de waarborgsom keurig overgemaakt!" Wiwek Poeran van B&R adviesgroep: "Na korte tijd werd de waarborgsom keurig overgemaakt!"

Waarborgsom werd door verhuurder niet teruggestort ondanks herhaalde verzoeken hiertoe. Uiteindelijk e-Legal ingeschakeld. Bewust niet gekozen voor deurwaarderskantoor. Gelijk op dezelfde dag teruggebeld en actie ondernomen richting verhuurder. Na korte tijd werd de waarborgsom keurig overgemaakt! Sterke punten: Op dezelfde dag (dag van indiening) is er actie ondernomen. Ook is er constant terugkoppeling geweest naar ons toe. Doen wat ze zeggen!

Gratis advies van een advocaat over huur en verhuur 

huur advocaatWilt u vrijblijvend sparren met een gespecialiseerde huur advocaat? Bel ons dan gerust. Dan bespreken wij samen de beste aanpak van uw huurzaak.

 • In 1 minuut doorverbonden met een gespecialiseerde huur advocaat
 • Samen sparren over uw huurzaak
 • Vrijblijvend juridisch advies over de beste aanpak
 • Op werkdagen van 09:00 - 17:00 uur (lokaal tarief)


Wij bieden gratis huurrecht advies aan voor:

 • zakelijke verhuurders
 • zakelijke huurders (zoals bedrijven)
 • particuliere verhuurders (zoals vastgoedbeleggers)

Bel ons op 010 - 820 028 4

Of laat ons u vrijblijvend terugbellen door hieronder uw contactgegevens in te vullen. Dan bellen wij u zodra het u uitkomt. Dit is praktisch als u contact wilt opnemen buiten onze openingstijden.

Wij werken niet voor particuliere huurders. Particuliere huurders die op zoek zijn naar een pro deo advocaat verwijzen wij graag naar het Juridisch Loket of de Raad voor Rechtsbijstand

Contact opnemen voor gratis huurrecht advies 

Ja, neem vrijblijvend contact met mij op voor gratis advies.

 

Naam*:
Bedrijfsnaam:
Telefoon*:
Hoogte vordering:
Uw bericht*:
Velden met een * zijn verplicht


Let op: advocaat voor verhuurders en zakelijke huurders

huur advocaat voor verhuurders en huurdersAls ondernemende advocaten werken wij graag voor andere ondernemende partijen, zoals:

 • zakelijke verhuurders
 • zakelijke huurders (zoals bedrijven)
 • particuliere verhuurders (zoals vastgoedbeleggers)


Dat werkt namelijk prettiger en praat ook makkelijker, want wij spreken dezelfde taal.

Daarom werken wij niet voor:

 • particuliere huurders (of debiteuren).


Dat vinden wij wel zo zuiver.

Doe daarom gerust een beroep op ons als u verhuurder bent. Of zakelijke huurder bent. In dat geval staan wij graag klaar om uw wederpartij (zo nodig stevig) aan te pakken.

Verhuur advocaat voor onbetaalde huur

Zoekt u een advocaat omdat de huur niet wordt betaald? En wilt u vandaag nog actie? Dien dan direct uw incasso in via onze website.

Een incasso indienen kan in 5 minuten. Uw huurder wordt nog dezelfde werkdag tot betaling gesommeerd.

Voor 16:00 uur incasso ingediend, dezelfde werkdag actie (!)
incasso indienen

Advocaat gespecialiseerd in huur van bedrijfsruimte en woonruimte 

Als gespecialiseerde huur advocaten kunnen wij u van dienst zijn binnen het volledige huurrecht, zoals bij:

 • woonruimte
 • bedrijfsruimte (zoals winkelruimte)
 • overige huurruimte (zoals kantoorruimte)


Behalve in huurrecht zijn wij ook gespecialiseerd in incassorecht. Wij kunnen u dus ook helpen als u geld wilt incasseren van uw huurder of verhuurder. Huurincasso is vaak mogelijk op basis van no cure no pay

In onderstaand overzicht kunt u precies zien welke verschillen er bestaan tussen ons kantoor en andere huur advocaten. Zo kunt u zelf eenvoudig beoordelen bij wie uw huurzaak in de beste handen is.

e-Legal
Andere huurrecht advocaten
Gespecialiseerd in huurrecht
No cure no pay voor huurincasso
Als beste beoordeeld
Gratis huurrecht advies
Landelijke dekking
Online portal
Vaste prijs mogelijk
Ook gespecialiseerd in incasso
Ook gespecialiseerd in beslag leggen
Ook gespecialiseerd in faillissement aanvragen
Werkt alleen voor verhuurders en zakelijke huurders
Werkt ook voor particuliere huurders
Gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging)
Andy Koets van Monty Marketing: "Als je al decennia eigen ondernemer bent zoals ondergetekende zie je ze allemaal langs komen. Incasso bureaus met grote beloften en weinig tot geen resultaat om over het tijdspad maar niets te noemen" Andy Koets van Monty Marketing: "Als je al decennia eigen ondernemer bent zoals ondergetekende zie je ze allemaal langs komen. Incasso bureaus met grote beloften en weinig tot geen resultaat om over het tijdspad maar niets te noemen"

Als je al decennia eigen ondernemer bent zoals ondergetekende zie je ze allemaal langs komen. Incasso bureaus met grote beloften en weinig tot geen resultaat om over het tijdspad maar niets te noemen. Had zelf met een geschil met mijn huurbazen die er zo hun eigen waarheid op na hielden. Lang verhaal kort, het venijn zat in de staart. Ondanks duidelijke afspraken vertikten de beide mensen het laatste bedrag op tafel te leggen in verband met het opleveren van het gehuurde. Contact verliep moeizaam en zeker niet oplossingsgericht. E-legal ingeschakeld en zie hier, snelle en duidelijke aanpak. Wist meteen waar ik aan toe was en vanaf dat moment een prima gevoel dat het nu opgepakt werd. Kon ik mij weer bezig houden met mijn vak zonder al die negatieve energie. Heb tenslotte wel wat anders te doen. Binnen twee weken resultaat, openstaand bedrag met bijkomende kosten is door de huurbazen overgemaakt. Een 100% score. Mensen, voor mij hoeft u niets, maar mocht u wat te incasseren hebben en u wit resultaat dat kan ik uiteraard E-Legal aanraden.

Jacqueline van Kampen van Mind's Eye Media: "Beter af met een incasso advocaat dan met een incassobureau" Jacqueline van Kampen van Mind's Eye Media: "Beter af met een incasso advocaat dan met een incassobureau"

Als u een niet-betalende debiteur heeft, dan raad ik u echt E-Legal aan. Lucien heeft me ontzettend goed geadviseerd in een moeilijke zaak. Hij is kundig, professioneel en ook gewoon heel fijn om mee te communiceren. Via een online dossier kunt u uw zaak volledig volgen. Ook bent u echt beter af met een incasso advocaat dan met een incassobureau. Ik ben met deze zaak begonnen bij een incassobureau. Naast dat ik fout werd voorgelicht, hadden zij mij niet eens tot het einde kunnen helpen. Een incassoadvocaat is echt gespecialiseerd. U kunt van begin tot eind daar terecht en heeft u meer middelen tot uw beschikking om u geld te krijgen. Ik hoop natuurlijk dat het nooit meer voorkomt, maar als ik ooit nog eens een niet-betalende klant heb, dan is Lucien de eerste die ik bel.

Christa van Schoten van Administratiebureau Christa: "Er wordt écht dezelfde dag actie ondernomen" Christa van Schoten van Administratiebureau Christa: "Er wordt écht dezelfde dag actie ondernomen"

Mijn ervaring is super goed. Zeker als je voor 16:00 uur het dossier indient, dan word er echt gelijk die dag ook actie ondernomen. En met het gewenste resultaat. Sterke punten: Luisteren naar je verhaal. Je als mens behandelen en niet als nummer. Vast contact persoon. En altijd op de hoogte gehouden worden wat er is gebeurt via de online portal.